Yaryk Опубліковано 9 Серпня, 2007 в 17:43 Поділитися #1 Опубліковано 9 Серпня, 2007 в 17:43 Кілька днів назад мені подарували флешку Trandscend JetFlash 160 4GbТака проблема: записав на неї вдома кілька фільмів, приношу на роботу, половина зчиталась нормально а інша половина ні , тотал коммандер з самого початку видавав помилку - "Неможливо прочитати". Пробував на кількох різних компах - аналогічно. Ну я її відфоматував і забив майже повністю іншою інфою, пішов спробував скинути на інший комп - все нормально. Приношу її додому, пробую скинути - знову частина файлів не зчитується, при чому, навіть не починають зчитуватись.З флешкою ніби все нормально... Виходить у мене з компом проблеми??? Але до цього на ньому відкривальсь багато різних флешок без проблем...Допоможіть! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vxk8_ne Опубліковано 9 Серпня, 2007 в 19:35 Поділитися #2 Опубліковано 9 Серпня, 2007 в 19:35 Кілька днів назад мені подарували флешку Trandscend JetFlash 160 4GbТака проблема: записав на неї вдома кілька фільмів, приношу на роботу, половина зчиталась нормально а інша половина ні , тотал коммандер з самого початку видавав помилку - "Неможливо прочитати". Пробував на кількох різних компах - аналогічно. Ну я її відфоматував і забив майже повністю іншою інфою, пішов спробував скинути на інший комп - все нормально. Приношу її додому, пробую скинути - знову частина файлів не зчитується, при чому, навіть не починають зчитуватись.З флешкою ніби все нормально... Виходить у мене з компом проблеми??? Але до цього на ньому відкривальсь багато різних флешок без проблем...Допоможіть!Какая файловая система на флешке? Если Fat 16 или 32, попробуй в ntfs форматнуть, может поможет. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Yaryk Опубліковано 9 Серпня, 2007 в 19:39 Автор Поділитися #3 Опубліковано 9 Серпня, 2007 в 19:39 В мануалі написано що її треба форматувати саме FAT32, так і є. Але спробую. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vxk8_ne Опубліковано 9 Серпня, 2007 в 19:43 Поділитися #4 Опубліковано 9 Серпня, 2007 в 19:43 Ещё перепробуй флешку на всех доступных юсб-портах на своём компе. У меня например фронтальные юсб 2 шт., одна из них нормально работает, а когда использую другую, то на середине копирования файлов флешка просто пропадает и снова появляется через некоторое время... надо бы посмотреть, да всё руки не доходят :-( Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Yaryk Опубліковано 9 Серпня, 2007 в 19:46 Автор Поділитися #5 Опубліковано 9 Серпня, 2007 в 19:46 xk8_ne на всіх портах однаково.Переформатував в NTFS, завтра перевірю на роботі. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vxk8_ne Опубліковано 9 Серпня, 2007 в 19:47 Поділитися #6 Опубліковано 9 Серпня, 2007 в 19:47 xk8_ne/b] на всіх портах однаково.Переформатував в NTFS, завтра перевірю на роботі.А дома проверять не будешь? Запиши чонить и перепеши обратно :-)) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
mix_forever Опубліковано 9 Серпня, 2007 в 19:47 Поділитися #7 Опубліковано 9 Серпня, 2007 в 19:47 Для начала отформать ее фирменной утилитой, что идет на диске к флехе. Потом, если не поможет, мона попробовать обновить/переустановить драйвера ЮСБ... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
zaHARE Опубліковано 16 Серпня, 2007 в 05:01 Поділитися #8 Опубліковано 16 Серпня, 2007 в 05:01 В мене аналогічна трабла з аналогічною флешкою тільки JetFlash 168.Записую на роботі з ноута на флеху і дома не хоче зчитувать деякі файли,бачить а копіювать не хоче.Приношу на роботу на ноуті все зчитує і копіює.Форматування не допомогло. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vxk8_ne Опубліковано 16 Серпня, 2007 в 06:10 Поділитися #9 Опубліковано 16 Серпня, 2007 в 06:10 В мене аналогічна трабла з аналогічною флешкою тільки JetFlash 168.Записую на роботі з ноута на флеху і дома не хоче зчитувать деякі файли,бачить а копіювать не хоче.Приношу на роботу на ноуті все зчитує і копіює.Форматування не допомогло.Форматирование в NTFS тоже не помогло? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Oushen Опубліковано 16 Серпня, 2007 в 12:29 Поділитися #10 Опубліковано 16 Серпня, 2007 в 12:29 а у вас не SP2 случайно дома? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
zaHARE Опубліковано 16 Серпня, 2007 в 17:19 Поділитися #11 Опубліковано 16 Серпня, 2007 в 17:19 и дома и на работе,но с другими флешками такого не было Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Yaryk Опубліковано 20 Серпня, 2007 в 01:53 Автор Поділитися #12 Опубліковано 20 Серпня, 2007 в 01:53 Форматирование в NTFS тоже не помогло?Здається допомогло, але треба перевірити ще на кількох компах.а у вас не SP2 случайно дома?У мене Win2000_sp4zaHARE, а по гарантії не пробував здавати? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
