Перейти до змісту

Продам Швидкісний безпровідний інтернет

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Kjs7az9bPDM_800.jpgi.gif

G0uIG9qIC78.jpgi.gif

Підключення до мережі інтернет

Комплект за 550грн:

СДМА Модем =ціна від 195грн

Антена 17Дб = 240грн

(14дб =190грн, але сабша по прийому сигналу)

антенний адаптер - 60грн

кабель 15м =55грн

Вибраний тариф Інтертелекому (від 0,002Грн/Мб)

Даний комплект дасть змогу значно покращити швиткість користування мережею інтернет в порівнянні з gsm( підключення Київстар, МТС, Лайф), модем можна використовувати в будь-якому куточку України де є покриття СДМА

0966127518 / 0506622665 Діма

Доставка 2-3 дні так як знаходжусь за містом

Опубліковано

потестити можна?

Потестити ні (живу за містом)

але, якщо хочете купити, але не впевнені чи взагалі буде конектитись нет, то можна буде повернути

В мене в магазині така антена коштує нова 185грн

Красавчиг :_10:

Опубліковано

а яка швидкість?

В залежності де саме будете підключати інтернет, конкретно рельєф місцевості, час тестування швидкості

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Зміна ціни комплектуючих

Підключення до мережі інтернет

Комплект за 510грн:

СДМА Модем Pantech um150 =ціна 220грн

Антена 17Дб = 180грн

(14дб =140грн, але сабша по прийому сигналу)

антенний адаптер - 55грн

кабель 15м =55грн

Вибраний тариф Інтертелекому. Зокрема популярні Гіга 100 (1000мб/день при абонплаті 100грн/міс), Гіга 150 (2000мб/день при абонплаті 150грн/міс), Вільний доступ (5грн в день за 1000мб, оплата знімається лише в день користування інтернетом)

Опубліковано

Яка орієнтовна швидкість в Луцьку?Хоч 1Мб/сек буде?

в Луцьку в середньому 1.2-2.4Мб/с коли я тестував. В режимі EVDO "B" 5-7Мб/с

Опубліковано

Який він швидкісний, про що ви? В якому столітті живете?

Напишіть мені швидший безпровідний інтернет, який працює практично в любій точці України?

Опубліковано

Швидкісний це не тому що він швидше іншого повільного ...Людині потрібно щоб швидко завантажувався контент, і абсолютно не цікавить чи даний інтернет швидший за інший.

Опубліковано

Швидкісний це не тому що він швидше іншого повільного ...Людині потрібно щоб швидко завантажувався контент, і абсолютно не цікавить чи даний інтернет швидший за інший.

Якщо ви ходили до школи (я в цьому дуже сумніваюсь), то повинні знати, що величини часу, температури, ваги, ...швидкості відносні. По відношенню до кабельного інтернету бездротовий повільніший, про це ніхто не сперечається.... а якщо ви думаєте, що відносно вас повинен світ повертатись, то це параноя.

Для когось швидкості в 1Мб достатньо, а для когось 100Мб мало і не треба своє "Фе" висказувати - цього ніхто не просить. Особливо важливо коли людина постійно подорожує, або проживає за містом, то це найкращий варіант і переваг йому немає!

Саме для таких "розумників", як ви я написав в заголовку "Швидкісний безпровідний інтернет", але як виявляється не допомогло...

Опубліковано

Хамство - це ваша "поліська" маркетингова стратегія? То на.. ви комусь потрібні і ваш інтернет!

Як ненйтральна людина:

читаючи вашу тему зрозуміло, що навіть якщо мені й потрібно було б і нтернет я б до вас не звернувся. Чому? Тому що некоректно себе поводите вже зараз, то цікаво на які "компліменти" я міг би нарватися при зверненні до вас при виникненні певних труднощів з послугою?

Моя порада шановний:

Клієнт завжди правий і непотрібно встрягати в суперечку, з піною на губах доводячи свою правоту. (але є певний тип людей, якому це осягнути неможливо)

Поки що я і ніхто більше не побачив що ваші "Слони найслонистіші слони в світі", лише те що ви впарюєте обладнання, яке можна купити дешевше.

Жодного агументу по роботі послуги виявлено не було. То чому вам хтось має тут довіряти.

