Dan Опубліковано 3 Серпня, 2007 в 05:52 #1 Опубліковано 3 Серпня, 2007 в 05:52 Исходные данные:Шкода фаворит 94 г.в. 1,3, бензин. В жизни видела все... Пробег по Украине около 200 т.км. Кап.ремонта не было.По рекомендации "старших товарищей" было залито в коробку и двигатель тягучая разноцветная штука по д названием xado. Вчера проехал с "присадкой" первых 150 км... результат... пока неизвестен...
Therion Опубліковано 3 Серпня, 2007 в 07:45 #2 Опубліковано 3 Серпня, 2007 в 07:45 Мда. Что хочу сказать. Что на твой двигатель нужен не один тюбик присадки Хадо, а три, причем остальные нужно заливать с интервалом в 200 км , если я не ошибаюсь. Почему так - иначе просто будет переводняк денеги никакого результата, как говорят официальные прдставители компании.
Dan Опубліковано 3 Серпня, 2007 в 07:51 Автор #3 Опубліковано 3 Серпня, 2007 в 07:51 Почему так - иначе просто будет переводняк денеги никакого результата, как говорят официальные прдставители компании. Ну дозиоровки, конечно по инструкции! Мне интересно на сколько есть правда в том, что присадками можно улучшить работу авто. Я не являюсь представителем какой-либо "фирмы производителя". Я есть обычный автолюбитель, который покупает автохимию за зарплату.
Therion Опубліковано 3 Серпня, 2007 в 07:59 #4 Опубліковано 3 Серпня, 2007 в 07:59 Почему говорю, потому что сам заливал их в свою машину, особого эффекта не наблюдал, но возможно связано с тем что, когда лил никаких проблем с двигателем и коробкой небыло, как впрочем и щас. Лил как говорят "для профилактики заболеваний" :-)
Dan Опубліковано 6 Серпня, 2007 в 06:03 Автор #5 Опубліковано 6 Серпня, 2007 в 06:03 Итак... На одометре 350 км, в двигатель залито все три тюбика ревитализанта... Что скажу... снизилась шумность, передачи начали переключаться "со щелчком" На 100 км вместо 10,45 л взяло 7,5 л! (поддерживается среднее количество оборотов на уровне 3,5 тыс.). "Разгон с места" стал более динамичным. Общее впечетление: Если двигатель и коробка исправны, но чуточку "поносились", и Вам лень платить деньги за донастройку (это если вообще повезет найти толкового механика), то можно попробовать "чудо-тюбики" ХАДО. Теперь буду проверять на сколько км хватит этого действия хадо.
vanus Опубліковано 14 Серпня, 2007 в 04:30 #6 Опубліковано 14 Серпня, 2007 в 04:30 МдаааааааааааРаджу чимнайшвидше злити цю гадість...Оскільки твоя машина вже трохи наїздила то мусиш погодитись що такий сякий капремонт двигуна не за горами!!!!Присадки ж Хадо сильно змінюють фізичні та механічні властивості стінок згоральної камери в цилінтрах. Це призводить до зниження їх ремонто придатності в багатьох випадках до 100%Спеціалісти радять якщо і заливати хадо то тільки у випадках старих двигунів в яких збереглись ще основні характеристики.Наголошую на тому що присадки Хадо це дешевий спосіб відтягнути капремонт (в цьому випадку).Багато станцій технічного обслуговування відмовляються від таких "відремонтованих" двигунів.Такшо в більшості випадків Хадо може нашкодити ніж допомогти, адже до присадок (любих) слід підгодити обєктивно, попередньо взнавши якнайбільше про свій двигун.
datacopy Опубліковано 14 Серпня, 2007 в 05:59 #7 Опубліковано 14 Серпня, 2007 в 05:59 Багато станцій технічного обслуговування відмовляються від таких "відремонтованих" двигунів. Абаснуй? Кака разніца - шо точити, метал всерівно треба знимати з циліндра, клапана міняти, притирати.... на хадо?
vanus Опубліковано 14 Серпня, 2007 в 08:11 #8 Опубліковано 14 Серпня, 2007 в 08:11 От якраз в точінні та шліфуванні полягає "АБАСНУВАННЯ" Хадо при взаємодій з металом (як я вже і писав) при високій температурі та тиску змінює сам метал (стінки циліндрів) на різну глибину в різних місцях. Він втрачає свої натуральні властивості. Всі масла мають присадки необхідні для двигуна і в тій чи іншій мірі впливають на метал проте не в такій кількості і не в такій силі. Тобто метал стає неоднорідним, крихким і саме головне наголошую неоднорідним по міцності, крихкості в розрізі.Завжди є "разніца" точити метал чи керамометал чи взагалі композитний матеріал.
Dan Опубліковано 14 Серпня, 2007 в 08:18 Автор #9 Опубліковано 14 Серпня, 2007 в 08:18 От якраз в точінні та шліфуванні полягає "АБАСНУВАННЯ" ??? Хадо при взаємодій з металом (як я вже і писав) при високій температурі та тиску змінює сам метал (стінки циліндрів) на різну глибину в різних місцях. до 10 мкм А при расточке "выгрызают" до 0,9 мм!!! ... так что те "бойцы", которые отказываются от "капремонтирования" ревитализированного двигателя боятся того, что после их "работы" появится повышение рабочей температуры и шумность. А за "свои" докупить и перезалить их "задавит жаба"...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.