Перейти до змісту

Куплю послугу ремонту китайського телефону.


vrm

Рекомендовані повідомлення

Є два нових телефона. Цікавить питання їх ремонту

1 пацієнт - F8 з TV

Не заряджає батарею. Сам процес зарядки на дисплеї відображається але на батарею зарядка не поступає. Пробувались інші зарядні і нормальні батареї. Розкручував, візуально оглядав, протирав контакти спиртом. Безрезультатно...

2 пацієт - N8

відсутність поділок антени. Іноді буває 1-2 поділки. Але дозвонитись до когось можна лише з N-ної спроби. Розбирав. По пораді з форуму china-phone докрутив до контактів антени на платі додаткові проводки по 6 см. Безрезультатно.

Хто займається таким, пишіть в ПП...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Флуд.

Викинути, спалити... За кошти що пішли на 'китайфони' можна купити нормальний телефон і з кращими характеристиками. А якщо так потрібно 2хSIM, то можна купити якийсь простенкий гнусмус дуос чи б/в нокію ашу.

ІМХО.

А так перепрошивати потрібно, так як якшо в китай телефоні щось ламаеться то все летить до біса, а якшо віг ще робить то скоршіше всього це хиба прошивки.

Головне забувся. На варшавці , біля каравану, якщо в ньго впертися по стороні там таму, пройтися по руду в глиб справої сторони буде будка ремонту чи щось таке, там здаеться ктайцями займаються, ну раніше точно займались. Походіть попитайтесь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А так перепрошивати потрібно...

Аякже, якщо, наприклад, в 1 апарата вмер контроллер зарядки, прошивка - зцілить.

П.С. Не варто давати брєдові поради, коли немає знань та мінімальної\базової квапіфікації у програмному\апаратному ремонті подібної техніки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...