Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
- Увеличена доходность премиум танков 8го уровня (отстающих по статистике доходности): Lowe, T34, 112, T-34-3, FCM 50 t, M6A2E1.

Уроди, рiжуть тихенько, а потiм нiiпацца ап роблять. Нефiг було на ничку нерфити, щоб потiм дохiднiсть пiднiмати, тьху

Опубліковано

шото обіжають мого КВ-5... доходність не збільшують.... знову чекаю акцію по 6 рівням - а то зараз з 9-ми рівнями знову треба зачехляти його в ангарі, нікера не пробивається, а з 9-ми вчора кожен бій був.

Опубліковано

знову треба зачехляти його в ангарі

Я вже давно зачехлив)) Хотя разраби во весь голос трублять, що КВ-5 неіпатца нагібає))

До речі, з Т34 така сама ж, з 70 боїв - боїв 50 з 10 лвл) Ну але там хоть шось пробивається))

Опубліковано

Ну але там хоть шось пробивається))

і баштою можно торгувати...а мене знову почали пробивати в маску :(, іне докажеш що там щось змінилось в тому КВ-5.... Чекаю на нові премтанки, зі старих жодного не хочу бачити в ангарі :). Поки дочекаюсь, то й гру закину - економія :_07:
Опубліковано

Ох шось тяжко йде мені Т34...

Ні % перемог, ні дамагу... Ну хоть фарм більш-менш)) 4ккк за 70 боїв

то діло звички, я на ньому як на пт катаю, тоді найкращий результат виходить

Опубліковано

Де такого скачати, давно шукав?

Мені ще дуже подобався мій попередній ангар, де онлі макове поле. Але я його десь посіяв...

Опубліковано

В черзі 1700 - 8 лвл, 700 - 7 лвл, 800 - 6 лвл, 20 - 10 лвл))

Вгадайте до кого кидає)))

Для мене, наприклад, краще попасти на рівень-два вище, ніж бути в топі. В такому випадку на тебе менше уваги, ніж на топів і бий сибі ворога, а також замітив, що в такому разі і досвіду і серебра дають більше. Правда, не завжди пробиваеш.

Опубліковано

Мені ще дуже подобався мій попередній ангар, де онлі макове поле. Але я його десь посіяв...

во він

на мій ссилка під картинкою в спойлері

а також замітив, що в такому разі і досвіду і серебра дають більше.

нутк за урон танкам вище уровнем завжди давали більше досвіду ніж за урон танкам меньших лвлів)

Але якщо ти попадаєш сидячи на 8 лвлі до 10к то тут від тебе мало що залежить, вбр на стороні фіолетових пт на голді)

Опубліковано

нутк за урон танкам вище уровнем завжди давали більше досвіду ніж за урон танкам меньших лвлів)

при стрільбі по вищелевельним танкам більше опиту дають не за дамаг а за вбивство і кріти

почитай:

https://ru.wargaming.net/support/Knowledgebase/Article/View/226/18/z-chto-mozhno-poluchit-opyt - За что можно получить опыт?

Опубліковано

Поражение

Бой: Топь 18.01.2014 23:00:45

Танк: Pz.Kpfw. B2 740 (f)

Получено опыта: 1 864

Получено кредитов: 46 888

Достижения в бою: «Воин», «Невозмутимый», Знак классности «Мастер»

Опубліковано

Через одного афк'ашного краба не дали Колобанова, а так реально 1 в 6 затащів. Обідно ппц((

DsegB.jpg

p46Jc.jpg

6B7zx.jpg

Опубліковано

На чому сьогодні краще фармити? На 10 лвл, щоб навєрніка в ТОП 3 по досвіду чи на премі?)

як на чому ?? на Т34 ! я на ньому майже завжди в топ 3, ну в топ 10 так полюбе, якщо перемога :), скатав 5 боїв, по 150-180к за бій :)

Arden, до Т34 як звикнеш, буде огонь :)

Опубліковано

Ось він - мій майбутній "Експерт Британії" :), влаштував полювання натуральне.

post-1796-0-48709600-1390149337_thumb.jp

Сьогодня рандом тріщить по швах, навіть на акції перед НР такого онлайну не було....

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...