zaHARE Опубліковано 21 Серпня, 2007 в 05:07 Поділитися #13 Опубліковано 21 Серпня, 2007 в 05:07 Форматирование в NTFS тоже не помогло?Здається допомогло, але треба перевірити ще на кількох компах.а у вас не SP2 случайно дома?У мене Win2000_sp4zaHARE, а по гарантії не пробував здавати? здавати не дуже хочеться бо штука хороша,поки буду розбиратись Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Yaryk Опубліковано 21 Серпня, 2007 в 14:57 Автор Поділитися #14 Опубліковано 21 Серпня, 2007 в 14:57 zaHARE, переформатуй в NTFS! Мені допомогло Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
zaHARE Опубліковано 17 Жовтня, 2007 в 16:10 Поділитися #15 Опубліковано 17 Жовтня, 2007 в 16:10 Переформатував,тепер на ноуті все окей,а на домашньому трабл.Показує,що пристрій підключено(але модель пристрою не визначає,пише просто-устройство запоминающее ЮСБ),а при спробі відкриття,каже шо його нема.Зара пошукаю диск від флешки,мо там шось є. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Yaryk Опубліковано 17 Жовтня, 2007 в 16:26 Автор Поділитися #16 Опубліковано 17 Жовтня, 2007 в 16:26 А я свою здав по гарантії. Після того як я ще раз відформатував її утилітою з оффсайта, вона взагалі перестала впізнаватись віндою як накопичувач, на всіх компах %) Відніс в магазин - дали нову, з нею поки проблем нема. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Banzai Опубліковано 17 Жовтня, 2007 в 17:36 Поділитися #17 Опубліковано 17 Жовтня, 2007 в 17:36 у меня такая же трабла с трансендом ... страно что я етот топик не заметил .. гарантия еще есть ... я так вычислил что глюки начинались после подключения флехи в юсб 1.1 и при попытках записать файло больше одного гига ... формачу регулярно ... мда может и мне пойти поменять? - а ты где ее покупал? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Yaryk Опубліковано 17 Жовтня, 2007 в 17:41 Автор Поділитися #18 Опубліковано 17 Жовтня, 2007 в 17:41 Купував в "Парані", на пр.Волі (недалеко від головного корпусу ВДУ)Але кажу-ж вона в мене зовсім перестала працювати, комп бачив пристрій в УСБ але не шарив шо то флешка. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Yaryk Опубліковано 17 Жовтня, 2007 в 17:43 Автор Поділитися #19 Опубліковано 17 Жовтня, 2007 в 17:43 А в тебе які глюки? І яка саме флешка? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Banzai Опубліковано 17 Жовтня, 2007 в 19:33 Поділитися #20 Опубліковано 17 Жовтня, 2007 в 19:33 трансенд v30 файло херится или пропадает... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Fantom Опубліковано 26 Листопада, 2007 в 16:09 Поділитися #21 Опубліковано 26 Листопада, 2007 в 16:09 Щоб не створювати нову тему, тоже фігня з флешкою (А-DATA, joger 1 гю, дісталась на халяву, но нова) сталась: - неможна скопіювати файли на флешку, пише "диск захищений від запису, зніміть захист", форматуватись тож не хоче, при спробі скопіювати файлік з флешки, викидає повідомлення "диск в устройстве отсутствует, всавьте диск и варианти відповіді...., в комплекті ніяких фірмових утиліт і дисків не було Можна її вернути якось до життя ? Чи вже з почестями похоронити ? ЗІ: пробував форматувати програмкою HP USB Disk Storage Format Tool, і EzRecover - ніфіга.... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Fantom Опубліковано 27 Листопада, 2007 в 08:08 Поділитися #22 Опубліковано 27 Листопада, 2007 в 08:08 Шо? ніхто не знаає нічього ? бо задовбався по нету шукати, нічьо нормального не знайшов... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
gorik Опубліковано 27 Листопада, 2007 в 10:27 Поділитися #23 Опубліковано 27 Листопада, 2007 в 10:27 На рахунок портів ЮСБ.Фронтальні порти ЮСБ, наші умілці з комп. магазинів люблять дуже гарно перепутувати, тобто: там є 5 контактів, от вони якісь 2 переплутують між собою, і все, машина флешку в принципі бачить, а зробити з нею нічого не може.В мене таке було після заміни материнської плати. І вирішується це все просто, підключивши розєми ЮСБ правильно. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Oushen Опубліковано 27 Листопада, 2007 в 10:41 Поділитися #24 Опубліковано 27 Листопада, 2007 в 10:41 Фронтальні порти ЮСБ, наші умілці з комп. магазинів люблять дуже гарно перепутувати, тобто: там є 5 контактів, от вони якісь 2 переплутують між собою, і все, машина флешку в принципі бачить, а зробити з нею нічого не може.как там можно перепутать то 0_О. Проводки идут одной жилой и на конце штекера, которые друг с другом поменять местами сложновато, если только кабель немного подрезать. Ну это надо быть умельцем из умельцев что до такого додуматься.to Fantom Походу гаплык твоей флехе, попробуй еще этой утылиткой U Storage Tool, если даже эта прожка не поможет, то забей. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shura Опубліковано 27 Листопада, 2007 в 10:44 Поділитися #25 Опубліковано 27 Листопада, 2007 в 10:44 дык difoto "черный пояс, третий дан" по восстановлению флешек. пиво в руки и к нему... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.