Перейти до змісту

Потрібен гітарист для невеличких уроків

fenmix

Рекомендовані повідомлення

Ситуація така: акустична гітара Ibanez v72e є, дві руки є, десять пальців на руках також. А от грати не вмію. В гітарну школу я не маю змоги поки ходити, бо на носі ЗНО, а ще справ багато. Але є величезне бажання навчитися грати для себе та отримувати від цього задоволення.

Усі мої спроби грати по табам йдуть успішно, але це не те. Я не знаю точно, як правильно тримати гітару, затискати аккорди, грати боєм та перебором (fingerstyle, якщо не помиляюсь). Я можу підбирати на слух композиції по ладам, але лише на одній струні, хоча для мене це вже досягнення. Так, соромно за таке казати, але відеоуроки в неті нічого не дають.

Можливо в місті є гітаристи-аматори, які б відгукнулися на моє оголошення. Ми б могли домовитися про час, і я думаю що за недільку-дві ви б мене поставили на шлях істинний, а далі б я сам пішов по тропам музики. А бомба взагалі буде, як і покажете баре :)

Може хтось і з цікавості та експерименту допоможе, щоб виявити свій талант вчителя, а якщо треба, то за ціну договоримся. Чому питаю аматорів, тому що вони краще знають, як це давалося їм самим.

Дякую за увагу, писати в приват або тут :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені здається, ти і так на правильному шляху, просто не все одразу.)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не знаю точно, як правильно тримати гітару, затискати аккорди, грати боєм та перебором (fingerstyle, якщо не помиляюсь).

На мою думку, якщо Ви вчитесь так би мовити "для себе" це не дуже важливо,-головне щоб Вам було зручно, і щоб при Вашому методі/способі гри Ви извлекали чисті звуки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ситуація така: акустична гітара Ibanez v72e є, дві руки є, десять пальців на руках також. А от грати не вмію. В гітарну школу я не маю змоги поки ходити, бо на носі ЗНО, а ще справ багато. Але є величезне бажання навчитися грати для себе та отримувати від цього задоволення.

Усі мої спроби грати по табам йдуть успішно, але це не те. Я не знаю точно, як правильно тримати гітару, затискати аккорди, грати боєм та перебором (fingerstyle, якщо не помиляюсь). Я можу підбирати на слух композиції по ладам, але лише на одній струні, хоча для мене це вже досягнення. Так, соромно за таке казати, але відеоуроки в неті нічого не дають.

Можливо в місті є гітаристи-аматори, які б відгукнулися на моє оголошення. Ми б могли домовитися про час, і я думаю що за недільку-дві ви б мене поставили на шлях істинний, а далі б я сам пішов по тропам музики. А бомба взагалі буде, як і покажете баре :)

Може хтось і з цікавості та експерименту допоможе, щоб виявити свій талант вчителя, а якщо треба, то за ціну договоримся. Чому питаю аматорів, тому що вони краще знають, як це давалося їм самим.

Дякую за увагу, писати в приват або тут :)

для походів до викладача часу нема, а для занять з гітаристом-аматором є...якось це суперечить одне одному.

за тиждень-другий нічого ти не навчишся. я тобі це гарантую. не зв'язуйся з гітаристами-аматорами.

хочеш навчитись грати - пряма дорога до викладача гітари (дасть основи муз.теорії, поставить руки, пояснить техніку гри). підійди в якусь з музичних шкіл і домовся про приватні уроки. без варіантів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...