Перейти до змісту

Вибір автосигналізації

special

Рекомендовані повідомлення

Порадьте хорошу сигналізацію, стоїть центральний замок, є іммобілайзер. Бюджет 1000-1500 з установкою. Треба ще і парктронік, але там нічого особливого вроді немає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Порадьте хорошу сигналізацію, стоїть центральний замок, є іммобілайзер. Бюджет 1000-1500 з установкою.

Марка авто?

Треба ще і парктронік, але там нічого особливого вроді немає.

Теж залежить від типу авто, матеріалу бамперу і вимог які перед парктроніком ставляться!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Fiat Doblo, з боковою дверкою, бампер чорний, з вирізами. А вимоги до парктроніка, щоб нікого не поцілувати ззаді))

На формулі порадили ось це http://avtozvuk.ua/info/21573, разом з установкою і додатковим датчиком на дверку 1070 грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Fiat Doblo, з боковою дверкою, бампер чорний, з вирізами. А вимоги до парктроніка, щоб нікого не поцілувати ззаді))

Колір бампера це дуже суттєво :_07: , там ставиться легко, бо пластик. Варто вирішити питання з к-тю датчиків!

На рахунок сигі; односторонка, двосторонка ( пейджерна ), якщо остання то lsd lcd чи led? Чи будуть використовуватись інші ф-ції: автозапуск, дотяжка вікон, вічлива підсвітка, додаткове блокування і т.д. і т.п.?

На формулі порадили ось це http://avtozvuk.ua/info/21573, разом з установкою і додатковим датчиком на дверку 1070 грн

Що за додатковий датчик, датчик об'єму? Певно радили в хірургії, або в іі продавців :0152:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну за колір то продавець в мене питав, і я Вам сказав) думаю 4 датчика буде достатньо.

Додатковий датчик це ніби на бокову дверку, 80грн.

Якби я це все знав по сигналці то вже пішов би на базар і купив))). Напевно треба пейджерна, на два пульта, другий звичайний, lsd чи led не знаю що краще. Автозапуск не потрібний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо остання то lsd чи led?

точно LSD? ;)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поцікався StarLine A61? собі таку поставив

Може і тобі підійде, бюджет приблизно 1100

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я би порадив http://avtozvuk.ua/info/15961

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Авто таке ж саме? Де ставили?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Авто Passat B4. Недумаю що функціональність залежить від марки авто, процедура встановлення у всіх наскільки мені відомо схожа. Встановлював хтось із бордівців, з виїздом до клієнта. Якщо зацікавить пошукаю номер

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Краще за ті гроші Sheriff взяти.

Авто Passat B4. Недумаю що функціональність залежить від марки авто, процедура встановлення у всіх наскільки мені відомо схожа. Встановлював хтось із бордівців, з виїздом до клієнта. Якщо зацікавить пошукаю номер

Залежить! Схожа так, але є встановлювачі сіг, а є вкідувачі(+-повороти.ревун і хватить :_07: )

якщо остання то lsd чи led?

точно LSD? ;)

Виправив :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І чим він краще?, встановив норм,( блокування запалюваняя, 2 постановка, і тд) всі функції що прописані норм фунциклірують.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І чим він краще?, встановив норм,( блокування запалюваняя, 2 постановка, і тд) всі функції що прописані норм фунциклірують.

Та хоча б якістю проводів, функціоналом... Хороший установщік ніколи би не робив блокування на запалювання! Це так, на замітку.

P.S. Брелок доречі здертий з Sheriff :_04:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ще надійністю

доречі про додатковий датчик за 80 грн, то це скоріше за все контактна група, оскільки в Добло розсувна дверка з замком в дверці

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ще надійністю

доречі про додатковий датчик за 80 грн, то це скоріше за все контактна група, оскільки в Добло розсувна дверка з замком в дверці

Ну але наскільки я зрозумів то там повний заводський ЦЗ, знач просто впарюють, ех базар-базар...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спорити небуду! Був Шеріф двохсторонній, кілька років тому ставив, деколи сама піщати починала( може "пальона" якась попалась, хз).

На рахунок запалювання, образно сказав, в тонкощі невникав. Клю крутиш, машинка не буркає :_07: , на дізелі небачу сенса блокувати стартер як мені робили раніше( пихнув і поїхав)

Я старлайн ненавязую, порадив поцікавитись. По відгуках особисто я зупинився на ній. А так хозяін-барін

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спорити небуду! Був Шеріф двохсторонній, кілька років тому ставив, деколи сама піщати починала( може "пальона" якась попалась, хз).

А яка зона спрацьовувала ( чи код який ), з великою ймовірнюстю що датчик удару, альбо неправильно під'єднаний концевик.

P.S. Скорше "пальоний" установщік, хоча і клієнти любителі понакляцувати-попідкручувати!

На рахунок запалювання, образно сказав, в тонкощі невникав. Клю крутиш, машинка не буркає :_07: , на дізелі небачу сенса блокувати стартер як мені робили раніше( пихнув і поїхав)

На новому дизелі мо і стартер, з товкача замахаєся заводити :_07:

Я старлайн ненавязую, порадив поцікавитись. По відгуках особисто я зупинився на ній. А так хозяін-барін

Я теж не нав'язую, поставив їх з десяток (різних модифікацій ) - мені не сподобались!

Зііі Хоча при купівлі, на них великий зазор.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

здається молоток був, датчик на мінімум непомогло.

Кенго чомусь заводиться (вроді і нестарий)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

здається молоток був, датчик на мінімум непомогло.

Перевіряється підстановкою іншого датчика...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на дизель (простий) ставлять клапан\відсікач пального, тільки так ефективно "не завести" двигун, а при блокуванні стартера достатню дротиком "+" подати на певний контакт стартера і двигун заведеться

А в фіаті стоїть Мультиджет з електронним управлінням, правильне блокування запалювання саме те

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене на старому авто був "Sheriff", двосторонній (700 метрів десь тягнув брелок), - проблем з ним ніколи не було (3 роки експлуатації), проста в користуванні, зрозумілі всі функції та комбінації клавіш

зараз на іншому авто стоїть "cyklon" також двостороння за рік експлуатація на брелку всі кнопки (написи) затерлись, якби не екран то б і не знав чи закрите авто (хоча в загальному нарікань на неї немає).

на наступне авто ставитиму "Sheriff",

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Напевно буду придивлятись до Sheriff.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...