Саня Опубліковано 28 Листопада, 2012 в 07:10 #26 Опубліковано 28 Листопада, 2012 в 07:10 По другому пункту уточнення2)Оптимальний тарифний план на "МТС" - "Супер МТС 0-35"Більш оптимальним є тариф "Супер МТС без плати за з'єднання та поповнень 0-35+"На жаль, не всі старі абоненти можуть на нього перейти, але якщо зараз купувати стартовий МТС, то цей тариф дуже привабливий.0 грн./хв. в мережі МТС в межах 100 хвилин на добу (на території Волинської, Миколаївської, Чернігівської областей, а також Конотопського і Кролевецького районів Сумської області)0,35 грн/хв – дзвінки абонентам інших операторів30 SMS в мережі МТС щодня0,15 грн/хв дзвінки закордонбез плати за з’єднання та обов’язкового поповнення
Zheny@ Опубліковано 28 Листопада, 2012 в 07:28 #27 Опубліковано 28 Листопада, 2012 в 07:28 в мене Дуос. КС та МТС. На КС в мене всі рідні, дружина, мама, дочка і т.д. МТС - в бвльшості усі по роботі. На КС юзаю тариф 25 мільйонів. Знімає 60+ коп в день і 30 хвилин в день.На МТС перейшов на 0-35 і 60 хв день і т.д.
Nautilus1 Опубліковано 29 Листопада, 2012 в 13:33 Автор #28 Опубліковано 29 Листопада, 2012 в 13:33 Мені одному здається що оця мульти-операторність, 5 трубок в кишені (чи переставляння сімок 15 разів на день), скачки по вигідних-більш вигідних-ще вигідніших тарифах - в кінцевому результаті дасть більші витрати коштів, часу, нервів, здорового глузду на слідкування за цим "економним асорті", аніж нормальний звязок, на 1 операторі за доступні гроші.Не треба мільйон вищеописаних скурпульозних цін\цифр\ порівнянь (котрі спокійно можуть змінитися доки я дописую даний топік), щоб зрозуміти, фінал у всіх цих тарифів на припейді - на 95% однаковий...Якщо в тебе офіс і персонал цілий день телефонує клієнтам по цілій Україна, то тоді ці всі тарифи/переходи і т.п. Допомагають тобі зекономити немалу копійку на фоні року. А якщо так на одного, то "ясєн пень", що взяв собі там мтс і вибрав оптимальний тариф і пєсня. Або коли в людини є телефон на дві карти то от фанаря носити два тарифи тож не очєнь... завжди краще взнати що вигідніше і де краще... хоча економія грошей може і не для вас і ви заробляєте достатньо багато щоб не звертати увагу на будь-які ціни..... для мене краще економити... при любих достатках...
Tomson Опубліковано 6 Грудня, 2012 в 23:33 #29 Опубліковано 6 Грудня, 2012 в 23:33 В мене питання який кращий тариф? Вимоги:- інтернет дешевий, але не лімітований часом, наприклад там береш пакет нету а він(інтернет) через місяць "згорає", буває тиждень в нет не вихожу з телефону, а буває за день піде до ~80мб - дешеві дзвінки на мтс, якщо пакет не мтс то дешеві дзвінки на інші оператори, не більше 30 коп хвилина десь.Зараз для нету був ютел(пакет ютрай)
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.