Перейти до змісту

Чи є у Луцьку курси в'язання крючком

Dorothy

Рекомендовані повідомлення

Чи відомо щось комусь про курси в'язання крючком у Луцьку. Буду вдячна за інформацію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви шукаєте курси для себе, чи для дитини?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Моя дружина не так давно захопилася цією справою. Її курсами був youtube.

Більше всього любить в'язати дитячі шапочки. Нитки замовляє в інтернеті з кимось на пару.

aczti9rzhs.jpg 1skyhjxzft.jpg 1tyidwigu0.jpg 2bcku2zjjr.jpg dwvwb1xqoz.jpg dxrbsyjajs.jpg s2iqo9kfpu.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Моя дружина не так давно захопилася цією справою. Її курсами був youtube.

Більше всього любить в'язати дитячі шапочки. Нитки замовляє в інтернеті з кимось на пару.

aczti9rzhs.jpg 1skyhjxzft.jpg 1tyidwigu0.jpg 2bcku2zjjr.jpg dwvwb1xqoz.jpg dxrbsyjajs.jpg s2iqo9kfpu.jpg

Дуже гарно!!!

Ви шукаєте курси для себе, чи для дитини?

Для себе

Можливо, ваша дружина знала хоч якісь ази в'язання, а я навіть крючок правильно не вмію тримати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо, ваша дружина знала хоч якісь ази в'язання, а я навіть крючок правильно не вмію тримати

Азів не знала абсолютно. Її подружка "підсадила" на цю справу. Щось раз-два показувала їй, але основним вчителем були онлайн уроки дома біля ноутбука.

Задайте в пошук на youtube.com "вязание крючком". Там маса уроків. Ради цікавості заглянув. Вчать і ключок тримати і перші петлі робити. На перший погляд матеріал виглядає повністю доступним навіть для мене. :_02:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо вам буде не ліньки приїхати в село за 12км від луцька, отримаєте персональні уроки безплато. З вас буде тільки пачка вафельок. А з мене кава до них.

Я сама фанат в'язання спицями та гачком. Буду рада, якщо нашого полку прибуде)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щиро вдячна усім, хто відгукнувся: за поради, за лінки, за пропозиції... Вирішено: спробую "гризти" граніт науки самостійно, а якщо не справлюсь, то буду набиватись у гості. І ще... зробила для себе висновок, що у нашому світі все-таки багато добрих людей. Борда, дякую що ти є :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...