Перейти до змісту

Куплю i486

horlon

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Є у зборі Compaq PRESARIO CDS 524 Моноблок 486DX2 Атланта, США, біла збірка (рідні навіть клавіатура та мишка), ціни не знаю, фото з інету, але він аналогічний, продавати, якщо чесно, шкода такий раритет, але якщо для чогось важливого дійсно потрібний, а не просто так, в колекцію, то можна зв'язатися..

02012007142.jpg

Опубліковано

Є у зборі Compaq PRESARIO CDS 524 Моноблок 486DX2 Атланта, США, біла збірка (рідні навіть клавіатура та мишка), ціни не знаю, фото з інету, але він аналогічний, продавати, якщо чесно, шкода такий раритет, але якщо для чогось важливого дійсно потрібний, а не просто так, в колекцію, то можна зв'язатися..

Дуже схожий на мого першого ПК, теж був Compaq PRESARIO, але Pentium 133 в такому ж корпусі, але я купив його перезібраним в іншому корпусі, бо в рідному здох монітор. CD там був Hitachi.

Не знаю що значить "для чогось важливого дійсно", мене просто мучить ностальгія. А напевно відмовлюсь, бо роздерибаню (перезберу) точно, а такого шкода.

Не відмовився б і від i386, але його, по ходу нівкого нема вже...

Опубліковано

(Не відмовився б і від i386, але його, по ходу нівкого нема вже...)

Є ще таке добро в робочому стані, якщо цікаво- звоніть 099-335-01-72 або в ПП Олександр

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...