Перейти до змісту

Допоможіть знайти шрот по Mercedes

Rodan

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

дякую всiм хто вiдгукнувся! Загляну на лазо. Але цiкавить саме двигун 240d в хорошому станi!

Опубліковано

на кічкарівці в районі госпіталя там дядько займається саме такими машинами,його багато хто там знає заїдь спитай

Дякую, обов'язково заїду! Мені теж говорили що там є, але де саме на кічкарівці точно сказати ніхто не міг.

Опубліковано

на кічкарівці в районі госпіталя там дядько займається саме такими машинами,його багато хто там знає заїдь спитай

Дякую, обов'язково заїду! Мені теж говорили що там є, але де саме на кічкарівці точно сказати ніхто не міг.

Если не ошибаюсь, то Боцманом его погоняют, но он 124 мерсами занимается.

Опубліковано

Менi на Володимирськiй казали, що на кiчкарiцi цей боцман суто 123 займаеться, i що в нього все що треба повинно бути!

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Щоб не створювати нову тему, напишу в цій що на даний момент потрібно: стартер на 616 двигун (240d) - щоб добре крутив! В кого є пишем в тему, або в пп!

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Підкажіть будьласка де в Луцьку є шрот суто по Мерседесах 80-х років w123 кузовах?

Походу є у боголюбах.

Опубліковано

Підкажіть будьласка де в Луцьку є шрот суто по Мерседесах 80-х років w123 кузовах?

Походу є у боголюбах.

На Кічкарівці точно є, тільки номера Боцмана нівкого немає! Прийдеться самотужки його шукати.

Опубліковано

Набери мене 0979733311 розкажу як до Боцмана доїхати

Дякую, якось зателефоную)

просто в ідеалі мати його номер і уточнювати що в наявності у самого нього)

тому хто має номер поділіться.. багатьом власникам буде цікаво)

Опубліковано

Я в нього останній раз був десь 2 роки тому, потім продав мерса, але на скільки пам'ятаю він номер не дає, мов, що дзвонити, приїзджай, що треба забирай, сарай великий той що запчастинами завалений

Опубліковано

Я в нього останній раз був десь 2 роки тому, потім продав мерса, але на скільки пам'ятаю він номер не дає, мов, що дзвонити, приїзджай, що треба забирай, сарай великий той що запчастинами завалений

Дякую за інфу, зв'яжусь з вами через пп.

І хотів би знати як далеко він знаходиться від госпіталя? відповідь чекаю у пп.

дякую)

Опубліковано

0509135517 Николай "Боцман", если не поменял номер, инфа 2 летней давности

Дякую, якщо номер не поміняв, відпишусь)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...