Перейти до змісту

Прочитав сьогодні вконтакті Концепт iPhone 6 c 4.9'' дисплеем

Рекомендовані повідомлення

Прочитав сьогодні вконтакті Концепт iPhone 6 c 4.9'' дисплеем

скільки ж їх буде?? :0159:

post-18657-0-73107700-1355486250_thumb.j

post-18657-0-15433000-1355486253_thumb.j

post-18657-0-04170800-1355486256_thumb.j

post-18657-0-84777900-1355486258_thumb.j

post-18657-0-05434000-1355486260_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 65
  • Створено
  • Остання відповідь
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чув що айфон 17s буде з 47,62" дисплеем :_07::_14:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

достали вже ті айфони!!!!обичний огризок а ціна космічна !!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ще не одна "концепт" ідея не справдилась й ніхто ніколи не вгадував яким буде новый айфон

а що до людей які кажуть що це гамнофонт і ціна космос, я вам співчуваю, що ви настількі "бридкі"..., на кожен товар свій покупець

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а що до людей які кажуть що це гамнофонт і ціна космос, я вам співчуваю, що ви настількі "бридкі"...,

Віва ля яблосрачЬ

post-3-13472239867554.jpg

post-3-13472247628903.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ще не одна "концепт" ідея не справдилась й ніхто ніколи не вгадував яким буде новый айфон

а що до людей які кажуть що це гамнофонт і ціна космос, я вам співчуваю, що ви настількі "бридкі"..., на кожен товар свій покупець

Ціна огризків, дійсно завищена. Ці телефоні, вже давно перестали буди телефонами, це культ, якому поклоняються, багато людей.

Вони побудовані на старій технічній базі. Ось наприклад, розберіть будь яку модель - дуже багато мікросхем, дрібних деталей - а це говорить про слабеньку інтеграцію. Таку слабку інтеграцію, я останній раз, бачив в 3310.

Також у огризків, використовуються три-чотири передатчика, натомість, уже кілька років, у всіх моделях телефонів, він всього один, або два, якщо є 3G. (уже в самих нових - всього один на два стандарти)

Технічно вони дуже відстали від своїх конкурентів.

Я не маю нічого проти, проти любителів продукції компанії еппл, але називати тих, хто не попав під вплив цієї компаії - бридкими - це перебор!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перебор ставити на любе китайське лайно Андроїд і пишатися цим.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:0137: Спеціалісти. І що ціна завищена знають, і що телефони побудовані на відсталій технічній базі.

Є ж (правда?) стільки набагато дешевших аналогів. Хоч лопатою греби. А те, що у свій час це був перший масовий телефон без кнопок, телефон із дисплеєм з найкращою роздільною здатністю (на момент виходу), один з найтонших телефонів — це відстала технічна база.

На загальний розсуд: айфон, гелексі.

Ну, а взагалі, якщо назва теми починається зі слів "прочитав вконтакті", знай, що створило її школоло і там буде весело, бо такі ж школоло будуть підгавкувати ТС.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

flashmax, а скіко тобі рочків?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це написала людина, яка тут шукала де купити китайський іфон 5, но перед цим продавала китайський іфон 4 ))) МО проблема саме в тому шо ви юзали не оригінали, а китайські копії? Чи для таких обдарованих членів суспільства як ви, різниця не суттєва? )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як не дивно багато хто мало шарить в телефонах, від айфона в захваті не тому що він крутий, а тому що він зручніший.

І все діло смаку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ніколи не був фанатом Аплофонів, але після того як взяву у руки і покористувався то вже відмовитись не можу)))

Мені по-барабану яке стоїть на аплофоні залізо, але коли під нього настільки заточений софт, що флагмани з кращими технічними характеристиками (оператива, частота....) просто отдихають, то я роблю свій вибір на користь аплофона.

Телефон має виконувати свої прямі функції, і якщо є апарат який по технічних показниках кращий, але в користуванні не зручний то кому він потрібен, ну напевно тому хто використовує його для встановлення бенчмарків і т.п.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це написала людина, яка тут шукала де купити китайський іфон 5, но перед цим продавала китайський іфон 4 ))) МО проблема саме в тому шо ви юзали не оригінали, а китайські копії? Чи для таких обдарованих членів суспільства як ви, різниця не суттєва? )

ти забув про тему айфон 2 ж

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

по перше притримай свій язик за зубами не вихована "скотина" і не ображай людей яких ти не знаєш,

а по друге може ти й сліпий я не написав, що вони "КОНЧЕНІ" там написано що ціна занадто велика, якщо не видно купи окуляри

не шановний не знаю як вас там дай чесно все рівно, що до завищення ціни, то аналог НТС й Самсунга ну на 70 баксів дешевше, але в свою чергу якість збірки в яблука краще.... з відси можна зробити висновок, що ви просто не користувались даною технікою, як й 98% тих хто гонять на неї

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

flashmax, а скіко тобі рочків?

Достатньо, щоб говорити про такі речі.

І на ТИ - ми не переходили.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Деточка, если к тебе в интернете обращаются на Вы, то в реале уже давно послали б на*й...

На то він і інтернет, шо тут всі рівні... А відповідь на питання ти так і не дав :))) Так скіко тобі рочків? 17? 20?

З.І. А, уже нашов темку, де ти про паспорт питав... 25 значить... шкода шо вік не завжди відповідає...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Деточка, если к тебе в интернете обращаются на Вы, то в реале уже давно послали б на*й...

На то він і інтернет, шо тут всі рівні... А відповідь на питання ти так і не дав :))) Так скіко тобі рочків? 17? 20?

З.І. А, уже нашов темку, де ти про паспорт питав... 25 значить... шкода шо вік не завжди відповідає...

Так, так. Шкода, що інколи старші люди, мислять і поводяться як діти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в кожної людини є свій смак. Но у мене апетит тільки на iphone

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

писав явно баран з маленькім пісюном і без джипа...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А тепер ситуація з життя, після якої в мене відпадають будь-які сумніви щодо надійності...

Пятниця (вже субота) 2 година ночі, малий починає хрипіти, потрібно забрати в знайомого інгалятор, номер телефону в дружини на HTC Desire V, і телефон тупо начинає глючити не можу відкрити Контакти, півгодини провозився, сумніваюсь, що на Аплофоні таке могло б статитись.

Теоретично всі глючать, але як часто?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можу сказати тільки одне що навіть той HTC чи SAMSUNG на андроїді яким би він не був всеодно не зрівняється навіть з першим поколінням огризка)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можу сказати тільки одне що навіть той HTC чи SAMSUNG на андроїді яким би він не був всеодно не зрівняється навіть з першим поколінням огризка)

Смєло... і глупо. Напрімєр

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...