Перейти до змісту

Кредит готівкою

MilitarySE

Рекомендовані повідомлення

Хочу запитати в якому банку зараз можна взяти вигідний кредит готівкою на суму 300-400 тис. грн. Тобто цікавить квартира в кредит, але якшо так глянути то краще взяти кредит готівкою чим саму квартиру. Державна програма доступне житло не влаштовуе.... МОже хтось шось порадить ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ни в каком) выгодных условий в нашей стране не существует.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дуже важко буде взяти таку сумму в кредит, потрібно буде мати щось під заставу! легше взяти просто квартиру в кредит, а не гроші

теж цікавить дане питання! розглядав варіанти типу конфіскованих банком квартир - трохи дешевше і вигідніше! одне знаю точно років з 20 прийдеться сидіти на "сухому пайку" оскільки в місяць прийдеться платити в банк мало не всю зарплатню!

але взагалі за 50 000 доларів можна будиночок збудувати - на чому я і зупинився!

Якщо по суті теми то на сьогоднішній день мало не кожен банк дає кредити на житло, за гроші в кредит не знаю!

І ще може буде корисним - десь чув від людей що керуючі банками дійшли згоди на рахунок - плаваючого проценту! тобто ти береш кредит, а річний відсоток в тебе не сталий, а плаває, ну наприклад відносно зміни курсу валют чи щось таке (як воно там правильно називається не знаю сам не банкір) ото буде людям весело!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кредити з видачею готівки завжди було дорожчими ніж стандартні кредитні схеми. А що стосується потрібної суми, то взагалі не чув, стільки бабала давали готівкою.

З.І. Вигідних кредитів не буває.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

офтоп. це в мене одного не відображаються повідомлення в темах????

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

офтоп. це в мене одного не відображаються повідомлення в темах????

В усіх. Чекаємо пока адміни щось там наадмінять і все стане на свої місця.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Питав недавно в кредобанку про іпотеку- сказали 4-4,5% + ставка нацбанку на обслуговування коштів (чи щось таке) на даний момент - 18%. Тобто десь 22% в гривні. Про додаткові комісії божились, що хіба одноразова на початку. Короче не страшно на мою думку. Аби нацбанк не мудрив..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Питав недавно в кредобанку про іпотеку- сказали 4-4,5% + ставка нацбанку на обслуговування коштів (чи щось таке) на даний момент - 18%. Тобто десь 22% в гривні. Про додаткові комісії божились, що хіба одноразова на початку. Короче не страшно на мою думку. Аби нацбанк не мудрив..

22% річних на житло не страшно? :_09:

З.І. Це я так розумію не про готівку мова.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наївний ти чоловік.Добав страхування життя, страхування застави , комісії, тра ля ля і вилізе сума в 40 % у гривні.Я б усіх наших банкірів ставив до стінки і направляв вантажний самосвал.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...я б теж всіх бариг базарних, що перепродують сірі телефони з накруткою в150% (куди там банкірам)...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вичитав в газеті про акцію з 1 до 31 листопада, про кредит на квартиру/авто, що даеться під 1-2% річних. Тобто це "автожитло план". Завтра до них піду розпитаю конкретніше що і як. Але читавши різні форуми я так зрозумів, що це просто аферисти.... Хто з ними стикався і що про них знаете ? В луцьку вони знаходяться на Крилова 3.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тут уже була тема про ці приколи, пошурши. хочеш надійно витратити гроші- звеотайся до них

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зрозуміло

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...