Опубліковано

1.Franklin U600 USB, BOX, новий, +Pig Tail (перехідник для антени), потребує встановлення драйверів які в комплекі відсутні CDMA 3G модем CDMA 1x EV-DO Rev. A швидкість до 3.1 Мбит/сек.Размір: 89х33x23 мм, Вага: 37 г, підтримка Windows XP, Vista, 7 и Mac OS X і вище, Linux підходить під ІНТЕРТЕЛЕКОМ ІНТЕРТЕЛЕКОМ та PEOPLEnet = можу запропонувати за 170 грн

2. кабель 50 омний по 2,5 грн за п м

ось опис різних видів кабелів взято тут

RG6 звісно що непогана альтернатива але враховуючи що коефіцієнт стоячої хвилі буде більше чим на RG58 то потрібно бути обережним з довжиною кабеля до 10 м...

Та і RG6 кабелів тоже буває на ринку багато розташую в порядку спадання якості кабеля..і ціна за 1м в грн

Sprint RG6 S690 мідь+сталь 48 жил 2,2 грн

Sprint RG6 S660 мідь+ сталь 24 жил 2 грн найоптимальніший варіант

Sprint RG6 SL6 мідь+мідь 16 жил 2,5 грн

Sprin RG6U мідь+сталь 16 жил 1 грн

PCI RG6U мідь+сталь 8 жил (взагалі не раджу барати) - 0,5 грн

Якщо ж у Вашому місці немає таких маркувань то зверніть увагу на товщину внутрішньої жили кабеля, на діалектрик між внутрішньою жилою та зовнішнім екраном, екран має бути густий...

Також кабель перевірте на механічну міцність візьміть фрагмент та при температурі 0 градусі С зігніть якщо Він ззовні трісне то ДАРОМ не БЕРІТЬ

Але якщо є можливість то найкращим буде варіант 50 ОМ кабель Balden RG8 ціна кусається але Він того варте , найменше затухання....ціна 14 грн

а за 205 грн запропоную ще 1 річ

3. Sierra Wireless 801 новий, BOX, (оригінальний зарядний пристрій, оригінальний акумулятор, оригінальний USB-кабель), CDMA 3G/4G модем + Wi-Fi роутер CDMA 1x EV-DO Rev. A швидкість до 3.1 Мбит/сек, 4G WiMAX 2500 -Wi-Fi 802.11 b/g-шифровання WEP/WPA/WPA2, DHCP сервер, NAT/NAPT, підтримка DNS, VPN Розмір:80 х 80 х 15.2 мм. Вага:127 г, Windows XP, Vista, 7 и Mac OS X і вище, Linux підходить під ІНТЕРТЕЛЕКОМ та PEOPLEnet

3g-router-sierra-wireless-w801-fotografii.jpg

а на рахунок антени я думаю можна теж знайти при бажанні дешевше ніж у Вас

4. Антена 3G CDMA 1x EV-DO Rev. A 17Дб =180 грн

і варіант своїми руками

3G CDMA антена своїми руками (зігзаг з рефлектором) 12дБ

та і тариф у Вас застарілий тепер можна купити за 100 грн по передоплаті на місяць щодня по 1 Гб трафіку а за 150 грн по 2Гб

так що шановний топік стартер Вам ще потрібно трохи попрацювати над комерцією.

P.S. також можу запропонувати ПО для більш точного налаштування напрямку на вишку передавача

Опубліковано

навіщо в Луцьку дана технологія де переважно використовуються провідникові провайдери, а швидкість Г?:%о тому базові станції перегружені,

як Інтертелеком так і іншими провайдерами що використовують спільне обладнання в 3G CDMA 1x EV-DO.

Для прикладу в с Завітне добився швидкості 2 мБ при програмному налаштуванні напрямку на базову станцію

Опубліковано

Хамство - це ваша "поліська" маркетингова стратегія? То на.. ви комусь потрібні і ваш інтернет!

Як ненйтральна людина:

читаючи вашу тему зрозуміло, що навіть якщо мені й потрібно було б і нтернет я б до вас не звернувся. Чому? Тому що некоректно себе поводите вже зараз, то цікаво на які "компліменти" я міг би нарватися при зверненні до вас при виникненні певних труднощів з послугою?

Моя порада шановний:

Клієнт завжди правий і непотрібно встрягати в суперечку, з піною на губах доводячи свою правоту. (але є певний тип людей, якому це осягнути неможливо)

Поки що я і ніхто більше не побачив що ваші "Слони найслонистіші слони в світі", лише те що ви впарюєте обладнання, яке можна купити дешевше.

Жодного агументу по роботі послуги виявлено не було. То чому вам хтось має тут довіряти.

