Перейти до змісту

Хто працював в Київі?


Саша Велічко

Рекомендовані повідомлення

Вітаю.Сьогодні шукав роботу і зустрів таке оголошення- Робота в Київі пакувальники київських тортів у коробки,вахтовий метод 7/7

15/15. Оплата в кінці тижня 3000 грн. Хотілося б вірити...Чи це правда?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а у чому сумніви?

з\п за місяць 3000 грн, в якому працюєш лише 15 днів, відповідно 200 грн в день, але думаю це буде 12 годинний робочий день.

p.s. лохотрон, не лохотрон - кожному своє, якщо розвод то толкова людина відчує це на стадії телефонного спілкування, якщо ні - то з\п адекватна часу роботи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

давайте я розвію трошечки міф про "київські зарплати".

Як і у Києві так і у Луцьку є ЗП і великі і малі. Є люди, які в ЛУцьку мають від 500 у.о. і далі. Так само і в Києві. Так, згоден, Київ - дещо багатший за Луцьк. Столиця, що хотіти? :) Так там багато центральнихз офісів Великих контор, корпорацій, і фірм. Так, там Топ менеджери мають гарну ЗП, за рахунок тих же провінцій, як наша. Як казали самі київляни кілька років тому - "дикий Запад". Наразі я також працюю в київській фірмі. Але ЗП там зовсім не "київська". А звичайна - луцька.

Але загалом - не варто куплятися на такі розводняки. Варто трішечки включити логіку. Для чого фірмі упаковувати ноутбуки в Києві, коли таке ж виробництво можна зробити в будь-якому райцентрі і значно дешевше! Відповідно і ціна на товар може бути нижчою. Ну, але це маркетинг.

Просто коли люди бачать ЗП-3000 то вже все - агонь! А ще й за 15 днів! Бігом туди.

Плюс топікстартеру за сумнів. Не попався.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...