Перейти до змісту

Трезвенники пишут письмо … Президенту Украины

borec

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 83
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Якщо робиш, то бордівцям набагато цікавіше було б дізнатися не лише про якісь результати твоєї проробленої роботи, але й про сам процес. Можливо хтось би щось порадив, серед нас є і юристи і депутати міськради, і бувалі "оббивачі порогів держустанов", і спортсмени. І тоді б тебе точно підтримали б тут суттєво більше користувачів.

Хай пишуть в ПП хто готовий допомогти в цьому не легкому ділі, зустрінемося, все обсудимо!

Просто в моїх темах відписуються сам бачиш хто:

тім кому все рівно, як кажуть після мене хоть потоп

або ті хто в мене бізнес і мені теж все все рівно, нікому не заливаю в глотку))

або ті кому просто поржать для сєбя))

іт.д.

Хоча я ж не з ким майже не сперечаюсь і писав прислів"я про коня і про моркву)). Створив собі тему з інфою і все. Кому цікаво прочитає чи подивиться. Кому ні можна зразу вийти.

Але ж ще є і саме зло, яке обов"язково треба присікати!!!)

Опубліковано

Блін. Якось пити не хотілося.

Але прочитав цю ахінєю борцову, і таки тяпну 50 грамів бехеровки на сон грядущий.

Борєц, запам'ятай одну просту істину: агітація ефективна тоді, коли агітує авторитетна людина. А от коли агітує чмо навіть за таку хорошу річ, як безалкогольний стиль життя - ніхто не схоче слухати це чмо. Тим більше, коли це чмо починає грубити, хамити й іншим чином демонструвати свою невихованість. Тоді просто назло чму хочеться зробити навпаки.

От, власне, суть реакції форумчан на твої пости.

Згідний так як деякі чмошні юристи починають себе виставляти авторитетними, але на самому ділі чмом і залишуться, навіть при купівлі нового авто чи знімання офісу в дорогому приміщені.

Чмо воно і в африці чмо!

Опубліковано

Так ви тут запостили результати роботи організації "Трезвый Киев", а не своєї. Ви то до них яким боком?

ПС. Краще організуй декілька спорт-масових заходів в підтримку своїх переконань, і агітуй в школах, а не на форумі, де ЦА дядьки по 30-40 років.

Опубліковано

borec залишає нас на 15 днів з формулюванням "Хамство, образи інших учасників форуму, неадекватна поведінка, ігнорування попереджень модераторів". Я попереджав. За наступний рецидив буде 30 днів. Наступний -- довічно. Топік закриваю. Якщо хтось з бордівчан має бажання щось в топіку потерти/приховати -- пишіть мені в приват, зроблю.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...