Перейти до змісту

Підтримайте у фотоконкурсі гарну дівчину

bagsss

Рекомендовані повідомлення

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну з її роботами - зрозуміло

а де фото самої гарної дівчини ? :)

..і лінк на кокурс

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну з її роботами - зрозуміло

а де фото самої гарної дівчини ? :)

..і лінк на кокурс

лінк - http://vk.com/volynpost

http://vk.com/album-31904926_165410300

голосування "лайками"

фото додав

post-2957-0-31475100-1354539107_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пропозиція: дану гарну дівчину пофотографувати у різноманітних ракурсах та виставити на конкурс гарних дівчат, підтримка Борди гарантована у великій кількості, а от в площині даного фотоконкурсу: "МОЇ МАНДРИ", її роботи м’яко кажучи ніякі.

Аргументуватиму на прикладі найбільш вдалої (зимової) фотографії, візьми ти в центр знімку ту засніжену аллею, з уходящим селуетом – купа людей знайшла б там плинність часу, перспективу, зміни в житті, просто казкову атмосферу. А раз головним в кадрові являється висота ялинки то такий сюжет буде цікавим лише вальщикам лісу п’ятого розряду, з такими світлинами не на конкурси "мої мандри" а в урядові звіти по деревообробній промисловості.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пропозиція: дану гарну дівчину пофотографувати у різноманітних ракурсах та виставити на конкурс гарних дівчат, підтримка Борди гарантована у великій кількості, а от в площині даного фотоконкурсу: "МОЇ МАНДРИ", її роботи м’яко кажучи ніякі.

Аргументуватиму на прикладі найбільш вдалої (зимової) фотографії, візьми ти в центр знімку ту засніжену аллею, з уходящим селуетом – купа людей знайшла б там плинність часу, перспективу, зміни в житті, просто казкову атмосферу. А раз головним в кадрові являється висота ялинки то такий сюжет буде цікавим лише вальщикам лісу п’ятого розряду, з такими світлинами не на конкурси "мої мандри" а в урядові звіти по деревообробній промисловості.

дякую за пропозицію, але тема не для них... прошу кому не важко натиснути кілька кнопок, я нікого не заставляю..не подобається - не голосуй. навіщо ображати фотографа-початківця.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

навіщо ображати фотографа-початківця.

Якщо початківець буде критику вважати образою то він ніколи не стане фотографом.

Я просто в поетичній формі висловив своє бачення її робіт, всі ми в своїй сфері з чогось починаємо і всі проходимо етапи покращення, якщо оточити себе сюсюканням знайомих то нічого доброго не вийде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ех... скільки ж там гарних фото!!!

Скільки ж ще незроблених справ є! :g33:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шановний bagsss!

я розумію ваші прагнення проштовшнути фото людини важливої для вас, але не розумію чому ви хочете обманути її, себе і публіку. представлені фото - ніачьом, так - в домашній альбом "Как я провел...."

подивіться самі уважно на кожне фото і подумайте чи подобається вас це все? а саме - кусок спини, котру можна було скадрувати по іншому, неправильний ракурс зимового пейзажу, технічно ніяке фото про політ якоїсь пташки і банальний вогонь - єдине яке хоч якось привернуло трішки уваги.

хочете допомогти близькій людини - скажіть правду і вкажіть на помилки, якщо бачите їх, а ні - спитайте тих хто їх бачить, але не обманюйте надмірними лайками до відверто ніяких кадрів. хочете побачити в ній справжнього майстра - виходьте з фотографіями із соцмереж і спробуйте виставити їх на спеціалізованих фотосайтах - там відчуєте чого вони реально варті, і побачите ті фото - котрі реально щось варті. для прикладу перегляньте сайт www.photographers.com.ua

успіхів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шановний bagsss!

я розумію ваші прагнення проштовшнути фото людини важливої для вас, але не розумію чому ви хочете обманути її, себе і публіку. представлені фото - ніачьом, так - в домашній альбом "Как я провел...."

подивіться самі уважно на кожне фото і подумайте чи подобається вас це все? а саме - кусок спини, котру можна було скадрувати по іншому, неправильний ракурс зимового пейзажу, технічно ніяке фото про політ якоїсь пташки і банальний вогонь - єдине яке хоч якось привернуло трішки уваги.

хочете допомогти близькій людини - скажіть правду і вкажіть на помилки, якщо бачите їх, а ні - спитайте тих хто їх бачить, але не обманюйте надмірними лайками до відверто ніяких кадрів. хочете побачити в ній справжнього майстра - виходьте з фотографіями із соцмереж і спробуйте виставити їх на спеціалізованих фотосайтах - там відчуєте чого вони реально варті, і побачите ті фото - котрі реально щось варті. для прикладу перегляньте сайт www.photographers.com.ua

успіхів.

обманювати ні себе ні інших я не збираюсь, а всьго лиш хочу підтримати кохану людину. особисто мені "банальний вогонь" дуже подобається...

я ж написав - "не подобається - не голосуйте". щоб брати участь у спеціалізованих виставках - не вистачає досвіду, треба ж з чогось починати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да без проблем, проголосуем))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тему можна закривати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...