Перейти до змісту

шукаю роботу

Надія

Рекомендовані повідомлення

шукаю будь-яку роботу, можливо разову ,будь-якої складності

маю права водія всіх категорій (стаж 12 років)

навчався на радіомеханіка

маю власний легковий автомобіль

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

буду дуже вдячний за надану інформацію

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти хоч стать зазнач, а то можна заплутатись. Вроді "Надія", але "навчався".

Ну і більше інформації про себе, про роботу, ЗП.

Самопрезентації ніц, а без неї запропонують хіба вантажника-прибиральника, ну ще водія.

Шукай вакансії торгового представника з власним авто - як я помітив зараз особливо не перебирають, аби авто було + норм зарплата + амортизація, пальне. Якщо підходить - велкам ту Работа.уа

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мене звати Вова,чоловік, 30 років,

робота будь-яка,де можна реально заробити(на даний час жінка в декреті,а я без роботи,)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Володимир, реально (від 2 до 4-8 тисяч гривень) можна заробити працюючи торговим агентом. Вакансій - море, чесно, і при чому це не та робота де треба ходити по офісам і "впарювати" масажер "дельфін" чи книжки. Я дав посилання, скористайся для початку, що не зрозуміло? Особисто я мав вакансію на торгового двічі в цьому році (остання десь місяць назад), але вже зайнято, нажаль. Тому реальні, не фіктивні вакансії є.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так я згідний, але ------вимоги,

вже за останній тиждень опрацював 10 фірм--а результату ніякого

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З власного досвіду - на торгового візьмуть людину і без досвіду роботи, аби язик був "підвішений". Не зважай на обов"язковий ДР, пробуй.

Ну а якщо ні то хоча б поапав тобі тему. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дякую,буду пробувати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можливо знайдеться людина,яка допоможе з пошуком роботи

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а в кадрові агенства звертався?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не хочу мати з ними діла(знакомий звернувся,влаштували на роботу,а через місяць сказали що непройшов випробовувальний термін)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Володимир, реально (від 2 до 4-8 тисяч гривень) можна заробити працюючи торговим агентом. Вакансій - море, чесно, і при чому це не та робота де треба ходити по офісам і "впарювати" масажер "дельфін" чи книжки. Я дав посилання, скористайся для початку, що не зрозуміло? Особисто я мав вакансію на торгового двічі в цьому році (остання десь місяць назад), але вже зайнято, нажаль. Тому реальні, не фіктивні вакансії є.

а в чому полягає суть роботи Торгового агента?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Володимир, реально (від 2 до 4-8 тисяч гривень) можна заробити працюючи торговим агентом. Вакансій - море, чесно, і при чому це не та робота де треба ходити по офісам і "впарювати" масажер "дельфін" чи книжки.

А що ж так - можна добре заробити, а вакансій море? Чому ніхто не хоче працювати торговим агентом?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бо їх ніхто не любить

anon-174460.jpeg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Табличка "Торговим агентам вход запрещен" стосується як раз тих хто лазить по офісах і тулить масажер "дельфін" або книжки - це навязливі кумарящі особи від яких можна відкараскатись або матом, або такою табличкою, а нормальні торгові ходять, їздять (або обдзвонюють, або приймають по телефону) торгові точки з метою збору заявок на постачання продукції. І скажіть що ніхто не любить торгових в любому маркеті - від Там-таму до Нивки чи базару - я буду довго ржати, тому що дуже часто або весь товар, або більшість постачається саме за посередництва торгового представника. Якщо коротко - то це представник постачальника на любій торговій точці.

Вакансій море? Ну так, море, звичайно одразу ви супер-пупер вакансію не знайдете, поваритесь з рік на 2-3 тисячах, а потім знайомі переманять на кращого дистриб"ютора/виробника. З тих що по посиланню - більш-менш реальні - ТМ Баядера та Щедро.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...