Panterka22 Опубліковано 5 Грудня, 2012 в 12:04 #1 Опубліковано 5 Грудня, 2012 в 12:04 Власне тема сама говорить за себе.В під'їзді було знайдено 2 котенят.1-ше - більшеньке, гасає та більш "живе" (чорного відтінку), шерсті більше ніж у 2-го.2-ге - меньшеньке, шерсті меньше (ніби відстало в розвитку від 1-го), трохи "не живе", може переклякане, може хз що, але 1 і більше, і живіше виглядає. Були голодні. Покормив тим, що було під рукою, тобто тушеним хеком без кісточок - поїли. Не агресивні, від людей втікають. Вхід (в під'їзді) в підвал закрив, дирки через які туди можна потрапити також.Поставив коробку, поклав туди старе покривало.Далі без поняття, що робити. Вони в поганому стані, в підвалі наче 3-4 день і тільки сьогодні почали вилазити. Після їжі трохи ожили. Додому взяти не можу. Сусіди ніби добре до них ставляться (принаймі, з 1-го поверху, де вони повзають).Фото викладу пізніше.Що робити далі?
odna Опубліковано 5 Грудня, 2012 в 12:11 #2 Опубліковано 5 Грудня, 2012 в 12:11 Думаю, можно подойти к тетенькам из приюта на Старом рынке. Попросить, чтоб забрали, или посоветуют чего. Я, к большему, большему сожалению, ничем не могу помочь. Еще можно фото добавить в теме.Не знаю, что еще. Боюсь, соседи долго терпеть не будут.
Panterka22 Опубліковано 5 Грудня, 2012 в 12:34 Автор #3 Опубліковано 5 Грудня, 2012 в 12:34 Фото з мобільного, сорі за якість. 1-ше (нереально сфоткати, постійно бігає) 2-ге І вже не на 1-му, а 2-му поверсі (тобто, біля моїх дверей). Тільки відчиняю - біжуть всередину.. ну не можу я їх взяти Чим їх краще зараз кормити і чи варто взагалі це робити? Адже потім вони не зможуть самі харчуватись, будуть чекати і т.п. Сусіди довго терпіти не будуть - згідний, але і на вулицю їх не відправиш - холодно.
searcher Опубліковано 5 Грудня, 2012 в 12:44 #4 Опубліковано 5 Грудня, 2012 в 12:44 Молока їм дай, вони його люблять )
Panterka22 Опубліковано 5 Грудня, 2012 в 12:51 Автор #5 Опубліковано 5 Грудня, 2012 в 12:51 Схоже, коробочка з покривалом їм сподобалась (лежать разом)
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.