Перейти до змісту

Трезвенники пишут письмо … Президенту Украины

borec

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ОО “Трезвый Киев” в очередной раз обратилась с просьбой о помощи в деле защиты украинцев от алкогольно-наркотического геноцида к представителям государственной власти. На этот раз было отравлено письмо Президенту.

Общественная организация “Трезвый Киев”является одной из самых активных организацией в Украине, пропагандирующих трезвый образ жизни. Данная общественная организация отличается от других в первую очередь своей радикальностью. В своей деятельности “Трезвый Киев” использует как традиционные способы борьбы за трезвость (распространение различными способами научной информации обалкоголе и других наркотиках), так и довольно экзотические. Так, например, что касается вопроса ограничения доступности, то несколько раз активистами были зарисованы пивные ларьки, которые продают это изделие несовершеннолетним. Главой ОО “Трезвый Киев” является известный общественный деятель и кандидат в меры Киева на выборах в 2008 году Клейнос Юрий.

Более подробно о деятельности ОО “Трезвый Киев” Вы можете прочитать тут.

Руководство организации понимая, что борьба против мощной системы спаивания будет малоэффективной без поддержки власти, пытается сотрудничать с государственной властью. Так этими днями представителям власти от имени общественной организации “Трезвый Киев” было отправлено очередное официальное письмо с предложением о сотрудничестве в деле отрезвления общества. На этот раз активисты-трезвенники обратились к Президенту Украины Виктору Федоровичу Януковичу.

http://trezvo.zt.ua/trezvenniki-pishut-pismo-prezidentu-ukrainy/

• Відповідей 83
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Общественная организация “Трезвый Киев”является одной из самых активных организацией в Украине, пропагандирующих трезвый образ жизни.

Вперше про них чую

Президенту, кажете? <_<

2011-05-04-yanukovich.jpg

Опубліковано

На этот раз было отравлено письмо Президенту.

Мля, знайшли кому писати - главному трєзвєнніку:

Козьма троха випередив. Ну, нічо - в нього фото, а в мене - відео.

Опубліковано

У кого чего болит - тот про то и говорит.

Мені здається, ТС не може самостійно побороти власну проблему алкозалежності

і черговою темою про алкоголь завуальовано просить нас про допомогу,

а ми - злі і недобрі - не розуміємо цього крику його душі)))))

Опубліковано

Даааа! Жизнь становится веселее ....

Сначала:

Нет курению.....

Стоп алкоголь .....

Потом....

Бой таблеткам ... /Партия зелёных/

Стоп секс ... /организация сексоненавистников/

...чё там ещё осталось, ну про наркоту не говорю .....

Удивительное дело, соберётся кучка каких то грамотеев и начинают навязывать свою идею обществу. Письма пишут, орут на площадях .... :) Не нравится не пей и не кури, ни хочешь чтобы пили и курили твои дети - ПРАВИЛЬНО воспитывай. Фух задрали....

Опубліковано

У кого чего болит - тот про то и говорит.

Мені здається, ТС не може самостійно побороти власну проблему алкозалежності

і черговою темою про алкоголь завуальовано просить нас про допомогу,

а ми - злі і недобрі - не розуміємо цього крику його душі)))))

Ти не переживай за мене, дивися скоро і до тебе прийдуть барига алкоголю!

Опубліковано

Сиджу з телефона в 'Каравані'.Закрутив 50-ть 'Закарпатського',покупки замочив і читаю антиалкогольну тему.Не піддаюся,мля...

Опубліковано

Oksana04, в спортзал захотела?

Їй вже спорт зал не поможе, тільки ось це!!)

Опубліковано

Рихтувати? Ні.

Просто зазвичай на мої пости в темах ТСра - він відписує своїми словами, вчиться не тільки копіпастити чуже, а й формувати власні думки)))

Їй вже спорт зал не поможе

Я допомоги не потребую. Я самая обоятельная и привлекательная)

Розділ "новини" для цієї теми не підходить.

Опубліковано

Переход на личность. Я воздержусь.

Щас кто-то отгребет.

Опубліковано

Щас кто-то отгребет.

Ні, Таня, ТС вдосконялюється, порівняно з тим, що він писав мені в темах раніше - зараз він написав все спокійно і виважено)))

Опубліковано

Я самая обоятельная и привлекательная)

Я і не спорю і не візьму :0155:

Щас кто-то отгребет.

Я просто відповідаю, і перший ніколи не починаю нікого ображати!!!

post-11341-0-23028300-1354443402_thumb.j

Опубліковано

Починали з не пити, закінчуємо на не дати))))

Де ж ти мене, цікаво, бачив, щоб такі картинки ставити?

Закрийте тему, бо зараз тут буде піпець...

А може все-таки в флейм? Дійдемо до того, що його забанять і не буде більше таких збочених тем на Борді)
Опубліковано

А може все-таки в флейм? Дійдемо до того, що його забанять і не буде більше таких збочених тем на Борді)

Як ти все переживаєш за свій бізнес, як ти тільки спати можеш спокійно травлячи людей???

воно все тобі вернеться, як не тобі то твоїм нащадкам, не трави людей не нав"язуй свій алкоголь, піди у церкву покайся!!!

Опубліковано

borec, поясни мені. Чого ти добиваєшся сидячи перед комп'ютером і топчучи клавіатуру? Га?

Вийди в центр міста, скажи все, що думаєш про це вголос. Напиши плакат. Влаштуй голодування в знак протесту проти споювання свідомих українців!

В інтернеті ми всі герої. І ще одне, не варто переходити на особистості. Можна загриміти у перманентний БАН.

Опубліковано

Де ж ти мене, цікаво, бачив, щоб такі картинки ставити?

Ну ось це ж ти?

post-11341-0-61943000-1354444425_thumb.j

Опубліковано

Як ти все переживаєш за свій бізнес

Як і будь-хто, в кого є бізнес.

не трави людей не нав"язуй свій алкоголь

Де я щось нав"язую?

піди у церкву покайся!!!

З цим вже якось без тебе розберусь.

Краще по темі: Що ти очікуєш від листа президенту? Своїми словами!

Опубліковано

borec, поясни мені. Чого ти добиваєшся сидячи перед комп'ютером і топчучи клавіатуру? Га?

Вийди в центр міста, скажи все, що думаєш про це вголос. Напиши плакат. Влаштуй голодування в знак протесту проти споювання свідомих українців!

В інтернеті ми всі герої. І ще одне, не варто переходити на особистості. Можна загриміти у перманентний БАН.

Женя, скоро буде плакат на біг борді, по чучуть не все зразу, За дєржаву обідно!!!

За що в перманент, я ж ніколи перший не починаю!!! Оксана 04 ж видно що вона спеціально провокує!!! Це ж очевидно!!!

Опубліковано

Н-да. Такий от несправедливий світ. Алкоголь можна вільно продавати, а анаболічні стероїди - ні. Захотів побухати - немає проблем, велком в супермаркет, затарився, і порядок. А захотів напр. закинутися метаном і декою, так купити немає де, крім як нелегально в інтернеті невідомої якості, а якщо будеш продавати, то ще й посодють. Як можна так жити? :)

Опубліковано

borec, не піддавайся на провокацію. Змовч.

Знову ж таки. Ніхто нікого не силує нічого купувати в Оксани в магазині. Я не курю, для прикладу, і не купую цигарок. Хтось не вживає алкоголю і не купує його, відповідно. Я не колюся, і ширку не купую. Все просто.

перманент - за образу учасників конференції. Вона не стала тебе перша обзивати! Якраз навпаки!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...