Темний Лицар Опубліковано 3 Грудня, 2012 в 20:28 #1 Опубліковано 3 Грудня, 2012 в 20:28 Рився в інтернеті і натрапив на збірку,Весеших віршів але москальською, пропоную виложувати тут на нашій соловїній.....хто де натрапить, або сам напише, ось що я знайшов,якрас до свят....Новий рік вже на порозі з танцями й піснямиТільки він в нас особливий - з грязюкою й дощамиБудем веселитись хоч дощ хоч завірюха, Бовтатись в калюжах - хай летить на вуха...Відкив я око рано вранці, Мій погляд промайнув по банці,Що з вечора пуста стоїть Мля, ну навіщо ж стільки пить....
Назар 1982 Опубліковано 4 Грудня, 2012 в 17:56 #2 Опубліковано 4 Грудня, 2012 в 17:56 Тітка тампакси купила Де потрібно розмістила тяне ниточку сілюшка ТраХ-БабаХ - а це хлопушка
RomaL Опубліковано 4 Грудня, 2012 в 18:05 #3 Опубліковано 4 Грудня, 2012 в 18:05 бігав в лісі десь олень, зачепився він за пень, впав олень, зламався пень хто читав той теле пень.
Arven Rivendell Опубліковано 7 Грудня, 2012 в 21:25 #4 Опубліковано 7 Грудня, 2012 в 21:25 Моя дорогая не блещет красою,Ни ясной улыбкой, ни русой косою,Ни модной прической, ни прелестью стана,Чем могут похвастаться звезды экрана.И титулов, званий она не имеетНо все же за честь познакомиться с неюНе только бродягам, по праву и лордам -Поскольку она из Америки родом.Подруга всех скромных и ветренных женщин -От этого, правда, нисколько не меньшеЛюбовь моя к ней - без нее я тоскую,Дрожу, как увижу мою дорогую.О как я ревную! На то есть причины -Все млеют и слюни пускают мужчины,По вкусу и юным, и всем старикам -Не зря говорится - пошла по рукам.И грязное платье мышиного цветаОна не снимает зимою и летом.О, как же, друзья, мне, ох, как стыдно, не скрою -Я сам дорогую купаю и мою.Я платье снимаю рукою несмелой, -Скорей бы увидеть желанное тело,Губами прижаться к единственной в мире -Моя дорогая... картошка в мундире!Станислав МаркевичОй...поздновато заметила, что у вас тут принимаются только на "солов'їній", если не подходит, удалите.
Темний Лицар Опубліковано 12 Грудня, 2012 в 14:17 Автор #5 Опубліковано 12 Грудня, 2012 в 14:17 Сьогодні свято у дівчат,Сьогодні буде п'янка.Та щічки дівочі горятьЗ похмілля спозаранку.Стоять дівчата, лежать дівчата.Доводиться переступати.Тому що на 10 дівчатХлопці взяли 7 по 0,5!Хоче білка, хоче зайчикХоче і сусідський мальчік,хочуть олені у лісі, хоче пташечка у стрісіхочу я і хочеш тицілий день......дрихнути))))))
Назар 1982 Опубліковано 12 Грудня, 2012 в 14:41 #6 Опубліковано 12 Грудня, 2012 в 14:41 "Щоб вивчити назву 12 українських мiсяцiв потрiбно в серпнi пiд вересень взяти гарну дiвчину, повести пiд березень, покласти її на травень, уперти ногами в липень, взяти одною рукою за грудень, а iншою за жовтень, всунути свiй лютий червень в її квiтень i робити такий сiчень, щоб почався листопад."
Anatoliy313 Опубліковано 26 Грудня, 2012 в 17:21 #7 Опубліковано 26 Грудня, 2012 в 17:21 Москва пише лист у Львів: Пьём вино по рубль семь, хлеба, масла нет совсем, яйца видим только в бане, поздравляем, вас, львовьяне! Львів відписує: Відгодовуєм бики, п'єм горілку й коньяки, сало, шинка на столі, з Новим роком, москалі!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.