Перейти до змісту

Вигідні мобільні тарифи, хто? де? коли?

Nautilus1

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

По другому пункту уточнення

2)

Оптимальний тарифний план на "МТС" - "Супер МТС 0-35"

Більш оптимальним є тариф "Супер МТС без плати за з'єднання та поповнень 0-35+"

На жаль, не всі старі абоненти можуть на нього перейти, але якщо зараз купувати стартовий МТС, то цей тариф дуже привабливий.

0 грн./хв. в мережі МТС в межах 100 хвилин на добу (на території Волинської, Миколаївської, Чернігівської областей, а також Конотопського і Кролевецького районів Сумської області)

0,35 грн/хв – дзвінки абонентам інших операторів

30 SMS в мережі МТС щодня

0,15 грн/хв дзвінки закордон

без плати за з’єднання та обов’язкового поповнення

Опубліковано

в мене Дуос. КС та МТС. На КС в мене всі рідні, дружина, мама, дочка і т.д. МТС - в бвльшості усі по роботі. На КС юзаю тариф 25 мільйонів. Знімає 60+ коп в день і 30 хвилин в день.

На МТС перейшов на 0-35 і 60 хв день і т.д.

Опубліковано

Мені одному здається що оця мульти-операторність, 5 трубок в кишені (чи переставляння сімок 15 разів на день), скачки по вигідних-більш вигідних-ще вигідніших тарифах - в кінцевому результаті дасть більші витрати коштів, часу, нервів, здорового глузду на слідкування за цим "економним асорті", аніж нормальний звязок, на 1 операторі за доступні гроші.

Не треба мільйон вищеописаних скурпульозних цін\цифр\ порівнянь (котрі спокійно можуть змінитися доки я дописую даний топік), щоб зрозуміти, фінал у всіх цих тарифів на припейді - на 95% однаковий...

Якщо в тебе офіс і персонал цілий день телефонує клієнтам по цілій Україна, то тоді ці всі тарифи/переходи і т.п. Допомагають тобі зекономити немалу копійку на фоні року. А якщо так на одного, то "ясєн пень", що взяв собі там мтс і вибрав оптимальний тариф і пєсня. Або коли в людини є телефон на дві карти то от фанаря носити два тарифи тож не очєнь... завжди краще взнати що вигідніше і де краще... хоча економія грошей може і не для вас і ви заробляєте достатньо багато щоб не звертати увагу на будь-які ціни..... для мене краще економити... при любих достатках...

Опубліковано

В мене питання який кращий тариф?

Вимоги:

- інтернет дешевий, але не лімітований часом, наприклад там береш пакет нету а він(інтернет) через місяць "згорає", буває тиждень в нет не вихожу з телефону, а буває за день піде до ~80мб

- дешеві дзвінки на мтс, якщо пакет не мтс то дешеві дзвінки на інші оператори, не більше 30 коп хвилина десь.

Зараз для нету був ютел(пакет ютрай)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...