Перейти до змісту

Лічильники води без пломб

ДАНУСЯ

Рекомендовані повідомлення

Порадьте що робити. Купили квартиру і міняли сантехніку, потім побачили що на лічильниках немає пломб. Чт їх не було взагалі, чи пошкодили сантехніки невідомо. Куди звертатися і чи це дуже проблематично? Ще один нюанс, на кухні заплачено на 20 кубів більше гарячої води.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я думаю проблем не має виникнути. Раджу звернутися до водоканала, та пояснити ситуацію. Чим шіидше тим краще.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Позвоните и скажите, что Вам надо снять счетчики. Причина: хотите поставить фильтр, занести на поверку, поменять сам счетчик на новый, труба лопнула, гайка не дотягует – типа вот пришел сантехник и надо пломбу снять - главное убедительно говорить. Вас спросят показания и дадут Вам добро на срыв пломбы. Ни кто к Вам не придет, тем более сейчас. Через три дня придут опломбируют. А еще накиньте пору кубов, меньше заплатите потом, никто не будет квитанции проверять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене колись маленька дочка відкрутила пломби. Позвонив приїхали і поставили нові, ніяких проблем.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Позвоните и скажите, что Вам надо снять счетчики. Причина: хотите поставить фильтр, занести на поверку, поменять сам счетчик на новый, труба лопнула, гайка не дотягует – типа вот пришел сантехник и надо пломбу снять - главное убедительно говорить. Вас спросят показания и дадут Вам добро на срыв пломбы. Ни кто к Вам не придет, тем более сейчас. Через три дня придут опломбируют. А еще накиньте пору кубов, меньше заплатите потом, никто не будет квитанции проверять.

на цю лапшу вони не ведуться. поки не напишете заяви і не проплатите за розпломбування та опломбування лічильники не варто знімати. хоча дехто знімає і без того.

Порадьте що робити. Купили квартиру і міняли сантехніку, потім побачили що на лічильниках немає пломб. Чт їх не було взагалі, чи пошкодили сантехніки невідомо. Куди звертатися і чи це дуже проблематично? Ще один нюанс, на кухні заплачено на 20 кубів більше гарячої води.

відсутність пломби не повинна бути проблемою. у себе на квартирі я взагалі ледь не через місяць помітив, що лічильник вийшов з ладу і просто не крутив, а потім виявилось, що ше і пломба пошкоджена. проблем не було. головне, щоб з проплатами попередніми власниками все було ок. те що переплачено за воду, то навпаки добре. вам економія ледь не в 400 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а на перевірку лічильники не треба нести? ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а на перевірку лічильники не треба нести? ...

простіше нові поставити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

йди в Водоканал. Там "нова" керівничка, вредна, ніхто минуючи її нічого не схоче робити :) Так що по телефону нічого не виправиш. Йди туди і тільки на місці розберешся.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

йди в Водоканал. Там "нова" керівничка, вредна, ніхто минуючи її нічого не схоче робити :) Так що по телефону нічого не виправиш. Йди туди і тільки на місці розберешся.

все вирішується у відділі по розрахунку фізичних осіб (шо у Водоканалі, шо в Луцьктепло). не так давно сам мав справу з перевстаноленням лічильників

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

все вирішується у відділі по розрахунку фізичних осіб (шо у Водоканалі, шо в Луцьктепло). не так давно сам мав справу з перевстаноленням лічильників

а я хіба не так сказав? ;)

А та Барбі, якраз, і є начальником того відділу. І якщо справа стосується якихось непорозумінь чи недоплат/недоліків, то її кабінет не минеш :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

jack74, там один кабінет, одна людина. що там минати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:) ну то ти, можна сказати, там не був :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лічильники повіряються через 3 роки. Потрібно знайти документи на лічильники, тоді вже вирішувати що робити.

Через 4-5 років. Хоча було і через 2.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Раніше лічильники холодної і гарячої води повірялися в різні терміни: холодний - через 3 роки, гарячий - через 2 роки. А вже на початку цього року встановили одинаковий термін повірки на всі водолічильники, і це дійсно 4 роки.

А в мене через 5.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А на практиці через 5.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ходила сьогодні в тепло та водоканал. В теплі в 307 кабінеті дуже приємна жіночка оформила всі документи. Я заплатила 30 грн за повторне опломбування двох лічильників і в суботу до обіду прийдуть та опломбують. Холодну воду виявилося що треба здавати на повірку. Записали теперішні показники і опломбують після тої повірки. Документи на лічильники ніде виявилося і не треба.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...