Tarzanych Опубліковано 4 Листопада, 2012 в 08:58 #1 Опубліковано 4 Листопада, 2012 в 08:58 Давно мучить це питання. Які є альтернативи біговій доріжці?От зараз +7 і я зупинився на дистанції 1,5 км не тому, що втомився, а тому що легені почали від холодного повітря трохи пекти, боюсь застудитись. І так кожен рік на осінь-зиму пробіжки припиняю.Можливо є якісь прийоми, засоби?
EleKtrik Опубліковано 4 Листопада, 2012 в 09:03 #2 Опубліковано 4 Листопада, 2012 в 09:03 Давно мучить це питання. Які є альтернативи біговій доріжці? От зараз +7 і я зупинився на дистанції 1,5 км не тому, що втомився, а тому що легені почали від холодного повітря трохи пекти, боюсь застудитись. І так кожен рік на осінь-зиму пробіжки припиняю. Можливо є якісь прийоми, засоби? Взагалі то під час такого бігу практикується носове дихання( вдих ніс, видих рот), бо можеш ще легеням зашкодити! Якщо недосталь кисню- завелике навантаження, знач збільшуй його поступово, а не відразу рекорди бити! Зіі я зрання без бафа на шию( у таку погоду) - навіть не вибігаю!
Tarzanych Опубліковано 4 Листопада, 2012 в 09:07 Автор #3 Опубліковано 4 Листопада, 2012 в 09:07 EleKtrik, в кінці літа я пробігав від 3 до 5 км, тому от і таке питання. Спробую тільки носом дихати
EleKtrik Опубліковано 4 Листопада, 2012 в 09:09 #4 Опубліковано 4 Листопада, 2012 в 09:09 EleKtrik, в кінці літа я пробігав від 3 до 5 км, тому от і таке питання. Спробую тільки носом дихати Тільки носом невийде ( носо-ротове) , пошукай в інеті є куча інфи про ритм і дихання...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.