Перейти до змісту

Lenovo IdeaCentre A520, A720

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

c1f6732e-e66f-4563-848e-b7da20bb3f43_5.png

22811dc2-a93d-4375-97e9-68deb391e47b_14.png

8cb49215-9e97-44f5-ad1e-e19668308982_14.png

http://windows.microsoft.com/uk-UA/windows-8/lenovo-ideacentre-a520-a720

Так виглядати пересічний комп'ютер повинен був вже давно, ще на початку 00х. Але розвиток IT індустрії заморозився, були кинуті всі сили на геймерів.. А це специфічний контигент, якому переважно по барабану як виглядає ПК (я не беру моддінг - це інше), головне побільше fps.

Але невже зараз, ми нарешті прийшли до того вигляду ПК, яким він повинен бути в 2012 році? Я маю на увазі без оцих ящиків, які стоять у вас на столах або під столами, і коренями сягають початку 80х років минулого століття.

Я дуже вдячний Microsoft за пропаганду класних і зручних моноблоків. Дуже хочеться, щоб це справді став основний формфактор ПК у найближчому майбутньому.

Опубліковано
Я дуже вдячний Microsoft за пропаганду класних і зручних моноблоків. Дуже хочеться, щоб це справді став основний формфактор ПК у найближчому майбутньому.

А то шо Эппл делал такое еще надцать лет назад, то не всчет, ага? )

Опубліковано

Системники такого формфактору набагато зручніше б було носити в ремонт :0152:

Поширення таких комп'ютерів завдало б багато труднощів виробникам комплектуючих

Опубліковано

Склеює ласти графічний адаптер або мат-плата у такому девайсі на 366 день день експлуатації, коли гарантія вчора таво..

А компютер - робоча конячка і кожен день простою вилітає в копієчку чи "застрягли" в силу вищеописаного на внутрішньому носії важливі/конфіденційні дані, тощо

А відяшку\мамку замінити вже не 3 гвинтика відкрутити і переставити, а волочити у СЦ всю оцю бандуру, я мовчу про $$$ ціну ремонту...

З плином часу, ростом ядер, терабайтів, гігагерців - надійність то, нажаль, не зростає.

От подякуєш тоді Леніну Microsoft у такій\схожій ситуації ;)

Опубліковано

Склеює ласти графічний адаптер або мат-плата у такому девайсі на 366 день день експлуатації, коли гарантія вчора таво..

А компютер - робоча конячка і кожен день простою вилітає в копієчку чи "застрягли" в силу вищеописаного на внутрішньому носії важливі/конфіденційні дані, тощо

А відяшку\мамку замінити вже не 3 гвинтика відкрутити і переставити, а волочити у СЦ всю оцю бандуру, я мовчу про $$$ ціну ремонту...

З плином часу, ростом ядер, терабайтів, гігагерців - надійність то, нажаль, не зростає.

Ноути ж продаються, до тогож не тільки нові. Тай серед подібних девайсів не тільки ноути... і нічого, люди купують і користуються.

Так що як говориться "на колір і смак ...".

Вірно підмічено - булоб більше роботи (заробітку) ремонтникам, як "народним умільцям" так і професіоналам.

Опубліковано

За що й мова, системники від HTPC і до Full Tower актуальні й досі, в силу простоти апгрейда, настройки під свої вимоги\гаманець\смак, передбачають легкість ремонту\чистки\кастомізації, тощо.

Ноутбуки: та тут же, в барахолці, неодноразово йшли на шрот через мертву мамку\чіпсет\відяху, або ж, по причині екзотичних матриць і інших дефіцитних комплектуючих.

Моноблоки, дійсно: гарно, стильно, компактно, зручно, проте лише до того часу, доки справно працює :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...