Перейти до змісту

Куплю новий або б/в WiFi роутер TP-Link TL-WR340G

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Куплю новий або б/в WiFi роутер TP-Link TL-WR340G.

Якщо новий, то ціною до 150 грн.

Можна пропонувати аналогічні роутери. Розгляну всі пропозиції.

Пишіть сюди або в приват.

Опубліковано

dir - 300 на борді за 120 грн ф не парся

Я готовий купити його. Якщо не важко то покажіть тему де його продають, бо сам не можу знайти.

SOAD , дякую. але хочеться купити на місці, а не замовляти в інтернет-магазині.

Опубліковано

Не рекомендував би даний Tp Link... Дуже слабка апаратна частина, як наслідок постійні зависання а також «рубання» роутером швидкості + уже сильно перегрівається і потребує примусового перезавантаження щоб відновити роботу інтернету

Опубліковано

Не рекомендував би даний Tp Link... Дуже слабка апаратна частина, як наслідок постійні зависання а також «рубання» роутером швидкості + уже сильно перегрівається і потребує примусового перезавантаження щоб відновити роботу інтернету

Дякую, що написали. Але на "розетці" навпаки його хвалять. Тому і вибрав як нормального і дешевого.

Опубліковано

Можливо вам бракований дістався?

Користуюсь даним роутером пів року (щоправда в мене 340GD, зі змінною антеною) і за цей час ніяких проблем з ним не було. Нічого не підвисає, не обриває зв'язок, не гріється і т.д. Поставив, за 5 хвилин налаштував і забув.

Опубліковано

Користуюсь даним роутером пів року (щоправда в мене 340GD, зі змінною антеною) і за цей час ніяких проблем з ним не було. Нічого не підвисає, не обриває зв'язок, не гріється і т.д. Поставив, за 5 хвилин налаштував і забув.

Я таких багато перекрутив вже в своїх руках тому маю на чому основуватися... Так само ще є такий бюджетний роутер як Тенда якого і даром не хотів би....і вам не рекомендував....бо тут як ніколи діє такий вислів: «скупий платить дважди»

Опубліковано

Я таких багато перекрутив вже в своїх руках тому маю на чому основуватися... Так само ще є такий бюджетний роутер як Тенда якого і даром не хотів би....і вам не рекомендував....бо тут як ніколи діє такий вислів: «скупий платить дважди»

Є такий 340GD - новий за 140 віддам

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...