Перейти до змісту

Брак в мобильных телефонах

Рекомендовані повідомлення

які апарати даються на заміну на термін ремонту в Києві?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 55
  • Створено
  • Остання відповідь

Телефон на заміну надає точка продажу зі свого підмінного фонду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Телефон на заміну надає точка продажу зі свого підмінного фонду.
стоп. Яка точка продажу, якщо я звернувся в офіційний сервісний центр Нокії? Якщо я купив телефон в Донецьку, а живу у Львові і хочу поремонтувати його в офіційному сервісі, то мені їхати через всю Україну в Донецьк для підміни на термін сервісного обслуговування? Не згідний.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кстати, если покупается сертифицированный для Украины телефон, без разницы в каком месте, но новый и с печаткой на инструкции, по идее его должны в любом сервисном центре бесплатно перепрошить по гарантии или отремонтировать по гагантии, так? Я когда покупал себе телефон, мне хозяин сказал или подходить к нему если сломается или обращатся в любой сервисный центр по гарантии. Отсюда следующий вопрос, при обращении в сервисный центр, какие документы на телефон надо иметь с собой для гарантийного ремонта, кроме телефона?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нужен правильно заполненный гарантийный талон(тот, что в инструкции) и телефон.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У меня заполнен так: серийный номер, модель телефона, дата покупки, синя печать в графе информация про продавца. Понятно что всё это в соответствующих графах заполнено. Не заполнена только информация про покупателя. Так пойдёт или надо ещё что-то?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ИМХО вполне достаточно. Если что на месте впишешь свои данные.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо є печатка, то всі необхідні записи можна внести вже на місці. При здачі телефона на гаранійний ремонт не вимагається коробка, повна комплектація і т.п. Достатньо телефона і оформлених гарантійних документів. При потребі можуть попросити зарядний пристрій (при проблемах з зарядом), флеш карту (якщо телефон не бачить флешки) і т.п. Але таке буває досить рідко.

Щодо телефонів на підміну, то ситуація така. Телефон має надаватися точкою продажу або авторизованим сервісним центром, але для цього точка продажу має заключити з АСЦ відповідний договір. З луцьким "Акцент-сервіс" договір має лише "Мобілочка".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хтось зустрічався з такою траблою: в знайомої - новий Samsung F210. Настройок - ноль. Вставлена сім-картка. Я дзвоню зі свого телефона - її Самсунг висвічує "дзвінок відхилено", а в мене в трубці - "Номер зайнятий". Дзвоню від іншого оператора - все ОК. Виймаємо мою сім-картку, ставимо в інший телефон - знову неможливо додзвонитися. Виймаємо її сім-картку, ставимо в інший телефон - все ОК.

Колись така сама фігня була, коли я до сестри на її простенький Самсунг не міг додзвонитися... Хтось щось знає з цього приводу?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1) Случайно не с аппаратов Nokia звонил?

2) У тебя АнтиАОН случайно не установлен?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Nokia :blink: і Моторола

Антиаона немає

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Озадачил... :blink:

Я когда-то читал, что корейские производители как бы "оптимизируют" качество передаваемого звука под свои аппараты, т.е. идеально звонить по схеме "самсунг-самсунг". Опять же, проверял лично вместе с знакомыми. ИМХО - это действительно так ^_^

Но о ТАКОМ "фокусе" еще не слышал...

ЗЫ. Так, на всякий случай спрошу еще... А с самсунга звонить не пробовали? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Philips'ах є цікавий брендмауер. Досить корисна штука.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Cтатистика потрапляння телефонів в ремонт за 2007 рік.

# Модель К-сть

1 Nokia 6233 10895

2 Nokia 6131 10724

3 Nokia 3250 6711

4 Nokia 6270 6280

5 Nokia 1112 5541

6 Nokia 6280 5192

7 Nokia 1110i 4451

8 Nokia 1600 4326

9 Nokia 6111 4173

10 Nokia 6125 4105

# Модель К-сть

1 Samsung SGH X630 3466

2 Samsung SGH E570 606

3 Samsung SGH X660 559

4 Samsung SGH D840 543

5 Samsung SGH D830 537

6 Samsung SGH X480 490

7 Samsung SGH C200N 487

8 Samsung SGH X481 482

9 Samsung SGH X480 481

10 Samsung SGH C300 476

Цікаво було б порівняти з об'ємами продаж

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так, сама по собі статистика сервісних випадків абсолютно ні про що не говорить. Потрібно обов'язково порівнювати з статистикою продаж і рахувати відсоток сервісних телефонів по кожній моделі. А це, ІМХО, нереально.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто в нас на форумі займається продажами? Може є якась статистика, щоб хоч приблизно можна було прикинути. Бо якщо взяти загалом за кілька років, то найчастіше в ремонт попадає Nokia 1100. Самі розумієте, що цих телефонів продано "трішки" більше, ніж 8800 :-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

