Перейти до змісту

Підвищили стипендію?

INVICTUS

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Економістам на 5му курсі нарахували 720... Мені (Інформатика. 5ий курс) теж 990 прийшло. Мож то ми такі особливі?)

Опубліковано

а шо внас в Луцьку є такій вуз як ВНУ ?? помоєму вже місяця зо 2 він уже СЄНУ. :D :D :D

а я бачу в нас появився КЕП, а не пішов би він н....й.

• 5 тижнів потому...
Опубліковано

з достовірних джерел заявляю (для статистики), що недодали після виборів тільки тим, кому накинули до виборів.

Друг навчається на факультеті МЕВ, то їм прийшло положених 730 (як і до виборів було)... так що все компенсувалось...

не отримали ми на шару надбавку(( а шкода.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

offtop

До-речі, студенти, технічний працює?

І цікавить чи працює відділення привата в технічному :)

Опубліковано

offtop

До-речі, студенти, технічний працює?

І цікавить чи працює відділення привата в технічному :)

технічний в сплячці :)

думаю що повинно, воно ж не має відношення до вузу.

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Шкода, що ще раз на державне не можна поступити)))

А колись стєпуха була 17 грн. (і її затримували дуже сильно), потім 40 грн., а в кінці АЖ біля 100 грн.))))))) Явне пАкращеня, для найбільш активного електорату))))

Опубліковано

Шкода, що ще раз на державне не можна поступити)))

А колись стєпуха була 17 грн. (і її затримували дуже сильно), потім 40 грн., а в кінці АЖ біля 100 грн.))))))) Явне пАкращеня, для найбільш активного електорату))))

ну так і платне було 3-4 тищі, а не по 15, як зараз. от в платників взяли і дали пару сотень державникам.

Опубліковано

пам'ятаю, стипендія була 25 грн., а проживання в гуртожитку - 10 грн. а зараз стипендія 700, а проживання в гурт. - 250. різниця відчувається у залишку :)

Опубліковано

ага і проїзд в маршрутці по 50 коп. був

На свою стипендію, я міг купити, 20 пляшок Чернігівське міцне 0.5 л. (2 грн.), пива і взагалі спиртного вже років 8 не вживаю, але мені здається, що за теперішню стипендію, можна придбати більше))))))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...