borec Опубліковано 2 Листопада, 2012 в 17:07 #1 Опубліковано 2 Листопада, 2012 в 17:07 Как должен выглядеть сын в 16 лет
MANJAK11 Опубліковано 2 Листопада, 2012 в 17:13 #2 Опубліковано 2 Листопада, 2012 в 17:13 Нормальним людям,нормальним людям, одного разу, одного разу, достатньо, достатньо. Ми, ми, помним,помним, це вiдео,це вiдео
borec Опубліковано 2 Листопада, 2012 в 17:16 Автор #3 Опубліковано 2 Листопада, 2012 в 17:16 Нормальним людям,нормальним людям, одного разу, одного разу, достатньо, достатньо. Ми, ми, помним,помним, це вiдео,це вiдео повторение мать учения В.И. Даля
Deemon Опубліковано 2 Листопада, 2012 в 17:24 #4 Опубліковано 2 Листопада, 2012 в 17:24 Свого таким виховаєш?
borec Опубліковано 2 Листопада, 2012 в 17:30 Автор #5 Опубліковано 2 Листопада, 2012 в 17:30 Свого таким виховаєш?вже виховую!!! сину 4 роки, робимо по 4 підходи на перекладені по 5 разів!
mix_forever Опубліковано 2 Листопада, 2012 в 17:40 #7 Опубліковано 2 Листопада, 2012 в 17:40 Свого таким виховаєш?вже виховую!!! сину 4 роки, робимо по 4 підходи на перекладені по 5 разів!угу... добий його несформовану скелетну структуру... молодчага... ше штангу синові запропонуй...
borec Опубліковано 2 Листопада, 2012 в 17:44 Автор #8 Опубліковано 2 Листопада, 2012 в 17:44 Свого таким виховаєш?вже виховую!!! сину 4 роки, робимо по 4 підходи на перекладені по 5 разів!угу... добий його несформовану скелетну структуру... молодчага... ше штангу синові запропонуй...чуєш паяльник материнок чи хто ти там, якщо спец по материнках от і роби те що вмієш!!!А то ти вже думав що самий вумний раз, щось в тебе не так вийшло з мастерсатом, не правдоли?
mix_forever Опубліковано 2 Листопада, 2012 в 17:51 #9 Опубліковано 2 Листопада, 2012 в 17:51 Тю... Дик я і роблю... Качаюсь собі патіхоньку... І сина підтягую... Для початку записав його на ушу, хай пластика і гнучкість розвинеться... а троха папазжа і на силові вправи піде... Сгоряча, как ізвєстно, мона і хєр паламать...Так шо заканчіваєм жрать стєроіди і начінаєм думать... Іногда биваєт очінь таки палєзна...З.І, Я ніколи не казав шо самий вумний... З Мастерсатом, да, пракольчег вишел, я же ні вінават, шо у нас мусаркі такі прадажні... но я свайо атсідєл, ума набрався, чого і Вам, не вельми шановний Барєц (а з чим барєц, сопсно?), бажаю... Адью...
borec Опубліковано 2 Листопада, 2012 в 17:54 Автор #10 Опубліковано 2 Листопада, 2012 в 17:54 Тю... Дик я і роблю... Качаюсь собі патіхоньку... І сина підтягую... Для початку записав його на ушу, хай пластика і гнучкість розвинеться... а троха папазжа і на силові вправи піде... Сгоряча, как ізвєстно, мона і хєр паламать...Так шо заканчіваєм жрать стєроіди і начінаєм думать... Іногда биваєт очінь таки палєзна...З.І, Я ніколи не казав шо самий вумний... З Мастерсатом, да, пракольчег вишел, я же ні вінават, шо у нас мусаркі такі прадажні... но я свайо атсідєл, ума набрався, чого і Вам, не вельми шановний Барєц (а з чим барєц, сопсно?), бажаю... Адью...Бачу і правду ума набрався, не злишся все приймаєш адекватно, уважуха!Стосовно боротьби, ти ж в роді колись казав що свого племіника чи кого приведеш на спаринг, може це і не ти був, але вроді ти))Рукопашний бій в " Динамо"
mix_forever Опубліковано 2 Листопада, 2012 в 18:01 #11 Опубліковано 2 Листопада, 2012 в 18:01 Нє. Не я... Нема у мене плімяшей такого возраста, шоб в спарінг ставить Сам магу, но не хочу... Не люблю силою комусь шось доводити... Щодо того що не злюсь - а смисл? Мені мої нерви дорожче... Ти ж Мішу Маваші вродь теж поважаєш... Так пам"ятаєш його трек "Остаться человеком"? Идейность выше крыши, интеллект на комментах повышен,Дальше комнаты своей ни че не видел и не слышал. Человеком надо быть стараться, а не падлой ссученной, Я понимаю каждого по жизни много мучили. Соседа замочили накануне - как-то похеру, У бабушки забрали хату - тоже как-то похеру. Куда такое колесо? Да на обочину! А это колесо, ребята, наша с вами вотчина. Шагайте мимо беспредела, а он на каждой улице, А я с годами все сильнее продолжаю щуриться.
borec Опубліковано 2 Листопада, 2012 в 18:05 Автор #12 Опубліковано 2 Листопада, 2012 в 18:05 Нє. Не я... Нема у мене плімяшей такого возраста, шоб в спарінг ставить Сам магу, но не хочу... Не люблю силою комусь шось доводити... Щодо того що не злюсь - а смисл? Мені мої нерви дорожче... Ти ж Мішу Маваші вродь теж поважаєш... Так пам"ятаєш його трек "Остаться человеком"? Саме так, підтримую! Навєрно це був другий модер амоняк11
difoto Опубліковано 3 Листопада, 2012 в 07:36 #14 Опубліковано 3 Листопада, 2012 в 07:36 <p> Навєрно це був другий модер амоняк11 Навєрно це був я з племінником, але все одно вже пізно </p>
EleKtrik Опубліковано 3 Листопада, 2012 в 07:40 #15 Опубліковано 3 Листопада, 2012 в 07:40 Нормальним людям,нормальним людям, одного разу, одного разу, достатньо, достатньо. Ми, ми, помним,помним, це вiдео,це вiдео повторение мать учения В.И. Даля повторение - мать заикания!
Tolik_lt Опубліковано 3 Листопада, 2012 в 13:16 #16 Опубліковано 3 Листопада, 2012 в 13:16 Я високий брюнет, я кремезний, засмаглий!Я до кохання по-справжньому спраглий.Я вже майже живу в тренажерному залі,Бо хочу, щоб на мене западали кралі.В мене біцепси, трицепси, дельти, трапеції,А пахну так, неначе щойно запірнув у спеції.А ще я частенько в люстерко на себе дивлюся,Бо я сам від себе тягнуся...Тартак;-)
MANJAK11 Опубліковано 3 Листопада, 2012 в 15:21 #18 Опубліковано 3 Листопада, 2012 в 15:21 Навєрно це був другий модер амоняк11 пий магнiй, памьять розвивае, ще раз перекрутиш таким макаром мiй нiк, перекручу твое перебування на бордi
september25 Опубліковано 3 Листопада, 2012 в 15:57 #19 Опубліковано 3 Листопада, 2012 в 15:57 повторение мать учения В.И. Даля повторение - мать заикания! Ну раз пошла такая пьянка, вставлю і я свої 5 копійок. Нкого не ображаючи і не маючи нічого проти кожного з вас (а то я бачу тут зібралися любителі єдиноборств ) хочу нагадати як повністю звучить ця приказка: Повторенье мать ученья - утешенье дураков.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.