Перейти до змісту

Прочитав сьогодні вконтакті Концепт iPhone 6 c 4.9'' дисплеем

Рекомендовані повідомлення

можу сказати тільки одне що навіть той HTC чи SAMSUNG на андроїді яким би він не був всеодно не зрівняється навіть з першим поколінням огризка)

галімий вброс... і справді :) вони за більшістю характеристик крутіші за еплофони :) тому не порівняєш :)

сперечатися немає сенсу, той хто не користувався iOS чи MacOS ніколи не зрозуміє за що люди фанатіють від продукції Apple... ця любов приходить з досвідом :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 65
  • Створено
  • Остання відповідь

можу сказати тільки одне що навіть той HTC чи SAMSUNG на андроїді яким би він не був всеодно не зрівняється навіть з першим поколінням огризка)

галімий вброс... і справді :) вони за більшістю характеристик крутіші за еплофони :) тому не порівняєш :)

сперечатися немає сенсу, той хто не користувався iOS чи MacOS ніколи не зрозуміє за що люди фанатіють від продукції Apple... ця любов приходить з досвідом :)

ще раз пишу у кожного свій смак.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тема знову перетворюється на банальний холівар.) Та до сраки мені ваші андроїди, там є ціла тема про це. Якщо у вас комплекс неповноцінності щодо власного телефону, то постьте свій мульйон причин чому гелексі кращий за айфон у темі про гелексі чи, принаймні, андроїд. А тут краще б хтось написав, що б він хотів чи не хотів бачити у новому айфоні.

Мені, наприклад, ні разу не подобається тенденція до збільшення розмірів дисплею і, відповідно, самого апарату. Тому не хочеться, щоб там в черговий раз збільшували дисплей. Як то кажуть: " У вас фотоаппарат дома есть? Вы по нему звоните?".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо у вас комплекс неповноцінності щодо власного телефону, то постьте свій мульйон причин чому гелексі кращий за айфон у темі про гелексі чи, принаймні, андроїд.

Ми пам'ятаємо чим це останній раз закінчилось.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Полюбому концепт здерли з:

rN9Pu.jpg

:_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хочу купить себе айфон, чтобы аргументировано срать на форумах :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

SunSeth, тобто, ти все-таки визнаєш, що комплекс у тебе є?

TreNeR, а поки среш неаргументовано?

Гаразд, ви мене переконали. Справді, ви хоч і старші за ТС, але зміст повідомлень нічим не кращий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На самом деле подумываю о переходе с СГС3 на айфон. Нет удовлетворения от использования четырехядерного проца и гига оперативы :( Не так оно должно работать как работает сейчас.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

був огризок, зараз зелений, факт до огризка тяне незнаю чому.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бо задоволення не в гігах і гігагерцах, задоволення — в зручності і комфорті.

Але я б перед переходом кудись спочатку спробував би. Ідеологія ж бо дуже відрізняється.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Повеселил про попробовать ;) Давно знаком.

Я, кстати, особо не вникал в центр уведомлений. Туда можно ближайшие события календаря вывести?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

SunSeth, тобто, ти все-таки визнаєш, що комплекс у тебе є?

Ой тільки не треба так толсто із твоєї голови перекладувати на мою здорову. Твоя агресивність і грубість і в цій і в тій темах не дають вибору із визначенням у кого якийсь комплекс, мову за який ти сам і почав, що вже наводить на певні думки.

п.с. я тільки помітив у тебе статус (чи як воно там): "Секта Надкушеного Яблука". Тіпічний сектант, свідок Джоббса.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чесно кажучи, мені до дупи твої думки, але якщо хочеш щось зі мною поговорити, то для цього є приватні повідомлення, а тут тема не про мене.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

особисто мені цілком вистачає екрану в 3,5", ну з 4" ще можна змиритись, більше - це вже занадто, тому дуже не хотілося б, щоб зільшували

з софтверної частини хотілося б побачити вбудований в систему SBSettings

П.С.: Мав декілька відрофонів, нехай не флагманів, але коли в мене вони підвисали намертво в непідходящий момент, або вискакували якісь глюки, зрозумів, що це явно не моє

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як в бувшого яблукофіла і тепер сторонника відра на Моторолі...

Завісання коли?? За ці роки в моїх відер (правда тільки флагмани), вісюків не було... Ну не можу пригадати, щоб мені хотілось відро запустити в стену від вісяка... Люди не користуйтесь лайном просто!

Пісяєте кіпятком від яблука, ну так поки приносить задоволення користуйтесь... Задоволення в нашому житті приносить все менше і менше занять/речей.. Адже телефон створений для поліпшення життя.

