MilitarySE Опубліковано 4 Листопада, 2012 в 15:21 Поділитися #1 Опубліковано 4 Листопада, 2012 в 15:21 Хочу запитати в якому банку зараз можна взяти вигідний кредит готівкою на суму 300-400 тис. грн. Тобто цікавить квартира в кредит, але якшо так глянути то краще взяти кредит готівкою чим саму квартиру. Державна програма доступне житло не влаштовуе.... МОже хтось шось порадить ? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
drap Опубліковано 4 Листопада, 2012 в 15:30 Поділитися #2 Опубліковано 4 Листопада, 2012 в 15:30 Ни в каком) выгодных условий в нашей стране не существует. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Sashapetrash Опубліковано 4 Листопада, 2012 в 15:44 Поділитися #3 Опубліковано 4 Листопада, 2012 в 15:44 дуже важко буде взяти таку сумму в кредит, потрібно буде мати щось під заставу! легше взяти просто квартиру в кредит, а не грошітеж цікавить дане питання! розглядав варіанти типу конфіскованих банком квартир - трохи дешевше і вигідніше! одне знаю точно років з 20 прийдеться сидіти на "сухому пайку" оскільки в місяць прийдеться платити в банк мало не всю зарплатню!але взагалі за 50 000 доларів можна будиночок збудувати - на чому я і зупинився!Якщо по суті теми то на сьогоднішній день мало не кожен банк дає кредити на житло, за гроші в кредит не знаю!І ще може буде корисним - десь чув від людей що керуючі банками дійшли згоди на рахунок - плаваючого проценту! тобто ти береш кредит, а річний відсоток в тебе не сталий, а плаває, ну наприклад відносно зміни курсу валют чи щось таке (як воно там правильно називається не знаю сам не банкір) ото буде людям весело!!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MrVes Опубліковано 4 Листопада, 2012 в 16:43 Поділитися #4 Опубліковано 4 Листопада, 2012 в 16:43 Кредити з видачею готівки завжди було дорожчими ніж стандартні кредитні схеми. А що стосується потрібної суми, то взагалі не чув, стільки бабала давали готівкою.З.І. Вигідних кредитів не буває. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MilitarySE Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 07:55 Автор Поділитися #5 Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 07:55 офтоп. це в мене одного не відображаються повідомлення в темах???? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
september25 Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 07:59 Поділитися #6 Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 07:59 офтоп. це в мене одного не відображаються повідомлення в темах????В усіх. Чекаємо пока адміни щось там наадмінять і все стане на свої місця. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
napalman Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 17:25 Поділитися #7 Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 17:25 Питав недавно в кредобанку про іпотеку- сказали 4-4,5% + ставка нацбанку на обслуговування коштів (чи щось таке) на даний момент - 18%. Тобто десь 22% в гривні. Про додаткові комісії божились, що хіба одноразова на початку. Короче не страшно на мою думку. Аби нацбанк не мудрив.. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MrVes Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 20:01 Поділитися #8 Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 20:01 Питав недавно в кредобанку про іпотеку- сказали 4-4,5% + ставка нацбанку на обслуговування коштів (чи щось таке) на даний момент - 18%. Тобто десь 22% в гривні. Про додаткові комісії божились, що хіба одноразова на початку. Короче не страшно на мою думку. Аби нацбанк не мудрив.. 22% річних на житло не страшно? З.І. Це я так розумію не про готівку мова. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Nokian Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 20:25 Поділитися #9 Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 20:25 Питав недавно в кредобанку про іпотеку- сказали 4-4,5% + ставка нацбанку на обслуговування коштів (чи щось таке) на даний момент - 18%. Тобто десь 22% в гривні. Про додаткові комісії божились, що хіба одноразова на початку. Короче не страшно на мою думку. Аби нацбанк не мудрив..Наївний ти чоловік.Добав страхування життя, страхування застави , комісії, тра ля ля і вилізе сума в 40 % у гривні.Я б усіх наших банкірів ставив до стінки і направляв вантажний самосвал. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
SunSeth Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 20:56 Поділитися #10 Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 20:56 ...я б теж всіх бариг базарних, що перепродують сірі телефони з накруткою в150% (куди там банкірам)... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MilitarySE Опубліковано 8 Листопада, 2012 в 15:15 Автор Поділитися #11 Опубліковано 8 Листопада, 2012 в 15:15 Вичитав в газеті про акцію з 1 до 31 листопада, про кредит на квартиру/авто, що даеться під 1-2% річних. Тобто це "автожитло план". Завтра до них піду розпитаю конкретніше що і як. Але читавши різні форуми я так зрозумів, що це просто аферисти.... Хто з ними стикався і що про них знаете ? В луцьку вони знаходяться на Крилова 3. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tolik_lt Опубліковано 8 Листопада, 2012 в 16:34 Поділитися #12 Опубліковано 8 Листопада, 2012 в 16:34 тут уже була тема про ці приколи, пошурши. хочеш надійно витратити гроші- звеотайся до них Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MilitarySE Опубліковано 8 Листопада, 2012 в 18:42 Автор Поділитися #13 Опубліковано 8 Листопада, 2012 в 18:42 зрозуміло Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.