fenmix Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 22:48 #1 Опубліковано 18 Грудня, 2012 в 22:48 Ситуація така: акустична гітара Ibanez v72e є, дві руки є, десять пальців на руках також. А от грати не вмію. В гітарну школу я не маю змоги поки ходити, бо на носі ЗНО, а ще справ багато. Але є величезне бажання навчитися грати для себе та отримувати від цього задоволення. Усі мої спроби грати по табам йдуть успішно, але це не те. Я не знаю точно, як правильно тримати гітару, затискати аккорди, грати боєм та перебором (fingerstyle, якщо не помиляюсь). Я можу підбирати на слух композиції по ладам, але лише на одній струні, хоча для мене це вже досягнення. Так, соромно за таке казати, але відеоуроки в неті нічого не дають. Можливо в місті є гітаристи-аматори, які б відгукнулися на моє оголошення. Ми б могли домовитися про час, і я думаю що за недільку-дві ви б мене поставили на шлях істинний, а далі б я сам пішов по тропам музики. А бомба взагалі буде, як і покажете баре Може хтось і з цікавості та експерименту допоможе, щоб виявити свій талант вчителя, а якщо треба, то за ціну договоримся. Чому питаю аматорів, тому що вони краще знають, як це давалося їм самим. Дякую за увагу, писати в приват або тут
Yuraul Опубліковано 19 Грудня, 2012 в 06:44 #2 Опубліковано 19 Грудня, 2012 в 06:44 Мені здається, ти і так на правильному шляху, просто не все одразу.)
vujko Опубліковано 20 Грудня, 2012 в 10:28 #3 Опубліковано 20 Грудня, 2012 в 10:28 Я не знаю точно, як правильно тримати гітару, затискати аккорди, грати боєм та перебором (fingerstyle, якщо не помиляюсь).На мою думку, якщо Ви вчитесь так би мовити "для себе" це не дуже важливо,-головне щоб Вам було зручно, і щоб при Вашому методі/способі гри Ви извлекали чисті звуки.
Karabasbarabas Опубліковано 20 Грудня, 2012 в 14:00 #4 Опубліковано 20 Грудня, 2012 в 14:00 Ситуація така: акустична гітара Ibanez v72e є, дві руки є, десять пальців на руках також. А от грати не вмію. В гітарну школу я не маю змоги поки ходити, бо на носі ЗНО, а ще справ багато. Але є величезне бажання навчитися грати для себе та отримувати від цього задоволення. Усі мої спроби грати по табам йдуть успішно, але це не те. Я не знаю точно, як правильно тримати гітару, затискати аккорди, грати боєм та перебором (fingerstyle, якщо не помиляюсь). Я можу підбирати на слух композиції по ладам, але лише на одній струні, хоча для мене це вже досягнення. Так, соромно за таке казати, але відеоуроки в неті нічого не дають. Можливо в місті є гітаристи-аматори, які б відгукнулися на моє оголошення. Ми б могли домовитися про час, і я думаю що за недільку-дві ви б мене поставили на шлях істинний, а далі б я сам пішов по тропам музики. А бомба взагалі буде, як і покажете баре Може хтось і з цікавості та експерименту допоможе, щоб виявити свій талант вчителя, а якщо треба, то за ціну договоримся. Чому питаю аматорів, тому що вони краще знають, як це давалося їм самим. Дякую за увагу, писати в приват або тут для походів до викладача часу нема, а для занять з гітаристом-аматором є...якось це суперечить одне одному. за тиждень-другий нічого ти не навчишся. я тобі це гарантую. не зв'язуйся з гітаристами-аматорами. хочеш навчитись грати - пряма дорога до викладача гітари (дасть основи муз.теорії, поставить руки, пояснить техніку гри). підійди в якусь з музичних шкіл і домовся про приватні уроки. без варіантів.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.