Перейти до змісту

Rar пакєр пад нікси

OTAM

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ну тіпа сабж, анпакер єсть фрішний, нада і пакєр фрішний. гугл не памог, єсть тіко тріалкі. крякнуті і нулені вершн не прєдлагать.

Port: rar-3.70b1_2,1

Path: /usr/ports/archivers/rar

Info: File archiver (binary port)

Maint: [email protected]

B-deps:

R-deps:

WWW: http://www.rarlab.com/

хатя єслі в портс, то па ідєї іде фрі, але на оффі - RAR 3.70 for FreeBSD Command line only Trial 729 KB

кароч жопец полний. падєліццо

кароч скажу вот, всьо ок, з оффа ставиццо

[root@trahtor /usr/ports/archivers/rar]# rar --version

RAR 3.70 beta 1 Copyright © 1993-2007 Alexander Roshal 8 Jan 2007

Shareware version Type RAR -? for

Usage: rar <command> -<switch 1> -<switch N> <archive> <files...>

<@listfiles...> <path_to_extract\>

но після 30 днєй ниху низя пакнуть, тіко анпак.

Опубліковано

ппц, по перше - не канає, по ходу ізза того шо вєрсії різні, по друге - треба повністю фрі

мну для заліва для windows юзероффФ, на крайняк канєха буду 7zip і зіпати, але хочеццо в rar

Опубліковано

Шо не канає? Ключик? Він однаковий для всіх платформ рара.

Фрі рар - це щось нове :smile3:

Ясніше виражайся, будьласка.

Опубліковано

дапля не канає, хатя версія та сама па ходу, кароч паставив p7zip. як оказалось - rar - закритий формат. цукі. а жаль :smile3: всім спасіба.

Опубліковано

блін, всьо равно rar нада разпаковувати, а чім? нід бекап )

кароч анрарер фріварний :smile3: мона закривать тєму)

Опубліковано

ОТАМ, ти б виражамся місцями чіткіше... :smile3:

якщо тре розпакувати - без питань unrar. можливо і 7-zip (не побував)

запакувати - купляєш RAR. або ламаєш тріал...

а взагалі - tar i bz2

Опубліковано

bzip2 - проблемы с распаковкой под виндой. самый совместимый везде и всегда архиватор : ZIP в режиме legacy (он же 2.0). если я куда-то закидываю архивы и не знаю что за система, то пакую всегда в ZIP.

bzip, gzip, tar, rar, 7zip - ну-ка распакуйте на голой системе без подключения к инету? то-то. а поддержка zip системой есть в winxp/win2003/vista и во всех виденных мной современных юнихах.

Опубліковано

да доступ до інета єсть. просто я побачів шо rar нахаляву запакувати уж нікак не вайде, вже скрізь облазив і інші одмінки тож кажуть шо анріал. того пакувать прийдецця в зіп. ну а unrar -x wrar.rar - робицця халяфно ) таг яг він безплатний

Опубліковано

мені треба імєнно rar, бо для віндових юзерів потім будуть врхіви юзатися, того і попросив rar ^_^

Опубліковано

да, 7zip жмет замечательно. но его популярность оставляет желать лучшего. впрочем буржуи про RAR (aka Russian ARchiver) тоже почти не слышали, много раз убеждался на собственном опыте..

Опубліковано

кароч зупинився на 7zip, бо простий зіп пакувальщік немає розбиття на парти. а rar популярний дійсно тільки в СНГ. в юса - zip і 7za і всьо :blink:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...