Перейти до змісту

В якій програмі можна побудувати графік

Темний Лицар

Рекомендовані повідомлення

Мені потрібно побудувати щось накшталт такого графіка і відповідно його роздрукувати або ще краще скопіювати в Word, але в якій прозі це зробити я незнаю

pz0bvcb46.jpg

Хто знає відпишіть і якшо можна силочку киньте.

Якшо це має значення то це має бути "Побудова лінійного графіка сіткової моделі"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

автокад – хардкор

іллюстратор - альтернативний рок

мс візіо - попса

+1 автокад

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не точно зрозумів, але:

Алгоритми роботи і схеми в SmartArt (MS Word)

Графіки у вигляді гістограми - MS Excel

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я б робив у автокаді, але його треба знати, непроста програма досить. Можна навіть в пейнті, колись таким бавився на 2 чи 3му курсі, а так ще можна у фотожопі, ніби не складне ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

є програмка Advanced Grapher - там по функції можна, а якщо не знаєш яка ф-ція - то див. вище

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в ворді за 10 хв можна намалювати те що в тебе на скані

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

автокад - cклдна програма?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Подумав, вирішив систематизувати:)

1. AutoCAD ідеальний варіант для креслення, важко освоїти, але якщо креслення не важке й точність побудови не дуже треба, то за допомогою гугла можна зробити. ще можна спробувати з новим інтерфейсом, можливо буде легше (типу Word 2007-2010).

2. Word само собою програма не для креслення, але якщо накреслити потрібно небагато й точність не потрібна, то можна я думаю. З плюсів - легко розібратися.

3. Будь-яка програма для векторної графіки, Corel і т.п. Думаю проміжний варіант в плані освоєння/швидкості виконання.

4. Будь-яка програма для растрової графіки. Вони ніби не для такого, але те що простіге можна зробити. Точність відносна.

5. Програми, які самі будують графік тут не підійдуть ніби, то треба вже програмістом бути.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мс візіо - попса
+1. Але проста як двері :)

Там навіть шаблони і заготовки є готові - малюй, що душі завгодно. Але бажано щось із 2007 чи 2003. Ну, бо 2010 якась мені не пішла.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Моє фе:

1. На 4-му курсі вже повинні бути елементарні поняття про грамотність

щось накшталт
я незнаю

2. Від учора, 21:03 до сьогодні 09:52 пройшло вже достатньо часу, аби скачати, встановити, освоїти та намалювати в тому нещасному автокаді сітковий графік.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Моє фе:

1. На 4-му курсі вже повинні бути елементарні поняття про грамотність

щось накшталт
я незнаю

2. Від учора, 21:03 до сьогодні 09:52 пройшло вже достатньо часу, аби скачати, встановити, освоїти та намалювати в тому нещасному автокаді сітковий графік.

Щось повідомлення мені схоже чи то на троллінг, чи то на "умнічання". Людина питає про певні речі, так можна розказати про певні речі, або, принаймі, "помовчати".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Моє фе: 1. На 4-му курсі вже повинні бути елементарні поняття про грамотність.

Ой знали б Ви про рівень освіченості переважної більшості наших студентів :)

Є кадри, що не мають елементарних понять про віднімання :)

По темі: графік просто перемалювати чи він має сам побудуватись на основі вхідних даних??

Якщо просто перемалювати, то автокад 20 хв.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Creator, а я і розказав про певні речі. Нема нічого складного тому, щоб щось самому нове освоїти. Під лежачий камінь вода не тече - це раз. І з такими темами борда скоро буде місцем для вирішення побутових проблем - це два.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...