Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ух!

Объект 704 исследован. Потрачено нераспределённого опыта 176 500, свободного опыта 0.

Пройшов на одному диханні. Це другий танк який мені найбільш запам"ятався за весь час гри. Першим був Буратос рік назад. ИСУ дуже радував, але оці постійні не пробиття такою пухою просто бісять! Фіг її поймеш, то взриває боєуклад в сильній машині, то робить лише дзень ЛТ. Надіюсь об"єдок мене порадує не менше.

Опубліковано

Ух!

Объект 704 исследован. Потрачено нераспределённого опыта 176 500, свободного опыта 0.

Пройшов на одному диханні. Це другий танк який мені найбільш запам"ятався за весь час гри. Першим був Буратос рік назад. ИСУ дуже радував, але оці постійні не пробиття такою пухою просто бісять! Фіг її поймеш, то взриває боєуклад в сильній машині, то робить лише дзень ЛТ. Надіюсь об"єдок мене порадує не менше.

теж саме) зараз докачую 704, лялька, але це тільки підготовка до самого соку цієї веткі 268.

Опубліковано

ага...

tbIxd.jpg

доречі виявив шо москалі вже і пінг на свої сервера підвіщили до неіграбельного :D

Опубліковано

lerov,так вже дві нації позаду, простіше всього і в задоволення відкатав на Ведьмі.. (квас так собі) зараз на АТ8(бритроси)і VK 30.02 M(німці) пробую...

db4299bb022a.jpg
Опубліковано

Set,як ти знаходиш стільки часу?

поєдную з роботою :_08: ..але саме пекло по переду.. ще амх 40 і спроба №3 вкачати йолку не псіханувши знову...
Опубліковано

Як увімкнути оленемір , щоб показував стату . Це для тих , хто поставив мод ві джова і подібних

В файле res_mods\xvm\configs\rating.xc поменяйте значение "showPlayersStatistics" на true

може кому ще потрібно

Опубліковано

Аллея славы пересчитана:

yxDI5.jpg:_08:

Готов голду , завтра танчик видадуть =)

Я не приймав участі в останньому етапі --- з 1500 скотився на 5800 , але треба іншим слави пофармити =)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...