Перейти до змісту

Потрібна порада! що краще?

Рекомендовані повідомлення

вибираю дружині телефон і вагаюся між Samsung Galaxy Ace Duos S6802 і Sony XperiaTipo Dual ST21i2. можливо хтось користується даними девайсами? які враження? щодо Samsung, то в неті дуже багато негативних відгуків.

наперед вдячний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І той і інший переоцінені виробниками як на мене. Подивися схожі їхні моделі, але без підтримки 2х сімкарт. Можливо справа в акумуляторі.. Можливо варто ще пошукати.

П.С. Я то більше фанат Sony, у них оригінальніший дизайн та й ніби якісніші речі..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Взагалі-то Samsung на даний час - лідер світової електроніки, і відповідно лідер продаж. А чим більше якийсь товар купують, тим більше незадоволених цим товаром - всім догодити неможливо. IMXO.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.youtube.com/watch?v=pB_v-WAsaAw

Думаю варто звернути увагу також і на Highscreen Alpha GT.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене GT-S6102 (Galaxy Young) Duos. Відчувається нехватка процесора та ОЗУ. (Часом). На днях юзав Ace Duos S6802. (В салоні).

Враження тільки позитивні. Шустріший, більший екран, менше "тормозів", Андроїд уже 4.0(!) (Хоча в описах в неті 2,3 :( ). Камера більша (тобто мегапікселі) та плюс фронтальна камера! Потужніший процесор 832 проти 800.

Єдиний (на мою думку) мінус - це ємкість акумулятора. 1500. Для екрану такого розміру - малувато.

Нічого не можу сказати про Соньку. Вони давно вже здали позиції..

P.S. Чи я щось плутаю про Самунга? Може то з камерою та андроїд 4.0 я дивився на S2 Duos.

Сходжу гляну.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Взагалі mo http://mobile-review.com/ в поміч

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мобайл-ревью файні огляди, але якісь неадекватні тести батарей - часто мені здається, що вони між собою змагаються, хто швидше її розрядить :)

Я порівнюю апарати по відгукам на Розетці, хоча і там варто зважати, що кожна жаба своє болото хвалить. Зате час роботи при різних навантаженнях оцінити можна вірно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...