Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

блiн забембався втiкати вiд коллег артоводiв, станеш собi в нормальне мiсце, так нi, припрется якась падла теж на артi й стане за 5 метрiв, мабуть для того щоб ворогам легше по трассерам випасати було ((((((( ще одне таке *чудовiще* попадется, мабуть завалю ((((((((((((

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

прохожу зараз 1375, все те саме що 12т тільки в півтора рази краще)

Тут вже постає дилема між "або арту або лт з барабаном"

особисто я не вагаючись відкрив 1375 ібо арта вже мене підзадовбала, і все це проходити знову не хочеться

Хіба тільки швидкістю? Пуха та сама, по броні різниця не велика (хоча дзень частенько чую) да і більший в розмірах. Ні, я все ж радий що його придбав :)

Опубліковано

дальше бiльше, тiльки що знов мудило стало за три метри, я попробував виiхати з нички щоб переiхати в друге мiсце, той перегородив виiзд, при спробi проiхати повз нього, вiн вистрiлив, ну й звичайно вбив мене, *чем дальше в лес, тем толще партизаны* ((((((((

Опубліковано

Завжди стріляй першим .

Я таких вбиваю відразу , тільки щоб не надто часто , разів два-три в тиждень

Я інколи певно за вечір 2-3 таких, по цій же причині вбиваю, як мінімум! Вже тричі в "баню" ходив :D.

Сьогдні ИС мене на т49 зі схованки випер, так я йому.... Так і не догнав мене падлюка :)

Опубліковано

Хіба тільки швидкістю? Пуха та сама, по броні різниця не велика (хоча дзень частенько чую) да і більший в розмірах

увн вже більш сносні, рухманіший він за 12т, виляти ним простіше да і світити також)

Опубліковано

я вчора КВ-5 тролив збиваючи гуслю, бо та падлюка випхала мене із-за каменя, потім виїхав щоб стрельнути, і отримав від мене в гуслю, так пару раз, і подох від арти ))))

що він тільки в чат не писав :)

Просто валити всяких оленів я вже заманався, тролінг збитою гуслею дає набагато кращий ефект :_07:, (напевно запльовують монітор), та й штраф не нараховується :)

Опубліковано

Fantom, після 5 жалоб ставиться питання про баню, якщо жалоби підтвержуються.

та ладно, нехай "жалуються" на здоров’я, я ж дамаг не наносив :).

Опубліковано

lerov, та там такий штраф... за бій більше срібла витрачається снаряди для руйнування парканів які заважають дотягнутись до цілі.

Опубліковано

я вчора КВ-5 тролив збиваючи гуслю, бо та падлюка випхала мене із-за каменя, потім виїхав щоб стрельнути, і отримав від мене в гуслю, так пару раз, і подох від арти ))))

що він тільки в чат не писав :)

Просто валити всяких оленів я вже заманався, тролінг збитою гуслею дає набагато кращий ефект :_07:, (напевно запльовують монітор), та й штраф не нараховується :)

я мабуть з тих падлюк що випихають (бо мене ще нi разу не випихали) . А що робити якщо якесь нерозумне СТ, а тим бiльше ЛТ (замiсть того щоб свiтити або проривати з iншими коллегами фланг) займае позицiю , в якiй завжди стоять ТТ чи ПТ й вiд них (ТТ чи ПТ ) в тому мiсцi користi значно бiльше ? Або якщо хтось ззаду пiдiпре ? Якщо пiдпирають то якщо при смертi стараюсь пальнути на здачу, або якщо ситуацiя була не зовсiм критичною, заiзжаю ззаду й випихаю, хай красавчик вiдчуе, як то добре, коли назад здати не можеш, а в тебе снаряди летять

Опубліковано

MANJAK11, падлюка ти ))) я на стоковому ВК3001(Р) був, не посвітити, не поганяти )), то кустодрочив біля бази, ловив лт, поки не приїхало чудо на КВ-5 :)

гиг, отримав бан всього чату до 14 лютого, навіть "так точно" не можу клацнути :), зматюкав якогось статиста з клану GOW, він мене дуже негарно обізвав, правда тільки раз, а я його "много-много раз" :_07:

Опубліковано

Теж відказався від "оленеметра"

А його на днях "підрихтували" - змінили формулу вирахування КПД (тепер захоплення бази має менше значення - вклад в КПД) і відповідно в усіх значення КПД трохи знизилося, в мене з овер 1090 стало овер 1080. А сьогодні помітив що тепер не округляється до 10, а пише з точністю до 1.

Опубліковано

ууу блiн, як мене вже укурки в чатi задовбали, чмо в нашiй командi на обьектi 268 знов почало гнати на арту, пишу йому барану, що я 6.4к дамага нанiс, воно дадакало й дальше поносило арту, запропонував поспорити, що я найбiльше з усiх 30ти бiйцiв дамагу нанiс, воно все смiхуйочками гвагало, розiзлило блiн не на шутку, в iтозi виявилось, що я нанiс дамагу в ДВА рази бiльше нiж будь хто в цьому бою, бiй звичайно просрали iзза нубокоманди. Потiм в приват тому пiкачу на 268му обьектi все висказав, що про нього думаю, але ж воно побачило результат бою й мовчи в iгнор добавило, ууххххххх я злий ((((((((((((((((( Через один бiй вислуховую вiд таких хомо еректусiв таке лайно, достали (((((((((((((((((((

w400_4f0c2160261503e3ceb57397691f6298.jpg

Опубліковано

ууу блiн, як мене вже укурки в чатi задовбали, чмо в нашiй командi на обьектi 268 знов почало гнати на арту, пишу йому барану, що я 6.4к дамага нанiс, воно дадакало й дальше поносило арту, запропонував поспорити, що я найбiльше з усiх 30ти бiйцiв дамагу нанiс, воно все смiхуйочками гвагало, розiзлило блiн не на шутку, в iтозi виявилось, що я нанiс дамагу в ДВА рази бiльше нiж будь хто в цьому бою, бiй звичайно просрали iзза нубокоманди. Потiм в приват тому пiкачу на 268му обьектi все висказав, що про нього думаю, але ж воно побачило результат бою й мовчи в iгнор добавило, ууххххххх я злий ((((((((((((((((( Через один бiй вислуховую вiд таких хомо еректусiв таке лайно, достали (((((((((((((((((((

w400_4f0c2160261503e3ceb57397691f6298.jpg

аналогічно, якийсь предур на 110 теж гнав на арту, ну я терпів, а потім засадив фугасика з гвпешки на 500 хп, щоб думав коли і кому говорити. особливо дратують - зіллються на почтаку і давай гнати що його не прикрили, не оцінили і всі бяки-буки, а в самого дамагу менше світляків іноді

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...