Перейти до змісту

Наші кабельні провайдери крутіші за чєлябінських!

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Є на Відродження пятиповерхівка, у ній інтернет роздають, як завжди, з даху :)

І ми отут знайшли бурульку

dsc0276.jpg

і вродє нічо особливого - ну бурулька 12 метрів, ну і шо?

Але ВНЄЗАПНО

dsc0275.jpg

В общєм оця дилда(по моїм розрахункам 350-400 кг!!!) бовтається на кабелі (КС або айрбаітс) - і гойдається за вітром.

отако :)

Опубліковано

повідомте в ЖЕК чи ще кудись, щоб нейтралізували бурульку.

а то не дай Бог, "снег башка попадет" (с)

Опубліковано

повідомте в ЖЕК чи ще кудись, щоб нейтралізували бурульку.

дзвонили два дні тому на рахунок нашого під'їзду(я тут працюю). Приїхали, повісили три метра огороджувальної стрічки - "завтра вирішим". Вирішують в себе в офісі, видно.
Опубліковано

повідомте в ЖЕК чи ще кудись, щоб нейтралізували бурульку. а то не дай Бог, "снег башка попадет" (с)

нє, вона в один прекрасний момент зірветься і утащить за собою в дірочку чийсь сістємнік. Тоді буде "сістємнік в башка попадьот" :D

Опубліковано

Було цим літом. Знайома покликала до себе бо пропав звук в компі. Я його крутив і так і сяк не можу зрозуміти, причини пропадання. Від'єдную від системника LAN кабель, а з нього як з труби ручай води біжить. Це кабель Київстар який згори звісили і через дірку завели в квартиру. Причому Інтернет на компі був!

На материнці, як я добре придивися, слід нальоту від води виходить з роз'єму LAN, мандрує вниз оминаючи контролер мережі і вщент знищує мікруху звукового кодеку (розсипалась від дотику).

Опубліковано

ооо, згадав історію про комп"ютерну мережу..

в мої студентські часи в нас в гуртожитку була локальна комп"ютерна мережа, десь машин так на 220. так як робилася і підтримувалася вона руками студентів (перекинуті через вікна та балкони кабелі, обжимали їх теж самі і т.д.), то часом пропадало декілька (бувало і десятків) комп"ютерів. але одного разу локалка роз"єдналася на 2 - приблизно по 100 машин, причини поломки не могли відшукати. Тепер варто повернутися до архітектури самого гуртожитку - один центральний вхід до двох "свічок" по 9 поверхів. але днів через 3-4 знайшли - виявляється наша прибиральниця замітавши побачила на сходах якийсь провід, який звідти йшов на балкон, а іншого боку під плінтус. то вона взяла і просто відрізала шматок - скільки змогла дістати з балкону і під самим плінтусом. шматок виявився саме тим, який з"єднував наші 2 "свічки")))

Опубліковано

ооо, згадав історію про комп"ютерну мережу..

в мої студентські часи в нас в гуртожитку була локальна комп"ютерна мережа, десь машин так на 220. так як робилася і підтримувалася вона руками студентів (перекинуті через вікна та балкони кабелі, обжимали їх теж самі і т.д.), то часом пропадало декілька (бувало і десятків) комп"ютерів. але одного разу локалка роз"єдналася на 2 - приблизно по 100 машин, причини поломки не могли відшукати. Тепер варто повернутися до архітектури самого гуртожитку - один центральний вхід до двох "свічок" по 9 поверхів. але днів через 3-4 знайшли - виявляється наша прибиральниця замітавши побачила на сходах якийсь провід, який звідти йшов на балкон, а іншого боку під плінтус. то вона взяла і просто відрізала шматок - скільки змогла дістати з балкону і під самим плінтусом. шматок виявився саме тим, який з"єднував наші 2 "свічки")))

Вах...

Опубліковано

Та вроді Ейрбайтс протягує свої кабеля по шахтах внутрі будинку. Так мені розповідали, коли я виявив бажання підключитися.

Опубліковано

Коли мені тягнув кабеля КС - наполіг щоб через під"їзд тягнули (3й поверх 4-поверхового будинку) - зробили як просив. Просто зазвичай людям пофігу, а байци і раді старатись.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...