Перейти до змісту

Потрібна порада по прошивці nokia 6303i classic

Рекомендовані повідомлення

Підкажіть чи варто перепрошити нокіа 6303і (v 09.83 21-09-10 RM-638) на версію 10.80 RM-638? Нарікань по роботі телефона немає, цікавить чи не буде глючити після прошивки( просто раніше такого ніколи не робила). Скільки коштує дана послуга і де в нас можна якісно її зробити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підкажіть чи варто перепрошити нокіа 6303і (v 09.83 21-09-10 RM-638) на версію 10.80 RM-638? Нарікань по роботі телефона немає, цікавить чи не буде глючити після прошивки( просто раніше такого ніколи не робила). Скільки коштує дана послуга і де в нас можна якісно її зробити?

Щось неосилив, а навіщо шити збираєся?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кажуть що з новішою прошивкою краще працює, (телефон подарували вже не новий і в ньому було відсутнє радіо, хоча пише що воно має бути, і яскравість дисплею хотілося б пояскравіше) от я і думаю, можливо справа в прошивці? Прошу не сміятися якщо щось не так висловлюю, просто цікаво потрібно прошивати чи ні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кажуть що з новішою прошивкою краще працює, (телефон подарували вже не новий і в ньому було відсутнє радіо, хоча пише що воно має бути, і яскравість дисплею хотілося б пояскравіше) от я і думаю, можливо справа в прошивці? Прошу не сміятися якщо щось не так висловлюю, просто цікаво потрібно прошивати чи ні.

То певно до тих- що кажуть і треба звернутись! Nokia шиється дуже легко, лише якщо не орг, то є бубни, щоб мова нашенська була! Варто було б по таким питанням спеціалізовані форуми порити)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та я "порила" ітільки я в цоьму не розуміюсь (((.Телефон не ор., румунець, можливо підкажите куди можна в нас звернутись по даному питанню, де мені все грамотно розкажуть і проконсультують.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оновлення ПЗ, це завше дії на свій страх і ризик! Готова ризикнути- розкажу що робити, нічого складного нема!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А варто?Просто дійсно ніколи не стикалась з прошивками, навіть нема з ким порадитись.( Правда один знайомий казав що після прошивки в нього телефон гавкнув через 4 місяці, правда китаєць, казав що спершу почав підглючувати потім зовсім здох, думає що від неякісної прошивки).От і думаю вато чи ні ризикувати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А варто?Просто дійсно ніколи не стикалась з прошивками, навіть нема з ким порадитись.( Правда один знайомий казав що після прошивки в нього телефон гавкнув через 4 місяці, правда китаєць, казав що спершу почав підглючувати потім зовсім здох, думає що від неякісної прошивки).От і думаю вато чи ні ризикувати?

Див. попередній мій пост!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оновлення ПЗ, може не дати видимого покращення роботи телефону.

А от радіо, якщо воно відсутнє в меню, повинно з'явитись. Якщо у вас звісно не підробка китайська.

Але якщо вас теперішній стан влаштовує - не варто його шити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Моя думка- телефон працює, звонить, смс приймає, музику відтворює то нащо шити? Наприклад радіо з'явиться, і шо? Як часто в наш час ви радіо на телефоні слухаєте? В СЦ десь пришивка буде ~50грн, і ніяких змін ви не помітите, крім пару функцій, екран навіть якщо зроблять яскравішим(сумнівно)- більше використання батареї і телефон сідає швидше. Смисл шити тоді?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

В мене такий самий телефон, не супер вдала модель, один мінус це динамік, погано чути, а так нормальна модель.

І видно на сонці будь-якому просто суперово. І радіо теж працює, правда раз тільки пробував так для перевірки. Тому думаю "шити" не варто, бо може й похоронитись апарат.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В нокіях найсвіжіша прошивка є найбільш удосконалена, Ніколи апарату не буде гірше від обновлення, якщо стан фізичний телефона нормальний- то від обновлення він стане працювати лише краще..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...