Andrew_Best:"Який він швидкісний, про що ви? В якому столітті живете?" -це не клієнт, а людина, яка думає, що все знає і такий інтернет, як в нього найшвидший, найякісніший, а все інше, чим користуються за інших умов люди, то ф...ло.

На будь-якому форумі є два типи людей, є такі, що якщо їх не влаштовує ціна, умови... то вони просто шукають оголошення, де їх все влаштує. (або зв*яжуться з продавцем і спробують домовитись)

інший же тип людей, вони будуть скрізь висловлювати свою думку, сперечатись, що саме як вони думають - так саме правильно

Якби я хотів поговорити про "що на вашу думку швидкісний інтернет", то написавби про це тут http://board.lutsk.ua/forum/99-nternet--merezh-operatori-zvjazku-internet-networks-isp/

Думаю, що всі хто мав зі мною справу претензій до мене не мають. Просто в спілкуванні з людьми стараюсь відзеркалювати відношення до себе.

"Поки що я і ніхто більше не побачив що ваші "Слони найслонистіші слони в світі", лише те що ви впарюєте обладнання, яке можна купити дешевше." - чому ви за всіх говорите, хто захоче побачити, той побачить, а кому це не потрібно, то зроби йому ціну хоч за 1грн, то він не купить. Впарюєте ви, я-продаю!

"То чому вам хтось має тут довіряти."-Я не ваша жінка, щоб мені довіряли.

Опубліковано

jeck, Franklin U600 один з самих дешевших модемів, в мене ж написана ціна за Модем Pantech um150, для знаючих людей не потрібно буде розказувати чим вони відрізняються, а Franklin U600 в мене за ціною 150грн

Якщо антену можна зробити своїми руками, то можливо можна і модем зробити?)

Ви пишете: "та і тариф у Вас застарілий тепер можна купити за 100 грн по передоплаті на місяць щодня по 1 Гб трафіку а за 150 грн по 2Гб

так що шановний топік стартер Вам ще потрібно трохи попрацювати над комерцією", а я декількома рядками раніше:"Зокрема популярні Гіга 100 (1000мб/день при абонплаті 100грн/міс), Гіга 150 (2000мб/день при абонплаті 150грн/міс)" не те саме???

Demitron, швидкість залежить від модема, рель*єфу місцевості де ви заміряли, погоди, часу (зранку , вночі, вдень чи ввечері).

Цей форум читають не тільки користувачі з міста, дійсно, якщо є альтернатива провідного інтернету, то краще цим скористатись

Опубліковано

В маркетингу - якщо будеш сильно дзеркалити скроро розколишся ;)

Чесно кажучи мав кілька знайомих яким можливо це й знадобилися, але якось вас порадити не наважуюсь!

Опубліковано

В мене тариф гіга день 150 (2000мб/день при абонплаті 150грн/міс) обіцяли що швидкість буде до 2-х мега біт а получаю з фігову швидкість аби 1мб був,інколи взагалі буває цілий день швидкість дуже повільна шо в торенті качає 20-40кб/с.Я вже не радий що піключився до інтертелекому!

Опубліковано

В маркетингу - якщо будеш сильно дзеркалити скроро розколишся ;)

Чесно кажучи мав кілька знайомих яким можливо це й знадобилися, але якось вас порадити не наважуюсь!

вже 7 років дзеркалюсь, і в роботі це ніяк не заважає

Поясню: якби я впарював (як ви виражались), то звичайно б це заважалоб при продажі, там треба :_05:

Я ж співпрацюю з клієнтами, що знають що хочуть, а саме підключитись до сдма інтернету, а не попарити мозок.

Опубліковано

Увага! Різдвяне зниження цін!

komplktt.jpgi.gif

комплект складає Антена 17Дб (150,00 грн.) + модем Franklin u600 (150,00 грн.) + адаптер (50,00 грн.) + кабель 15м. (40,00 грн.) Ціна 390грн

Підключення до Інтертелеком з найпопулярнішими тарифами:

1)Гіга 100 (1Гб/день) при абонплаті 100грн на місяць

2)Гіга 150 (2Гб/день) при абонплаті 150грн на місяць

Bezymiannyi.jpgi.gif

Опубліковано

Доброго дня. Хочу купити у вас: Антена 17Дб (150,00 грн.) + адаптер (50,00 грн.) + кабель 15м. (40,00 грн.). Модем у мене є Huawei EC228. дзвоніть 0992853808 Станіслав.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...