Перейти до змісту

Медичне страхування стане обовяковим з 2014 року

crafter

Рекомендовані повідомлення

Народный депутат от фракции "Партии регионов", председатель комитета Верховной Рады по вопросам здравоохранения Татьяна Бахтеева заявила, что обязательное медицинское страхование будет введено по всей Украине с 2014 года. На пресс-конференции в официальном пресс-центре ПР во вторник Т. Бахтеева сообщила, что теме страховой медицины было посвящено отдельное расширенное заседание комитета Верховной Рады по вопросам здравоохранения.

"Было около 100 участников. Очень важно, что на заседании комитета присутствовали председатели профильных комитетов из России и Молдовы, где страховая медицина уже действует", - отметила депутат.

По ее словам, Украина сможет ввести обязательное медицинское страхование уже с 2014 года. "Я стою на позиции обязательного государственного медицинского страхования. Ведь здоровье - ценность для каждого человека", - подчеркнула парламентарий.

Источник: Интерфакс-Украина

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З нашою медециною...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зразу ж виникає питання: як будуть примушувати людей платити за це страхування?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вони (Регіони) придумають як. Як найпростіший варіант - обов"язкове відрахування з ЗП.

В ригіонах багато "світлих" голів, які придумують нові способи як обідрати людей. Ті гроші, які ми зараз платимо як подати, це наш внесок у добробут влади. На них фінансуються Феофанія, дачі та резиденції, передвиборчі витрати. Тепер вони вирішили подумати про нас, простих людей. Казали ж. Малий бізнес кожного регіону має закріпитися за лікарнями, школами, та купувати швидкі, підручники і т.д. Тобто народе НЕрідний, податки сплатили, молодці. Але до цих грошей зась. Вони вже не ваші, а наші. З них ми компенсуємо Фірташу за теплиці, фірмі сина Азарова надамо допомогу, побудує втридорого стадіон і передамо його "ефективному власнику"...

Все справедливо.... Головне стабільно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Обов"язкове відрахування з ЗП.

І по суті ніх*** не змінеться, а гроші заберуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А так і є всьому цивілізованому світі. Я за. Це краще, ніж платити ще більше у кишеню лікарю і окремо за ліки аптеці, але тільки у випадку, коли з вами щось сталось. То ви зараз всі молоді і здорові і думаєте, що такими будете завжди. Але нажаль завжди так не буде.

Інша справа, що у нас все вміють зробити через ж@пу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

походу так і буде.

але в випадку коли будуть класти а лікарню на стаціонал всеодно прийдеться самому купувати ліки. це по-перше.

а по-друге без коньяка хорошу консультацію не отримаєш.

просто-напросто додатковий "податок" з людей. нашому царю на віллу в космосі не вистачає?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

походу так і буде.

але в випадку коли будуть класти а лікарню на стаціонал всеодно прийдеться самому купувати ліки. це по-перше.

а по-друге без коньяка хорошу консультацію не отримаєш.

просто-напросто додатковий "податок" з людей. нашому царю на віллу в космосі не вистачає?

Можливо і ліки входитимуть у страховку. Але через тендери вони будуть мати космічні ціни. Банальний анальгін буде по 50-60 грн. Це ж які гроші крутитимуться. Знову сядуть на перерозподіл і зароблятимуть мільярди. Так людина кашель може полікувати за 100-150 грн, а зі страховкою напевно у 1000 грн не влізеш. І правило "коньяк для лікаря" само собою збережеться. Багаті стануть ще багатшими, а бідні - біднішими. Нашій владі взагалі не можна дозволяти нічого централізувати. За централізацією йде шаленна корупція, відкати, прихватизація і т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як-як... Захворієш - сам побіжиш купляти страховку коли виставлять рахунок (за аналіз кала).

Без достойної ЗП лікарю плювати на вашу страховку. Тож якщо з виставлених рахунків щось перепаде в фонд ЗП а щось в фонд оновлення матеріально-технічної бази закладу (а не в кишеню головлікарю) то толк буде. Але

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А так і є всьому цивілізованому світі. Я за. Це краще, ніж платити ще більше у кишеню лікарю і окремо за ліки аптеці, але тільки у випадку, коли з вами щось сталось. То ви зараз всі молоді і здорові і думаєте, що такими будете завжди. Але нажаль завжди так не буде.

Все рівно прийдеться платити лікарям в кишеню.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А так і є всьому цивілізованому світі.

