Перейти до змісту

Бродяча/згублена вівчарка?


iko

Рекомендовані повідомлення

Мабуть в п"ятницю (09.11.2012) зранку в районі "Шкода", "Тойота", "Червоне сонце" по дорозі ходив пес. Порода схоже на Німецьку вівчарку, кобель, без ошийника. Привернув увагу тим, що на цьому п"ятачку, ходив від оної обочини до другої не виходячи на клумбу чи тротуар, явно шукаючи машину. Пес напевно був в шоці, бо шугався навіть голубів, до людей не підходив, на транспорт уваги не звертав - видно що "домашній" і незнає що таке дорога. Декілька разів мало не збили. Потім влігся на дорозі біля бровки. Ввечері після роботи більше не бачив.

Але сьогодні, в понеділок (12.11.2012) знову побачив його біля 22 школи. Пес ходив обнюхуючи дітей. Склалось враження, що всетаки шукає своїх. Якщо побачу завтра сфотографую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Десь приблизно так. :(

Шкода було дивитись на те, як він нічого не розуміючи тикався то на одну, то на другу сторону дороги прямо під колесами машин. Люди на зупинці намагались зігнати його з дороги, але марно. Він вперто снував туди-сюди. Вуха розповзлись, хвіст висить, погляд безпомічний. Тільки періодично вслухаючись чи то в голоси людей, чи то в в знайомий гул мотору - жах Пес як мені здалось не молодий, десь років 10, а можливо від безпомічності/образи такий вигляд мав. Просто у самого колись німець був, він звук мотору здалеку розрізняв і біг під двері зустрічати, а вже коли я в під"їзд заходив, то жінка каже аж підскакував під дверима.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сподіваюсь, він таки знайде свого господаря... Шкода цих бездомних тварин, кинутих напризволяще. Іноді болить душа, коли дивишся, як вони шукають хоч якийсь промінчик сонечка при температурі повітря -30, та раді маленькому шматочку хліба, кинутому перехожими... Не розумію, як ще у деяких людей (якщо ще можна їх так назвати) піднімається рука так жостоко над ними знущатись. Була б можливість - забрала б додому усіх.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дуже на це надіюсь, але чесно кажучи сумніваюсь.

За цим "дійством" я спостерігав поки збирався на роботу, це приблизно пів-години. За цей час думаю любий помітив би відсутність собаки в авто і повернувся б шукати. :( А оскільки пес великий і не молодий, шансів знайти "нову сім'ю" у нього практично нуль :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І у житті часто таке, на жаль, трапляється: поки молодий, сповнений сил і енергії - потрібен усім, а приходить старість, і доля іноді повертається іншою стороною

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ок. Щось ми все про сумне.

Думки матеріальні, тому мислим позитивно і все буде добре.

Буду забирати малого зі школи, візьму фотоапарат, можливо пес ще там.

За 4 дні пес відійшов від попереднього місця десь на 500 метрів, біля школи повинен затриматись - якщо там діти будуть підгодовувати.

Всім удачі!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Может, кто приютил. Если ему не помогут, он обречен.

Нет слов описать ту скотину, которая на зиму глядя избавилась от состарившегося пса. Не готовы были к тому, что собаки старятся так же, как и люди, со всеми вытикающими неприятностями. Но могли б и просто усыпить бедолагу. Было б гуманней.

Одного такого когда-то приютил Пивничный рынок. Продавцы лечили его, кормили. Он прибился худой, больной, облезлый, а отходили его, стал шикарным овчаром, и еще несколько лет прожил там. Не знаю, чем закончилось. Давно там не бывала.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все можливо, там починається приватний сектор Теремно, можливо хтось і підібрав. Світ не без добрих людей. У всякому разі, дуже хотілось би на це надіятись. Пережити зиму важко мабуть і молодому домашньому псу, вже не кажучи про собаку поважного віку, 10 років собаці, це помоєму приблизно 70 людських.

Всім удачі!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 місяця потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...