Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Fantom,тоді качай 1390

давно прокачаний))), просто з 59-16 і світляк не дуже :), або в мене не виходило на ньому.

зате наступний танк - WZ-131 - весчь, скоро куплю )), як дофармлю токени в самальотах )

Опубліковано

spqr,да, вчора 2 рази переставляв, поки норм

викидає після бою?

нема чого ставити всякі говнопаки типу від джова і подібних анатоліків :)

Опубліковано

Ставив від PROтанкі,у джова зразу в коментах і писали що викидає.Як за звичай викидує на самому початку(загрузка) або у кінці бою.Не так часто викидає (ставив і джова) але все ж ...

Були раз віруснячки, від "джови" мабуть,гра 7-10 хв.грузилась :)

Опубліковано

я вже якось тут писав, що юзаю WOT Mod Project, він зазвичай пізніше на 2-3 дні з’являється, але за весь час користування, ніразу нічого не глючило, плюс можна туди без проблем добавити мод, якого немає там, але ну дуже хочеться :).

Я приціл міняв "на ходу", не виходячи з гри, і нічо :)

Перепробував я з десять різних паків, (в тому числі і Джов, і PROтанки, Нікітос, Лекс), цей виявився найбільш стабільним та містив все що мені потрібно :). (не вистачало тільки іконок для танків, які я доставляв сам, 3Д іконки терпіти не можу))

Опубліковано

Чуть апнуть Лева

В одном из следующих патчей допилим немного Льва по уточненным от Дойла(!) данным (письмо ему писали).

По результатам получится:

- Вес 92.55 -> 90.00;

- УВН -6/+17 -> -8/+38 (-5/+38 на корму);

- Боекомплект 40 -> 80;

- Верхняя часть бортов корпуса 80 -> 100.

Опубліковано

Викідує з гри когось після нових модів?

все діло в хвм, поки не вийде офіційним з підтриманням 0.8.9 то буде періодично викидати з клієнту після бою.

Питання до тих хто вкачав американську гілку пт до т110е3, варто їх качати чи відкинути цю задумку? Цікавить особливо з Т28.

Про себе ж скажу що з пт я знайомий добре тому в принципі знаю чого очікувати але все ж хочу почути поради від бордівських танкістів)

Опубліковано

Т28 норм ПТ , мені вона дісталася з прокачаними гарматами . Зараз чекаю на акцію , щоб купити Т95 і качати до Т110Е3 .

Т110Е3 часом треба в кланових боях

Опубліковано

хвм обновив проблема залишилась. На форумі купа тем про цю проблему а розробники тільки радять снести всі моди і переустановити клієнт або звернутись в Цпп. Ні один з вододелів, мододелів не висунув припущення в чому фікс і схоже що проблема залишиться на всю обнову бо попросту всім на неї начхати. Є ж важливіши проблеми

• Исправлен механизм изменения личного рейтинга игроков в командном бою.

ніж викидні з клієнта через кожні 5 боїв

П.С. пару скрінів по темі)

Прототип у пісочниці

xA1zF.png

Перший бомбардир на лорці

GPRUQ.png

Опубліковано

Ягода це хто?)

Пограв на КВ-5 - боїв - 23 перемог - 19 (82,61%), середній урон 1700 і всього по 50к чистими за бій з премом... Порізали дохід на КВ-5?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...