Перейти до змісту

Щось я не зрозумів (Яндекс диск)

Nick85

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Поставив я собі програму яндекс диск. Пообіцяли 10 Гб + необмежений термін зберігання для моїх файлів. Ну що ж, думаю закину туди дещо. Загрузив 4 Гб, здається те, що треба :rolleyes: коли я глянув на диск С, то побачив що на ньму зменшилось вільного місця на 4Гб. То я так і не зрозумів нащо та програма яндекс диск, коли замість того щоб звільнити мій жорсткий диск від непотрібного (і в одночас інколи потрібного) хламу вона його аж ніяк не звільняє, а навпаки захарашує його тим хламом, але в іншому місці. Тоді краще викинути її, і заливати файли через вeб інрерфейс тобто через браузер. Чи я не так користуюсь нею, може я не правильно це розумію? :_40:

Опубліковано

ни разу не ел ЯндексДиск, но теоретически, там должно быть место где указывается кешировать(синхронизировать) файлы (папки) на это устройство или нет

(кешируются они для быстрого доступа)

а всякие облачные хранилища удобно использовать для доступа к файлам с разных устройств

Опубліковано

незнаю, щодо яндекса, бо ним не користуюся, розкажу про шунгарминк і гугл. Їх суть (як хмарних сервісів) не в зберіганні інофрмації, а в синхронізації. Тобто через їх дисковий простір твої дані синхронізуються на всіх пристроях, де запущено програму. ВІдповідно синхронізувати даних ти зможеш не більше, ніж 10 гіг. Якщо ж хочеш просто кудись злити дані - здається на укрнеті є подібний сервіс, там пошукай.

Опубліковано

Поставив я собі програму яндекс диск. Пообіцяли 10 Гб + необмежений термін зберігання для моїх файлів. Ну що ж, думаю закину туди дещо. Загрузив 4 Гб, здається те, що треба :rolleyes: коли я глянув на диск С, то побачив що на ньму зменшилось вільного місця на 4Гб. То я так і не зрозумів нащо та програма яндекс диск, коли замість того щоб звільнити мій жорсткий диск від непотрібного (і в одночас інколи потрібного) хламу вона його аж ніяк не звільняє, а навпаки захарашує його тим хламом, але в іншому місці. Тоді краще викинути її, і заливати файли через вeб інрерфейс тобто через браузер. Чи я не так користуюсь нею, може я не правильно це розумію? :_40:

Жмеш праву кнопочку на значку панелі задач "Яндекс диск" - відключити синхронізацію. І видаляєш файли з компа.

Опубліковано

Програма синхронізує ваші файли на комп'ютері та сервері, а не просто переміщує їх на сервер.

Опубліковано

Жмеш праву кнопочку на значку панелі задач "Яндекс диск" - відключити синхронізацію. І видаляєш файли з компа.

А заодно і саму програму Яндекс диск :_07:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...