Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

та якої публіки? між 2 країнами зараз нестабільна ситуація. ми знаємо як все почалось, вони знають зовсім інакшу історію (зомбі короч). переконати таких людей неможливо, то навіщо ж навіть намагатись щось казати. щоб позлити диванного політика років так 13? якщо гра подобаєтсья - виключи чат!

Опубліковано

Ппц. дали бан за тешо на українській мові розмовляв на РУ1, ніби не матюкався :0157:

та ну, невже тільки через мову банять

Опубліковано

УРААА!!!! Я це зробив це: "Программа World of Tanks была полностью удалена с вашего компьютера"

Насправді було не складно. Після півторарічної перерви гра набридла за півтора місяці.

Опубліковано

Рандом мені теж набрид вже давно. Качати танки перестав тоді ж :). Єдине що зараз тримає в грі це командна гра. Тільки рота, ГК, інколи гарний взвод. Максимум 10 боїв за вечір - вистачає рослабитись після роботи.

Опубліковано

Роти та ГК не тягнуть по одній причині - бери танк такий, який скажуть та роби те, що скажуть. А ще качай хеві/вафлю/ФВ. Ягдтигр, ягдпантера, 50Б, перш, Т32, Т92 мої улюблені, але місце їм тільки в рандомі.

Тестовий клієнт як варіант можливий, хоча... в мене є альтернатива, а саме F-86F-2, TA-152, P-51D-5, Me.410B-6/R-3, Tempest Mc.II, N1K2-ja та багато інших)

Опубліковано

8-10 рівень боїв...мда

і шото не видно тут альтернативи тайпу 59..хіба пуха на 2 градуси нижче опускається...

Опубліковано

ололо раш по місту на пару з тт союзними:)

Победа!

Бой: Энск

Танк: T28

Получено опыта: 7 269 (x3 за первую победу в день)

Получено кредитов: 48 766

Достижения в бою: «Воин», «Основной калибр», Знак классности «Мастер»

писи(1,5к досвіду халявного)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...