доповнюючи свій попередній коментар хочу добавити, що одне я знаю точно -- 6233 по кількості продаж явно не на першому місці :blink:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В більшісті випадків Nokia 6233 приходить в ремонт з діагнозом "Хрипить (або не працює) динамік поліфонії". В принципі, в переважній більшості випадків то є вина користувачів. Телефон і магнітофон - трохи різні речі. Динаміки не розраховані на тривале прослуховування музики на великій гучності. Тим більше, якщо ще й еквалайзером всі рівні повиводити на максимум. Взагалі-то еквалайзер призначений не для того, щоб музика грала голосніше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так, сама по собі статистика сервісних випадків абсолютно ні про що не говорить. Потрібно обов'язково порівнювати з статистикою продаж і рахувати відсоток сервісних телефонів по кожній моделі. А це, ІМХО, нереально.

Згідний на всі 100%. Хоча є моделі, в яких є слабке місце, і воно постійно вилазить боком, а відомі деякі супермоделі телефонів, які взагалі невідомо чому допустили до серійного виробництва. Неприклад горезвісний SIEMENS C62.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

або Nokia N76. Таке враження що його зовсім не тестували, бо покриття з корпусних деталей починає злазити за 2 тижні. Такого при тестах не помітити -- просто нереально!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...
:) незняю як у вас, але в мене Сіменс С60. Знаю-знаю, телефон-кірпіч, АЛЕ: по-перше краска з корпуса не облізла, по-друге перетерпів безкінечну кількість падінь на беток, по-третє плавав в ванній (вилетів з кишені), і ви знаєте, ще працює. Про надійність цієї моделі можна сказати твердо, що вона перевірена часом, як-не-як а телефону вже 4 роки. А на рахунок нових моделей, так це очевидно, чому вони так швидко зношуються. Ну подомайте самі, вигідно було б робити виробнику телефон, який би служив безкінечно, і не портився як зовні так і з середини? Я думаю ні. тому і роблять телефони, які розраховані на швидке зношення, щоб потім, НАМ покупцям приходилось змінювати свій апарат, тим самим не давати виробнику "загнутись", а постійно виробляти телефони і їх продавати...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 5 місяців потому...

Nokia визнала брак в моделі Nokia 5610 Xpress Music. З часом з'являються тріщини біля навігаційної клавіші, тієї що вліво-вправо совається.

Конструкцію було змінено. Проблема лише в тому, що немає достатньої кількості кнопок на заміну, доводиться чекати :-(

Змінено конструкцію батарейної кришки. Саме через цю кришку телефон може періодично переставати бачити карту пам'яті.

Також доступна нова версія програмного забезпечення SW 6.60 (щоб перевірити - наберіть *#0000#). В новій прошивці додано підтриму MPEG4 (AVC/H.264), додано іконку YouTube, виправлено кілька помилок і оновлено список операторів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю, останнім часом все більше відганяю від себе думку про придбання нової трубки на зміну старенького Сіменса М65. Не уявляю якою б була моя труба, не будь вона цієї моделі. Не раз вилітала з кишені під час бігу, при цьому по енерції набувала прискорення за допомогою ноги. Дочка вже давненько облюбувала ого в якості іграшки для кидання з невеликих висот. Раніше він просто випадав у неї  з рук. Зараз вона просто цілеспрямовано кидає його на землю. І нічого. Ну майже нічого. Батарея протягом трьох років експлуатації стала тримати значно менше, ну і подряпин стало значно більше. Але якби не дюралевий скелет, хто зна, яким би я телефоном користувався б зараз

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Телефон (для) Справжнього Українця \на заздрість ворогам\:

- корпус не тріскає навіть від падіння апарата на бетон з висоти 10 м. чи киданні об стінку з відстані 2м. краска тримається 20 років.

- зручно лягає в руку ака кастет.

- не промокає в принципі, навіть при падінні в гарячий борщ.

- зв"язок є завжди навіть при відсутності покриття, під землелю тяне 300м, під водою 7км.

- батарея тримає два тиждні при нормальному навантаженні, час зарядки 1 год.

- зарядний пристрій сам визначає напругу мережі: 6, 12, 24, 110, 220, 380, 10000 вольт.

- потужність динаміка як в S-90 (неважно скільки це - аби сусіди заздрили).

- камера 12 мегапікселів, зум 12 Х, відео з якістю DVD.

- пам"ять 120 Gb з можливістю установки додаткової флешки.

- ціна не більше одного неоподаткованого мінімуму.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Nokia 2600 Classic - відлітають кнопки клавіатури. І це на нових телефонах. Моделька свіжа, запчастин немає :-(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...