Перейти до змісту

Апдейт Андроїд

Рекомендовані повідомлення

ES проводник - самий нормальний менеджер файлів, скачай передай по блутузу, і останови.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звідки краще скачувати?

як варіант - з інтернета

(ресурси я вказав, чорним по-білому ніби, раджу перечитати ще раз мій пост #18)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

появилась проблема. деколи глючіть звук. наприклад слухаю плеєр блокую є перериви.. інколи коли екран перевиртаю. з чім це може бути звязане?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

маю HTC desire a8181 sense, що краще ставити 2.3 чи 4?

Маючи recovery можна абсолютно безпечно та без жодних наслідків для апарату перепробувати усе що є на 4pda.ru та xda-developers.com, на сьогодні існує сила силенна файних прошивок.

Я на аналогічному використовую Cyanogenmod 2.3.7 вже біля 2х років, стабільна, швидка, жере менше батарейку аніж офіційна з Sense

можеш мені підказати як отримати root?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://unrevoked.com/

вибрати на картинці дезайр, зберегти програмку, яка дає рут\шиє рекавері.

запустити unrevoked, підключити дезайр до пк, все зробиться автоматично, в разі успішного процесу в кінці буде надпис Done

П.С. Існує 100500 FAQ"ів по будь-яким рухам з прошивкою\розлочкою\кастомізацією, практично по кожній ходовій моделі, ну невже так важко виділити годинку часу вдумливо почитати і зробити?

Ніхто тут не буде сидіти і покроково переписувати ту інформацію якої в неті повно, котра вже давно грамотно зібрана, систематизована, подана в доступній та зрозумілій формі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На тому ж 4pda є інструкції до кожної моделі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хто і за скільки може поставити CyanogenMod на xperia x10? скільки не читав нічого зрозуміти не можу(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хто і за скільки може поставити CyanogenMod на xperia x10? скільки не читав нічого зрозуміти не можу(

не потрібен тобі рут

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не потрібен тобі рут

чому?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якшо ти не можеш поставити його сам, то напевно він тобі напевно не потрібен.... обновись через OTA на останню версію своєї офф прошикві і буде тобі щястя)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...