Перейти до змісту

Щось я не зрозумів (Яндекс диск)

Nick85

Рекомендовані повідомлення

Поставив я собі програму яндекс диск. Пообіцяли 10 Гб + необмежений термін зберігання для моїх файлів. Ну що ж, думаю закину туди дещо. Загрузив 4 Гб, здається те, що треба :rolleyes: коли я глянув на диск С, то побачив що на ньму зменшилось вільного місця на 4Гб. То я так і не зрозумів нащо та програма яндекс диск, коли замість того щоб звільнити мій жорсткий диск від непотрібного (і в одночас інколи потрібного) хламу вона його аж ніяк не звільняє, а навпаки захарашує його тим хламом, але в іншому місці. Тоді краще викинути її, і заливати файли через вeб інрерфейс тобто через браузер. Чи я не так користуюсь нею, може я не правильно це розумію? :_40:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ни разу не ел ЯндексДиск, но теоретически, там должно быть место где указывается кешировать(синхронизировать) файлы (папки) на это устройство или нет

(кешируются они для быстрого доступа)

а всякие облачные хранилища удобно использовать для доступа к файлам с разных устройств

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

незнаю, щодо яндекса, бо ним не користуюся, розкажу про шунгарминк і гугл. Їх суть (як хмарних сервісів) не в зберіганні інофрмації, а в синхронізації. Тобто через їх дисковий простір твої дані синхронізуються на всіх пристроях, де запущено програму. ВІдповідно синхронізувати даних ти зможеш не більше, ніж 10 гіг. Якщо ж хочеш просто кудись злити дані - здається на укрнеті є подібний сервіс, там пошукай.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поставив я собі програму яндекс диск. Пообіцяли 10 Гб + необмежений термін зберігання для моїх файлів. Ну що ж, думаю закину туди дещо. Загрузив 4 Гб, здається те, що треба :rolleyes: коли я глянув на диск С, то побачив що на ньму зменшилось вільного місця на 4Гб. То я так і не зрозумів нащо та програма яндекс диск, коли замість того щоб звільнити мій жорсткий диск від непотрібного (і в одночас інколи потрібного) хламу вона його аж ніяк не звільняє, а навпаки захарашує його тим хламом, але в іншому місці. Тоді краще викинути її, і заливати файли через вeб інрерфейс тобто через браузер. Чи я не так користуюсь нею, може я не правильно це розумію? :_40:

Жмеш праву кнопочку на значку панелі задач "Яндекс диск" - відключити синхронізацію. І видаляєш файли з компа.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Програма синхронізує ваші файли на комп'ютері та сервері, а не просто переміщує їх на сервер.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Жмеш праву кнопочку на значку панелі задач "Яндекс диск" - відключити синхронізацію. І видаляєш файли з компа.

А заодно і саму програму Яндекс диск :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...