Перейти до змісту

"Розжитися" піском для штукатурки

Skorpio76

Рекомендовані повідомлення

Де в Луцьку можна "розжитися" піском для штукатурки? Потрібно небагато (думаю мішків 10-12 для штукатурки 16 кв м стін). Бажано точки, найближчі до пр. Відродження.

Можливо у когось лишився і заважає? В такому разі місце розташування, кількість і розмір винагороди, яку бажаєте отримати у ПЛ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Епіцентр, Нова Лінія, самовивіз.

Але раджу замовити машину на 1-3 куба (по оголошенню), буде дешевше і як правило при розрахунку сміти матеріали бажано множити на 2 ;) враховуючи особливості будівництва в Україні (криві стіни, великі щілини....).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Підгаєцькій біля "Електротехнічної компанії- п-ць Дерко Іван Іванович

при необхідності можу дати тел.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+1

Варто попитати, працювали з ними.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо їхати по вул. Львівській від кільця, то зліва буде з"їзд (якщо не помиляюсь, то до поворота на Потебні), є вивіска, що продають фасований пісок

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

машина піску з доставкою стоїть 550 грн, якшо тра є знайомий, сам на минулому тижні замовляв...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна накопати самому в Сирниках, якщо з Луцька, то наліво, та дорога що веде до орендованого ставка. На полі там є копанки...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна накопати самому в Сирниках, якщо з Луцька, то наліво, та дорога що веде до орендованого ставка. На полі там є копанки...

Або в Прилуцькому за "панським" лісом!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Номер, будь-ласка.

Вести з Сирник не дуже зручно. Підходить зі сторони Підгайців, Гаразджі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановний Skorpio 76! Зараз у мене працює майстер і матюкає мене,що купила поганий пісок в буд.маркеті по 19.05грн. мішок.Знайомі порекомендували хлопця,сьогодні привіз 10 мішків за 150грн. і за доставку не брав 90грн.,як в тому магазині.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановний Skorpio 76! Зараз у мене працює майстер і матюкає мене,що купила поганий пісок в буд.маркеті по 19.05грн. мішок.Знайомі порекомендували хлопця,сьогодні привіз 10 мішків за 150грн. і за доставку не брав 90грн.,як в тому магазині.

Поганому танцюристу ..... заважають

Так і вашу майстру пісок не такий, що б потім списати його косякі на той пісок.

Перестаньте бути довірливими такими. Якщо пісок занадто пісний, його можна розмішати з іншим.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли замовляють пісок то вказують для чого, (для штукатурки, для стяжки, для кладки..) і залежно від призначення беруть пісок з того чи іншого карєра. Знайомому (будівельнику-любителю) літом привезли пісок 30 тон - лежить та куча досі, так як мурувати розчином з того піску неміг не він, ні будівельники - замовляли інший.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

паганому майстру любий пісок згодиться

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Є потреба. Поділіться контактами тих, хто доставляє (невелику кількість)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

0500257712 Андрій.Не дорого.Привозив мені за 270 грн/машина.ГАЗ 53

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...