Перейти до змісту

Підкинули кошенят

Panterka22

Рекомендовані повідомлення

Власне тема сама говорить за себе.

В під'їзді було знайдено 2 котенят.

1-ше - більшеньке, гасає та більш "живе" (чорного відтінку), шерсті більше ніж у 2-го.

2-ге - меньшеньке, шерсті меньше (ніби відстало в розвитку від 1-го), трохи "не живе", може переклякане, може хз що, але 1 і більше, і живіше виглядає. Були голодні. Покормив тим, що було під рукою, тобто тушеним хеком без кісточок - поїли. Не агресивні, від людей втікають. Вхід (в під'їзді) в підвал закрив, дирки через які туди можна потрапити також.

Поставив коробку, поклав туди старе покривало.

Далі без поняття, що робити. Вони в поганому стані, в підвалі наче 3-4 день і тільки сьогодні почали вилазити. Після їжі трохи ожили. Додому взяти не можу. Сусіди ніби добре до них ставляться (принаймі, з 1-го поверху, де вони повзають).

Фото викладу пізніше.

Що робити далі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю, можно подойти к тетенькам из приюта на Старом рынке. Попросить, чтоб забрали, или посоветуют чего. Я, к большему, большему сожалению, ничем не могу помочь.

Еще можно фото добавить в теме.

Не знаю, что еще. Боюсь, соседи долго терпеть не будут.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фото з мобільного, сорі за якість.

1-ше (нереально сфоткати, постійно бігає)

051220121723_240.jpgi.gif

2-ге

051220121720_240.jpgi.gif

І вже не на 1-му, а 2-му поверсі (тобто, біля моїх дверей). Тільки відчиняю - біжуть всередину.. ну не можу я їх взяти :(

Чим їх краще зараз кормити і чи варто взагалі це робити? Адже потім вони не зможуть самі харчуватись, будуть чекати і т.п.

Сусіди довго терпіти не будуть - згідний, але і на вулицю їх не відправиш - холодно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Молока їм дай, вони його люблять )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Схоже, коробочка з покривалом їм сподобалась (лежать разом) :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...