Перейти до змісту

Прочитав сьогодні вконтакті Концепт iPhone 6 c 4.9'' дисплеем

Рекомендовані повідомлення

Пробував користуватись iphone 3gs, не такий вже він нереально зручний і безглючний. Телефон як телефон. От явним плюсом вважаю нескінченну кількість аксесуарів для нього.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...
  • Відповідей 65
  • Створено
  • Остання відповідь

кожен телефон має свої недостатки , а сваритись тут як баби базарні не ВПРИКОЛ серйозним людям! Висновок робіть самі!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Усі ніби розумні люди а кричать тут незрозуміло чому і для чого :0157:

У кожної людини свій смак і свої вподобання, комусь більш важливіше модель телефону, комусь пофіг на модель головне функціонал... Комусь взагалі голвоне шо "розовенький" був :_07: . Так було завжди є і буде... Для чого сперечатись і когось в чомусь переконувати?)

Я особисто важаю в кожному телефоні є свої + і свої - . А ще більш ніж переконаний що глюки в більшості користувачів чи то з айфонами чи то з іншими на базі андроїда пов"язані в першу чергу з "прямотою рук" тих же користувачів.... Оці вічні крики про батарею в андроїді... усе можна файно налаштувати що він у вас триматиме навіть не менше айфону.. було б бажання. А от чи є те бажання гратися налаштовувати колупатись це вже справа кожного.... Хтось любить техніку, любить в ній пошаритись і налаштувати індивідуально під себе і максимально зручно, А хтось просто хоче готовий варіант і шоб він сам усьо робив)

В цьому і полягає різниця між адекватними користувачами айфонів і андроїдів... а крики.. ну кричіть ніби від цього щось зміниться і хтось змінить свою думку..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...

Усі ніби розумні люди а кричать тут незрозуміло чому і для чого :0157:

У кожної людини свій смак і свої вподобання, комусь більш важливіше модель телефону, комусь пофіг на модель головне функціонал... Комусь взагалі голвоне шо "розовенький" був :_07: . Так було завжди є і буде... Для чого сперечатись і когось в чомусь переконувати?)

Я особисто важаю в кожному телефоні є свої + і свої - . А ще більш ніж переконаний що глюки в більшості користувачів чи то з айфонами чи то з іншими на базі андроїда пов"язані в першу чергу з "прямотою рук" тих же користувачів.... Оці вічні крики про батарею в андроїді... усе можна файно налаштувати що він у вас триматиме навіть не менше айфону.. було б бажання. А от чи є те бажання гратися налаштовувати колупатись це вже справа кожного.... Хтось любить техніку, любить в ній пошаритись і налаштувати індивідуально під себе і максимально зручно, А хтось просто хоче готовий варіант і шоб він сам усьо робив)

В цьому і полягає різниця між адекватними користувачами айфонів і андроїдів... а крики.. ну кричіть ніби від цього щось зміниться і хтось змінить свою думку..

.. ну кричіть ніби від цього щось зміниться і хтось змінить свою думку..

"Как ужасна мудрость, не приносящая выгоды мудрецу" ©

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цікава у вас тут дискуссія :) Пробувала користуватися цим чудо яблучком, мені не зручно, немає там нічого такого особливого(як для мене, багатьом подобається) мій вже досить старий Samsung L870 мені в самий раз. Але як по мені, ноутбуки Яблуко робить хороші, зручні, легкі, от тільки якщо він з ладу вийде...найти того хто захоче його поремонтувати неможливо...(це також тільки моє ставлення)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Ось що найшов сьогодні

post-21232-0-88042600-1365580983_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нормально "вєдроїд" працює тільки на флагманах.

сам користуюсь іОС але не виключаю можливість переходу на "відра " в якості телефона під другу сімку яку вже давно збираюсь завести.

великим мінусом андроїда є те що навіть вбухавши пристойну суму за нормальний девайс не факт що буде підтримка зі сторони виробника. не раз приходилось бачити що девайси 2011-2012 року на прошовці 4,0,4 коли актуальною є 4,2,2 (і то обновитись можуть не всі і тільки ті в яких уже встановлено 4,2,1, а таких не багато в загальній кількості)

а тепер по темі хочу в новому іфоні бачити не екран в кільканадцять дюймів (як на фото в першому пості, такий дизайн гавно), а якісь нові софтварні та хардварні нововведення. інколи не вистачає чогось простого типу того самого СБсетінгс, НСсетінгс або актіватор (правда вирішується це все джейлом).

а збільшуючи розмір екрану тільки можна викликати сміх в оточуючих (ну шо зробиш народ у нас такий) та тупі погляди в громадському транпорті (не раз був свідком тому коли тендітні дівчата розмовляли по С3, галаксі ноут або тому подібними 4,7-5" девайсами). в більшості фаблети позиціонують як перетелефон-недопланшет зручність якого полягає тільки (і то не завжди) в браузингу та перегляді відео, що на мою думку краще робити на планшеті, якщо вже на те пішло

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нормально "вєдроїд" ...

