Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

а можна конкретніше чому "корито"? А то дослідив а ти заставляєш засумніватись в доцільності покупки.

корито тому що пробивать всi кому не лiнь, а для арти майже завжди ваншот, тому приходится воювати навiть не в другому, а в третьому ешелонi, плюс зведення настiльки повiльне, що навiть модуль вiдповiдний допомагае мало

За те прикольно коли французьку пт намагаються закрутити - це під силу хіба що найшвидшим СТ у грі.

Танк: Centurion Mk. I з топ пукавкою - це щось. Нажаль не знаю як китай цього рівня, але всі ст8 - нервово курять в стороні.

Хм, для мене рідко коли британці становлять загрозу, не сприймаю їх за серйозного ворога, з врахуванням того що лоб шиється любою топ-гарматою 8 левела в 90% випадків. Спробуйте прошити так Тип-59 чи Т-44.

Порадьте, хто проходив

Це ти хотів щоб ТТ 8 левела йшов стабільно в плюс??? :_07: Це треба або відмінно грати (прямити руки під барабанщиків) або купити ПА або хоча б юзати набої дешевше 1000 срібла. Альфатапок на гарматі від Тигра 1 йшов в нуль-слабкий плюс, але то тільки тому що його топова гармата мала лише 1 перевагу - більша альфа але купа мінусів - точність, ДПМ, пробиття, дорожчі набої.

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

LinerLutsk чого нік шифруєш?

взлом, ось чому.

тут мені один пропонував бонус-код на тайп59, потім як я йому процитував повідомлення з офіційного форуму про те, що зараз таких кодів немає( колись давались з купівлею ноутів МСІ) то парєнь заглох........от і якось стараюсь себе "обезпечити".)

Опубліковано

взлом, ось чому.

так нiк один, логiн для входу зовсiм iнший, був би логiн то да, пiдбирали б пароль, а так, де логiка ? Плюс привязка до телефону

Опубліковано

як казав шановний і любимий Лесь Подрев'янський - "Краще перебдіть, лиш недобдіти...." Ось.

взлом, ось чому.

так нiк один, логiн для входу зовсiм iнший, був би логiн то да, пiдбирали б пароль, а так, де логiка ? Плюс привязка до телефону

немає в мене ніякої прив'язки

Опубліковано

Хух,і я викачав КВ-4. Більше 20К. досвіду за 3 год.Приємне лишив на завтрашній ранок-купівлю.:)

Поки катався на КВ-3,танчег припав до душі. 79 боїв,стата 64%. І реально бачу по боям,що не баласт.Напевне таки лишу в ангарі.

ЗЮ. КВ4 куплю по любому.Як з екіпажем? Маю на КВ5 повністю прокачаний, двоперковий.Як пересадити? Штраф буде? І що садити назад на КВ5?

ЗЗЮ. На КВ3 лишу цей,що є. Чи як правильно?

Опубліковано

Хух,і я викачав КВ-4. Більше 20К. досвіду за 3 год.Приємне лишив на завтрашній ранок-купівлю. :)

Поки катався на КВ-3,танчег припав до душі. 79 боїв,стата 64%. І реально бачу по боям,що не баласт.Напевне таки лишу в ангарі.

ЗЮ. КВ4 куплю по любому.Як з екіпажем? Маю на КВ5 повністю прокачаний, двоперковий.Як пересадити? Штраф буде? І що садити назад на КВ5?

Ну що ви, як маленькі, або як вперше в ВОТ..... 20000 зе переучку......

Хух,і я викачав КВ-4. Більше 20К. досвіду за 3 год.Приємне лишив на завтрашній ранок-купівлю. :)

Ну що ви, як маленькі, або як вперше в ВОТ..... 20000 за переучку кожного члена екіпажу......

Опубліковано

КВ5 прем танк! Там ніяких 20000 немає,вроді.Коли пересаджуєш з нього.Тому й запитую,бо ніколи не робив цього.Міхаличь...:)

Опубліковано

Ис-3 сток с - кал.... купив навіть топ двіж, топ гуслі але все одно кал... збираю на бл-9..............ото, мабуть, буде діло)

КВ5 прем танк! Там ніяких 20000 немає,вроді.Коли пересаджуєш з нього.Тому й запитую,бо ніколи не робив цього.Міхаличь... :)

Вибачте, я про прем танки не балакав, потому як в мене їх ніразу не було)))) Я вів мову про "срібляні" танки.... А так.....

Опубліковано

як попре рандом. інколи шо не день, то зливи, інколи ще більш-менш

майже стоковий іс-3. без топ пушки і башні. але грати в принципі, можна

post-3082-0-28029200-1363480048_thumb.jp

Опубліковано

zigorko, на прем танк можно садити екіпаж з танка такого ж класу ( ТТ - ТТ, ЛТ - ЛТ) БЕЗ ПЕРЕНАВЧАННЯ та штрафів. З прем танка на інший танк такого ж класу - ТРЕБА ВЧИТИ. В мене КВ-5 катає зараз екіпаж для ИС-7 поки той пилиться в ангарі.

Ось приклади прем танки з екіпажем з іншого танку

post-1796-0-80773700-1363505184_thumb.jp post-1796-0-47626200-1363505189_thumb.jp

Ось танк з екіпажем з прем танку

post-1796-0-12799100-1363505193_thumb.jp

Все на прикладах зрозуміло :)

Опубліковано

Не роби такої дурниці як зробив я :)

Я також залишив кв-3 і на кв-4 садив голий екіпаж. Після кв-4 на кв-3 грати перехтілось, а екіпаж профукав ( Пришлось потім кв-3 продавати а екіпаж знову переучувати. Так що продавай, кв-4 бомба - не пошкодуєш :)

Опубліковано

добре що на момент купувлі ще КВ-3 в мене був екіпаж гарний на ИС-4. Я його і посадив на КВ-3, а далі на КВ-4, а потім на КВ-5 вивів його знову в 100% для ИС-4.... бо танк має всі свої властивості лише з топовим екіпажем, а КВ-4 вміє ногібати :)

Опубліковано

Ис-3 сток с - кал.... купив навіть топ двіж, топ гуслі але все одно кал... збираю на бл-9..............ото, мабуть, буде діло)

КВ5 прем танк! Там ніяких 20000 немає,вроді.Коли пересаджуєш з нього.Тому й запитую,бо ніколи не робив цього.Міхаличь... :)

Вибачте, я про прем танки не балакав, потому як в мене їх ніразу не було)))) Я вів мову про "срібляні" танки.... А так.....

топова пушка це щось) воно того стоїть щоб трошки помучитичсь)

Опубліковано

топова пушка це щось) воно того стоїть щоб трошки помучитичсь)

так, бл9 то є щось...... збираю)

Опубліковано

Дякую за поради.КВ3 продав.На КВ4 ще не катався:обвішую,досліджую.. Хто в курсі,стане пуха 122мм Д-25Т на стокову ходову? Чи з якою краще кататися?

Опубліковано

Дякую за поради.КВ3 продав.На КВ4 ще не катався:обвішую,досліджую.. Хто в курсі,стане пуха 122мм Д-25Т на стокову ходову? Чи з якою краще кататися?

походу має стати, подивись чи дозволяє нагрузити 200 кг

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...