Перейти до змісту

Предлогаю работу

atec

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Нужен повар в Браму(там-там) не обязательно с образованием главный критерий активный, позитивный а также в себе увереный молодой человек(девушка) с боевым настроением. Все показываем рассказываем обучаем зарплата от 2000 до 2500 все остальное по тел. 0993618433 Володя тема актуальная до 08,11,2012

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Подібне щось пропонують і тут http://esnmc.jobweblanc.com . Хтось може відгукнутись, що воно, чи варте???

За вашою ссилкою туфта, розводняк і лохотрон, а ще й реферали може якісь.

А ТС пропонує роботу в Луцьку, (Явно вказав КУДИ).

Опубліковано

колись заходила за цією зсилкою, чи точніше, на цей сайт. Начебто все пристойно, виконайте типу тестові завдання, щоб перевірити ваші здібності. Посиділа, виконала. А в кінці пише, надішліть, будьласка, скількись гривень для оплати перевірки ваших відповідей. Оскільки я жадна, нічого не послала. Та просто впевнена, що розвод й заробить там тільки тьотя перевіряюча ті тести.

Якщо комусь занятись нічим, працюйте в адвего. Я там з телефона змогла кілька доларів заробити, коли з цікавості спробувала.

Опубліковано

Херня.

Інформативне повідомлення!

З цого місця детальніше,будь-ласка!

Нужен хирург в поликлинику№2 не обязательно с образованием главный критерий активный, позитивный а также в себе увереный молодой человек(девушка) с боевым настроением. Все показываем рассказываем обучаем зарплата бонусная 30% от каждого пациента (живого)

Как можно брать повара без образования? Туда же люди жрать ходят.

Опубліковано

мій десятирічний син варить борщі, пече піццу цілком самостійно... Хобі в нього таке. Тому в даному випадку освіта не головне. Зліпити якийсь салат, зварити напівфабрикат на місці навчать.

Головне щоб людина була відповідальною й розуміла, що від її роботи залежить здоров'я інших.

Опубліковано

у вас поки що майбутній...))))) А я вже можу їсти те, що мій готує, не боячись за здоров'я.

До речі, колись сама кухарем працювала. Головне не освіта, головне не пересолити))))

у вас поки що майбутній...))))) А я вже можу їсти те, що мій готує, не боячись за здоров'я.

До речі, колись сама кухарем працювала. Головне не освіта, головне не пересолити))))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...