Перейти до змісту

Потрібні адміністратори в інтернет-кафе (хлопці, дівчата)

neostar

Рекомендовані повідомлення

вам нужен либо вышибала со знанием компьютера, либо человек, неплохо разбирающийся в людях. Другие там просто не выживут

Клуби є дуже різні і атмосфера дуже різна в них.

Наприклад новий клуб на Соборності (той що з більярдом всередині), це одне, Неополіс - зовсім інше...

Грушевського не спальний район, там дітвори мало (практично нема), якщо не брати до уваги девятиповерхівки на арцеулова і в кінці грушевського, сподіваюсь атмосфера в клубі буде ближча до неополісу але побачим.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

На Лесі Українки якраз саме більше такого контингенту (цілу ніч то корида то потім до 4 ранку розбірки ) закривати такі заклади потрібно

закривати ні, а от змінювати режим роботи - так!

щодо контигенту - держава дірява, ніхто нікого не боїться, от і двіжують наша молодь...

вакансія, доречі, актуальна!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

hCCmVhM77Xc.jpgNWPrp0Oh_Ig.jpgB6MfePK9sqY.jpgO7ksyIxiHvg.jpg5rxT6wsT6PQ.jpgHnevIc0KeHc.jpgVUNYxVqIa4M.jpga5_MKc6VoCk.jpgx-p80Q2gdNw.jpgV50B9JnsCyY.jpg

Вже відкрились! Затишно, комфортно, доступно! Завітайте! :)

Круто, раніше там ерсте банк був і банкомат, мені так до нього близько було ходити покі не переїхали(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дума такого роду кафешкі вимерли як мамонти )) зараз комп і інет в хаті така ж звичайна річ як домашній телефон колись)) Чи просто потуситись пива ночарам попити?)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дума такого роду кафешкі вимерли як мамонти ))

У нас (у Луцьку) їх ніколи і не було.

Чи просто потуситись пива ночарам попити?)))

Січеш! А ще, грати по сітці там приємніше чим просто по інету.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

hCCmVhM77Xc.jpgNWPrp0Oh_Ig.jpgB6MfePK9sqY.jpgO7ksyIxiHvg.jpg5rxT6wsT6PQ.jpgHnevIc0KeHc.jpgVUNYxVqIa4M.jpga5_MKc6VoCk.jpgx-p80Q2gdNw.jpgV50B9JnsCyY.jpg

Круто, раніше там ерсте банк був і банкомат, мені так до нього близько було ходити покі не переїхали(

гу*но банк, що ти в ньому забув?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хехе, це точно))продалися той ерсте з патрохами Ахметову...відмивалка)західні банки зрозуміли, що бізнесу не наробиш у нас)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

напишіть будь-ласка графік роботи і зп...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

АКТУАЛЬНО??????

так!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За это время ещё не нашли администратора... странно...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

актуально?

так

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

актуально?

так

скільки ЗП?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

хехе, це точно))продалися той ерсте з патрохами Ахметову...відмивалка)західні банки зрозуміли, що бізнесу не наробиш у нас)

Я також думав що він такий поганий, але в них є плюси, кромберг не даром перейшов на них. У мене універсальна карточка, можу знімати в любих банкоматах по Україні без комісій і розраховуватись в Інтернеті, і ніяких комісій не знімає коли переводить валюту з грн. в дол.. А вот приватбанк реально го*но.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...