....на те пішло

Собака гавкає - караван іде

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Айфон 5S має вийти на початку літа.Під НР планується 6 ий.

Можливо будуть апарати з різною діагоналлю та кольорів корпуса.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я смутно уявляю що можна точити в айфоні окрім корпуса, тому хотів би мати щось з фаршом 5-5S в корпусі близькому до 2S - чудовий був би телефончик.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нормально "вєдроїд" працює тільки на флагманах.

а збільшуючи розмір екрану тільки можна викликати сміх в оточуючих (ну шо зробиш народ у нас такий) та тупі погляди в громадському транпорті (не раз був свідком тому коли тендітні дівчата розмовляли по С3, галаксі ноут або тому подібними 4,7-5" девайсами). в більшості фаблети позиціонують як перетелефон-недопланшет зручність якого полягає тільки (і то не завжди) в браузингу та перегляді відео, що на мою думку краще робити на планшеті, якщо вже на те пішло

Абсолютно неаргументована і вузькоглядна критика телефонів з великим дисплеєм. Складається враження, що ви взагалі ніколи не користувались ними.

По-перше, щось я рідко бачу, щоб люди сміялись з них. По-друге, "тупих поглядів" в гром.транспорті теж не так багато, як Вам хочеться уявляти.

Про тендітних дівчат взагалі не знаю, що й сказати. Це типу мега-нонсенс? Маленькі дівчата абсолютно не сумісні з СГС3 - дивний факт.

"Фаблети" стали звичним явищем і давним давно нікого не дивують і не позиціонуються як недопланшети. Хоча, якщо для Вас 5" екран асоціюється лише зі зручністю браузинга, то навряд чи варто продовжувати дискусію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну чому, 5-5,5" ще дуже зручно лежить в руці, легко ховається в штанах та і взагалі дуже зручний у користуванні саме як телефон. Він же телефон в першу чергу ? не для інтернету ж чи фільми дивитися...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Абсолютно неаргументована і вузькоглядна критика телефонів з великим дисплеєм. Складається враження, що ви взагалі ніколи не користувались ними.

користувався досить довгий час девайсом на ВІНмобайл досить не маленького розміру і маю повне право судити про девайси з великим екраном

По-перше, щось я рідко бачу, щоб люди сміялись з них. По-друге, "тупих поглядів" в гром.транспорті теж не так багато, як Вам хочеться уявляти.

значить я їздив не в тих маршрутівках

Про тендітних дівчат взагалі не знаю, що й сказати. Це типу мега-нонсенс? Маленькі дівчата абсолютно не сумісні з

СГС3 - дивний факт.

це тіпа ІМХО

"Фаблети" стали звичним явищем і давним давно нікого не дивують і не позиціонуються як недопланшети. Хоча, якщо для Вас 5" екран асоціюється лише зі зручністю браузинга, то навряд чи варто продовжувати дискусію.

.... а також для споживання контенту де чим більша діагональ екрану тим краще

взагаліто я всього навсього висловив свою думку на рахунок даного холівару, який був розпочатий до мене і роздутий з фотки зроблем школоло і знайденим в ВК. якщо Ви вважаєте свою думку правильною та широкоглядною нічого не маю проти тому, що справедливості шукати в наших інтернетах не варто із-за розділеності поглядів.

------------------------------------------------------------------------------

а тепер по темі

на рахунок кольорів було супер, а то уже чорні та білі троха набридли (правда вирішують цю проблему наклейки або китайські панелькі на які можна зімінити оригінальні). враховуючи що за дизайн та розробку взявся Джонатан Айв ближче до кінця року має бути чергове оновлення лінійки з новим дизайном(проміжний 5С поки що не думаю що буде дизайном відрізнятись від просто 5-го) . Не пам'ятаю де читав, але напевно анодований алюміній буде використовуватись і далі але буде перероблена сама технологія відповідно якість покриття покращиться. змін дизайну чесно кажучи не хочеться і так все ОК. на рахунок самої ОС то пора було б уже щось і змінити а то система кардинально не змінювалась з часів анонсу і є шанс, що буде редизайн так, як компанія відходить від скевоморфізму. першим що сподобалось це прогама Подкасти ..... нарешті вони зробили що вона не тормозить .......... єдина яка в мене підлагувала при першопу прогортуванні списку подкастів та цей закос під старий бабінний магнітофон взагалі прикорльно виглядав тільки зразу потім уже почав харити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

кто не любит apple- у того не было apple

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене був. Тепер я на віндофоні. Під мої потреби підходить краще. Простий, яскравий, швидкий. іОС якась надто пафосно-крута, хоча, без сумніву, класна, подобається мені більше за Андроїд. ІМХО, звісно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Був іОС - достала за місяць, зробив висновок, що андроїд і нічого іншого..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...