2all

Як не крути, але якість зборки в епла теж не дуже, адже це комерційний продукт з дуже крутою рекламною ідеологією. А тому він повинен бути дешевий, зібраний дешево, і дорого проданий... Інакше імперія падьоооттт :0149:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як не крути, але якість зборки в епла теж не дуже,..

незнаю незнаю, незгоден, якість зборки на вищому рівні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

незнаю незнаю, незгоден, якість зборки на вищому рівні.

Ну да і інженера в них теж найкращі мабуть... А ні це все китайці винні, що 5-й Епл в коробці вже був облізлий в 30%, а облазив за тиждень в 70%, і в тому що 4-ку со старта просто всі неправильно тримали! А про те як тримати Епл брошурку не вклала і сам Джобс потім пояснював як треба...

Навіщо ці ілюзії?? Завжди є найкраща зборка і пальму першості постійно вихватують, але в звичайного користувача немає можливості перевірити у всіх виробників....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не хочу никого обидеть, но у пятерки видимо была неудачная партия. С десяток моих знакомых пользуются пятерками - никаких проблем с корпусами нет. Причем двое купили через три дня после старта продаж во Франции и на сегодняшний день все гуд.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не хочу никого обидеть, но у пятерки видимо была неудачная партия. С десяток моих знакомых пользуются пятерками - никаких проблем с корпусами нет. Причем двое купили через три дня после старта продаж во Франции и на сегодняшний день все гуд.

Не важливо, головне що змогли собі дозволити.. Ну тобто це не Ми винні, це Ви винні, Ви його неправильно експлуатуєте, тому він обліз чи не ловить сигнал... Це тільки Епл...

Більше нічого писати не буду, бо переконати віруючого неможливо, а Еплфіл вірить в те що краще огризка немає... Прицьому середньо-статичний огризок живе максимум 2роки, якщо не розбили його...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:) Я к эплфилам никакого отношения не имею ;) Я просто констатирую факт из своей жизни. То что я видел своими глазами.

ИМХО 4s самая удачная модель у эпла, у которой минимум косяков со сборкой, железом, приемом сигнала, корпусом и пр.

ЗЫ я пользовался андроид смартами около 2-х лет и просто решил попробовать айфон. Последний андроид - СГС3, так что наверно немного опыта имеется. Думаю через недельку смогу написать такой-себе миниотчет о переходе с андроида на иос;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на замітку)) 125920ef7a6e5b.mp3

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не те шоби мені не подобався самасунг, але мені просто не подобаються тенденції розвитку телефонів :) ну і після того як покористувався iOS - мені ще не подобається андроїд :)

PQHYh.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я б не був такий категоричний. Згоден з тими, хто писав вище про те, що вибір телефона і ОС - сугубо індівідуальне дєло. Користувався Андроїдом, користувався іОС. І те, і те по-своєму прикольне. Мені особисто більше подобається іОС. Якось простіше розібратись, що і де, інтерфейс зрозуміліший.

От тільки не юзав телефони на Відндовс. Цікаво було б HTC 8s покляцати.

А по темі - на то він і концепт. Дуже навряд 6 айфон таким буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Когда я беру Айфон, Господь поднимает меня над полом и приближает к себе. Не так близко, чтоб поздороваться, но настолько высоко над толпой, что можно узнать вам, дешевкам, цену. Кто такой ты с гадкой нокией в лапке, жмущий сраноссаные кнопки и звоняющий своему говнодругу с говносамсунгом? Вы писькины плевки, получившие паспорта, вы спрессованный в толпу корм для рыбок, ваши лица сливаются в одну огромную жопу. Человек без Айфона есть такая низкая тварь, что даже утопай он в реке, я не подам ему руку. Когда я звоню со своего Айфона, в ответ я слышу чудесный голос моей подруги, добрые голоса друзей и знакомых. А не рев и скрежет чудовищ, которые приходятся корешами вам, тупые безайфонные быдлы. И неважно, голова у вас на плечах или череп, рога под кепкой или копыта в кедах — вы не люди. Вы орущая потная поверхность. Вы ворсинки ковра, по которому я хожу и роняю пепел. Когда я кладу свой Айфон на стол, он подгибает ножки и дрожит ими от восторга и счастья. Когда я вынимаю свой Айфон из кармана, карман рыдает. И когда я окончательно решу отделить ваше убожество от своего превосходства — я пойду и куплю Айфон 4s

(с) Internet

Iphone оунерс, ніхто себе не впізнав? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...