Перейти до змісту

не іде гарячий воздух на лобове скло.... опель омега а...

uno55

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

піскажіть мо хто стикався...

опель омега а- проблема-пічка працює-вниз гріє гарячим воздухом, а на лобове іде холодний-не можу поняти в чому причина всі тросики працюють,регулятори також....

Опубліковано

була така фішка в мене була забита решітка снігом і листям тягі не було почистив заробило.

Опубліковано

ЗАПРАЦЮВАЛА!!!!!!!!!! поміняв патрубки місцями+зняв моторчика і вручну підняв шторку та заштопорив що регулює подачу холод-тепло, вигнав воздушну пробку з пєчкі і... тепло!!!!!!!!!!!!!!

Опубліковано

у меня на стекло идет только холодный воздух, видимо для того чтобы небыло резкого перепада температур при морозах. тоесть когда направляешь регулятор на стекло автоматически переключается хододный поток.

Опубліковано

у меня на стекло идет только холодный воздух, видимо для того чтобы небыло резкого перепада температур при морозах. тоесть когда направляешь регулятор на стекло автоматически переключается хододный поток.

А скло не замерзає? і як його розморозити холодним повітрям?

Скоріше у вас щось несправне..

Опубліковано

А скло не замерзає? і як його розморозити холодним повітрям?

Скоріше у вас щось несправне..

це точно!!!!!!!! я через це і ладив, бо не розмерзалось....

Опубліковано

у більшості авто з кондиціонером є така штука: вмикаєш подачу повітря на вікно - вмикається кондиціонер :), знаю в Авео просто мікрика в перемикачі режимів виймали і все, проблеми нема.

• 2 місяця потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...