Дивився колись фільм Девіда Мура про американську страхову медицину. Так він там по ній так пройшовся !!! Головна думка. що така медицина вигідна лише страховим компаніям і позбавляє багатьох простих американців медичного забезпечення. В приклад він ставив європейську медицину, яка якраз побудована не на страхуванні, а на бюджетному фінансуванні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

наскільки мені відомо, у тих крахнах де медецина страхова - медична страховка не дешева штука, і не кожна людина з середнім достатком її потягне (в сша, до прикладу, мінімальна страховка 300-400 дол./міс., яка покриває мінімальні витрати).

і щось мені підказує, що прийдеш ти зі своєю страховочкою, а тобі скажуть "почекай 3 місяці поки привезуть/закуплять тендерні препарати, або плати налом з кишені"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ппц, то крім хабаря лікарю шей прийдеться страховку платити....

региони мля....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ты за? :_09: Во ты дал!

Во первых: Не дашь врачу на лапу - вырежут гланды через жопу. Представляю как ты скажешь хирургу - сделайте мне косметический шов и пропишите дорогие препараты, да и нянечку чтобы ухаживала постоянно --- МОЯ СТРАХОВКА ВАМ КОМПЕНСИРУЕТ ВАШИ ХЛОПОТЫ :0155:

Во-вторых: Изымать деньги у людей просто. У предпринимателей будет налоговая проверять...нету-штраф. У водителей - менты. Школьников - в школе задрочат, так же как и студентов. У молодых мамочек потребуют в роддоме --- иначе не пустят рожать :0157:.

У служаших и работающих на предприятиях - сразу с зарплаты.

Остаются пенсионеры :_09: с ними сложнее --- у них пенсии 600-1000гр. --- если вычесть на страховку то они умрут.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З усіх моїх знайомих, хто на сьогодні уже має страховку, жоден не пошкодував, а навпаки.

Вони собі ще й самі раз в рік лягають прокапатись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З усіх моїх знайомих, хто на сьогодні уже має страховку, жоден не пошкодував, а навпаки.

А де саме страхувалися?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Допоможемо собі". З їх слів, своєю страховкою можна лікувати і своїх дітей. Якщо за 2 роки не скористались, кошти можна використати на лікування зубів, на доплату путівки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Остаются пенсионеры :_09: с ними сложнее --- у них пенсии 600-1000гр. --- если вычесть на страховку то они умрут.

правительство просто не знает как поднять пенсии ... значит нужно уменьшать количество пенсионеров .....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не! Не! Не! :0157: Увольте. Пусть это будет трижды хорошо в теории, практика показывает иное. "Не помажешь, не поедешь". Не дай Вам Бог болеть, но уж если случится разницу Вы почувствуете, что такое даром по страховке и что такое 100баксов лечащему врачу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дик, я по тому і суджу. Одній із знайомих надали кредит на серйозну термінову операцію (16 тис. грн.)

Всі інші ні за аналізи, ні за ліки не платять. А лікарю вам ніхто не забороняє помазати. Мова то не про те.

Я за за страховку, але з можливістю вибору страховика.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дик, я по тому і суджу. Одній із знайомих надали кредит на серйозну термінову операцію (16 тис. грн.)

Всі інші ні за аналізи, ні за ліки не платять. А лікарю вам ніхто не забороняє помазати. Мова то не про те.

Я за за страховку, але з можливістю вибору страховика.

А я против ПРИНУДИТЕЛЬНОГО страхования. Добровольно ---- да пожалуйста, сколько угодно. Хочешь страхуйся - Хочешь нет. А в стойло загонять людей не надо. Какого хера НарДепы определяют что мне лучше?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Отут цілком згідна :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

все залежить від рівня і вартості страховки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Допоможемо собі".

Фактично це те саме, що відкладати гроші на лікування. Кожного місяця з твоєї зарплати вираховують певну суму на яку ти можеш розраховувати у випадку хвороби. Плюс можливість кредиту на лікування в певних, як правило невеликих, межах. І що, це всі переваги медичного страхування :_09: ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:D А ти як собі уявляв страхування?

Так, для мене це перевага, бо як трапиться хвороба, терміново виділити чималу суму не завжди є можливим.

Для мене краще платити 30 грн. в місяць страховку. І скористатись ними, як не на лікування то на профілактичне обстеження.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...