Перейти до змісту

Дышащие контактные линзы

Zerotul

Рекомендовані повідомлення

В общем решил отказаться от очков и перейти на линзы.Причин на смену немного, но все они существены.И вот приобрел дишащие линзы(название странное, но мне всеравно-лишь бы не хропели). Тётя врач сказал что в них можно спать. Но меня как то "стремает" их оставлять на ночь, как бы не проснуться с 2 высушеными урюками вместо глаз.

Так вот хочу спросить тех, кто имел дело с такими линзами о ощущениях после сна.

Прошу отписываться пока не вернулся Гетто и не связал линзы с тем случаем в Карпатах когда он однажды пил водку с друзьями, а проснулся в летающей тарелке.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дозволю собі відписатися і тут.

ОДного приїжав до мене кузен з Британії, купляв саме такі, як ти кажеш лінзи, йому казали те саме, мол, що можна і на ніч.

ВІДПОВІДЬ:

Вони для кількаденного носіння, але ні в якому разі не щоб спати в них. (Слова брата, в лінзах\окулярах 8 років)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не могла не поделиться этим мультиком, пока просматривала цены в интернет магазине, наткнулась на такую прелесть :_07:http://glazik.com.ua/test2.php

Ну а по поводу "дышащих линз", тоже не рискую... стрёмненько как-то спать в них, хоть это и предусмотренно производителями!!! Ведь не сложно вечером снят - утром одеть, а ночью спать себе спокойно не переживая...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сам ношу постійно окуляри і свого часу намагався перейти на лінзи, але так і не підібрав таких, які б: 1) були зручні для обох очей (анатомія моїх моргал певно якась несиметрична :) ), 2) можна було б їх носити більше 3місяців, і 3) ціна була б не такою, що можна купити замість двох пар лінз і пару банок рідини нові окуляри.

Не ризикнув би, які б вони прекрасні для очей були, в них спати. І в першу чергу не тому, що вони не шкідливі для очей, а тому, щоб десь спросоння їх в ліжку не згубити і на ранок бігти за новими.

Прошу отписываться пока не вернулся Гетто.....

ROFL
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Есть у меня одна книжечка, вроде еще советская, где было расписано как очки портят зрение.В очках мы вместо того чтобы поднять или опустить голову или же посмотреть направо-налево, поворачиваем голову.В связи с этим атрофируются мышци глаза и зрение продолжает падать.

Сейчас, кстати, более менее нормальные оправы стоят больше чем пара 3х месячных линз.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так звані "дихаючі" -це сілікон-гідрогелеві, в них коефіцієнт пропускання кисню вищий, ніж у звичайних гідрогелевих, тому їх можна носити не знімаючи досить тривалий час без побічних ефектів. Сам користуюсь такими. Спати в них пробував, дуже зручно, коли немає можливості або бажання носити з собою контейнер, напр. в дорозі. Але відчуття після сну в них неоднозначні, вроді і все ОК, але протеїнові відкладення (слиз), який мав би виводитися назовні, в мене чомусь інколи залишається на лінзі, і створюючи деякий дискомфорт. Так що на ніч я їх все ж стараюся знімати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сейчас, кстати, более менее нормальные оправы стоят больше чем пара 3х месячных линз.

так я й кажу про ДВІ пари лінз + рідини для догляду за ними. ;)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У меня оправа за 1100 грн-это годовой запас линз☺

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У меня оправа за 1100 грн-это годовой запас линз☺

Не перший рік ношу 300гривньову. ЗачємПлатітьБольше? :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

К черту финансовый вопрос, главное зрения дальше не терять, а то уже и так -4.Я с 8 лет ношу очки, с тех пор зрение только падало.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нє, не до біса. Починаючи з певної мінімальної вартості, вона на корисність для очей ніяк не впливає. ЗачємПлатітьБольше. :) Маю -4,5 десь вже років з 15.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

користуюсь контактними лінзами більшу частину свого життя

думаю, що якими б дихаючими вони не були, та спати в лінзах не варто, - сни яскравішими всеодно не стануть :_04:

ну, звичайно, якщо дуже треба, то можна разок-другий, але не зловживати

чужорідне тіло як не як

але це все дуже індивідуально

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...